TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zooropa presents HALLOWEEN NIGHT 27.10.2010

• Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Ano, ale alespon vis ze je to byk a vis co od nej cekat, jenze MONSTER – muze bejt cokoliv – od zurivyho kralicka az po godzillu.

TIGI
    Člen

[quote zooropa]Kdyz je to Halloween party, tak Monster je alespon stylovej. Na nazvu Red Bull neni nic strasidelnyhosm0[/quote]

Ty jsi teda toreador 🙂
    Kdyby proti mě stál červený zuřící býk, tak já bych se teda bál 😀

Anonymní uživatel
    Host

zombie dorazí

zooropa
    Člen

Kdyz je to Halloween party, tak Monster je alespon stylovej. Na nazvu Red Bull neni nic strasidelnyhosm0

iamek
    Člen

Fuj monstra neumim chlastat. Nehcutna mi. Zustanu u Red bullu 🙂

Rendolf
    Člen

Na Pleasuru jsme s kámošem vychlastali flašku finský s monstrem za půl hoďky jak to bylo dobrý, taky jsme pak byli pěkně na sráč…sm15 Maj ho skoro na všech pumpách. Je fakt výbornej, v Americe je prodávanější než Red Bull…

Flash2001
    Účastník

Mrknu po tom a nakoupím zásoby, abych měl dostatek energie na tvý kytarový peklosm5 a pak i na pracovní den.

zooropa
    Člen

Uz jsem to videl docela hodne i v samoskach, na benzinkach to maj stopro, nemuzes to prehlidnout – je to velka cerna plechovka a na ni jsou 3 drapance
    Original ma zelene drapance – ale ja mam nejradeji Oranzovej – mix energy drinku s dzusem.

Je to stejna sragora jako redbull, ale je toho za stejnou cenu 2x tolik a chutna mi to vic – nekomu to nechutna – vyzkousej 🙂

Flash2001
    Účastník

Zooropa: díkec za tip, dá se to sehnat v normálním obchodě? Většinou je to tam samej redbull atd…

zooropa
    Člen

2 Flash – kup si Monster Energy drink – chlastal jsem ho celou dobu na dovce a je to dobrej nakopavak.

Flash2001
    Účastník

No, bude to sice fakt masakr jít potom do práce, ale tady nejde chybět, přece si nenechám ujít pořádný psýčkosm5. Holt pak budu další den na kafi a energy.

iamek
    Člen

Dragonfister : koupis ho na netu. Taky jsem uvazoval, ze si ho koupim jen tak : ) …

Anonymní uživatel
    Host

Já se asi příjdu taky podívat,ale nejdřív budu muset sehnat kostým Michaela Myerse a všechny vás tam podříznu 😀

zooropa
    Člen

[b]Tak DJ radu jeste doplni [size=large][color=#000033]Beyond Infinity[/color][/size] se svym Progressive a Progressive-Psy.[/b]

K1aptcha
    Člen

+ viz topic o psy-trancu, tam ty nu-style goa věci postuju furt, a za tyhle acidový výlety do nebes bych byl fakt rád sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.