TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zoomag 5 @ Pilot club Praha, 27.2.2010

• Toto téma obsahuje celkem 100 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 106. až 112. (celkem z 112)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

spíš za tu tříprsou z total recall :-))

M.i.k.e
    Člen

přiznejte se kdo pude za princeznu Leiu?sm15

Honzin
    Člen

lxs
    lepší a lepší
    i když ona latka je uz hodne vysoko

SHP
    Člen

Naprosto luxusní flyer. Opravdu chválím.
    A zamlouvám si kostým skinheada z roku 3000.

small
    Člen

– na stranky dame podrobnejsi info, fotky klubu, djs, souteze a spoustu dalsich veci, tak jako kazdej rok !

[b]– MUZU PROZRADIT, ZE NEBUDE ZIVA KAPELA JAKO MINULEJ ROK, ALE MAME HLAVY PLNY NAPADU
    A TAK CEKEJTE MINIMALNE STEJNE ROZJETOU KALBICI, NECHTE SE PREKVAPIT ![/b]

zooropa
    Člen

[img]http://zooteam.cz/picture/zoomag_5_800x600_v3.jpg[/img]

View Larger Map

Zooropa a Smallmagus by vás rádi pozvali na páté vyročí jejich dnes již legendární akce Zoomag. Jako vždy se bude hrát skvělá muzika, tančit a pít dobré pití.
    Celá akce se bude konat v duchu Sci-fi a Comics, takže tu máme letos jednu novinku. Všichni účastníci si sebou vezměte nějaký ten scifi nebo comics kostým,
    ať už vlastní výroby, koupený, nebo po dědovi supermanovi. Fantasii se meze nekladou.Účast na party není podmíněna tím, zda si kostým vezmete nebo ne,
    nicméně v rámci večera pak proběhne vyhlášení ceny za nejlepší převlek či masku. Zooropa letos slaví své 30té narozeniny, takže se připravte na pekelnou jízdu.
    Postupně budou přibývat další informace o mejdanu, jakožto seznam DJs. Tuhle akci si nenechte ujít, kdoví – možná je to naposled . . .
    Začátek je v 19h a lidé kteří jsou z klasických akcí naučení přijít až na 23h – přijdou o hodně.

Na místě bude k dispozici – šatna se šatnářem za 10Kc za kus.
    Takže není nutné abyste cestovali v téhle kose s kostýmem na sobě. Můžete se pak v klidu na místě převléci a vzít si sebou třeba i něco na převlečení na později

DJs – a další info TBA na http://www.zoomag.uvadi.cz/

kreeki
    Člen

Tak nabíráme obrátky, nejde mi facebook poslední dobou moc dobře, detaily mi to nechce ukázat, ale v mailu mám aspoň tohlo, editnu hned jak se mi to načte.. a btw see ya there sm2

Předpokládám, že je řeč o tom novém klubu ve Vršovicích (Donská 168/19, Praha 10), webstránky maj nefunkční.. projistotu sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 106. až 112. (celkem z 112)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.