TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 85)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

rozhovor s [b]Mike[/b]m [b]Wind[/b]em: http://www.djz.cz/Mike_Wind_Trance_je_neco_exkluzivniho_news

Anonymní uživatel
    Neaktivní

housik: teďka si mě znejistěl, ale ještě před pěti minutama bych vsadil kůži za to, že první byl ten aftermath.. ale o sound of sunday hodně mluvil, takže myslim, že to dal 🙂

Housik
    Člen

Pokoko: tuším to zahrál jako první track 🙂 Kdyby měl někdo Joonasův tracklist, sem s ním.

Hustey
    Člen

no podle me zahral Jonas uplne nejlip ze vsech : )

pokoko
    Člen

Jenom mam dotaz zahral sound of sunday bcs to je podle me od neho nejlepši vec:)

Housik
    Člen

V tom případě doporučím Anjunabeats Vol 6 (CD1) 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

housik: áha.. no mě joonas připomínal zvukem starou prydu, i začínal trackem aftermath, taková škola progressive housu 🙂 ale každá hudba se dá najít, jen je potřeba do ní vidět (což já teda nevidim, ale o to víc rád pak chodim na akce, kde mě někdo takhle překvapí)

K1aptcha
    Člen

tak nakonec asi ten Marco V není Red Blue Purple, alébrž The Funk Battery sm3 (nebo jedno z toho určo sm2)

Housik
    Člen

Hellman: já vím, to nebyla reakce na fotku, ale na reakce na ni 🙂
    Ani jsem si nevšiml, že nějaký mix nedal. Vcelku mně bude Joonasův sound v českých klubech chybět. Některé jeho tracky (synťáky) mně připomínají retro sound z filmů a Amiga her 90.let…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

housik: jaký zase gayové, to je moje prdel!

jinak k joonasovi, pro mě to byl set večera, jeho první hodina byla takřka dokonalá, pak pokazil jeden mix a od tý doby mě ty tracky nějak nechytly

Housik
    Člen

Jedna fotka a místní gayové už se sbíhají 🙂

K Joonasovi musím dodat, jelikož tu mnoho lidí příliš pozitivní kredit nehodilo, že jeho produkce na akci byla fantastická, osobně jsem se při ní bavil asi nejvíc. Škoda, že se takto víc nehrálo na letošní Sensation…. Takto našláplý nenudný housík v setu jsem už dlouho neslyšel. Oproti tomu minimal na 2nd stage byl slabý čajíček.
    Hoky, jestli s ním ještě koresponduješ, tak mu vyřiď mé díky! 😉
    Mike Wind to rozjel statečně a ti co měli síly, si to určitě užili. A řekněme si, který ze zahraničních účastníků sem hodil pozdrav?

[b]Joonas, Sophie, Mike & spol: Thank you for fantastic sets & emotions! sm11[/b]

Ligaya
    Člen

hellman: No pěkný … pěkný 😀

Flash2001
    Účastník

No ty vole, to je masosm15sm15sm15

Kamca_
    Člen

no to je hustá fotka sm15sm15sm15

Newman
    Člen

hellman: myl ses od té doby? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 85)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.