Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 10.10. E-MOTION – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 10. 2008 v 21:00 #102303
Anonymní uživatel
HostHi there,
Thanks everyone for coming to E-Motion 🙂
Hope some of u liked my set..Hope to see u soon somewhere in Czech!
You are great crowd!Mike
11. 10. 2008 v 20:10 #102302urorkinator
Členmoje dojmy a moje fotky na mym webu – http://u-heaven.com – ale byla to paráda – na technický blbosti se*e pes – michal poliak mohl být tvrdší,…ale jinak paráda! – jinak individua jsou všude
11. 10. 2008 v 18:10 #102293styk pohlavson
ČlenJá myslím, že ty, který tvrdili, že tahle Emotion bude nudná a chyběli na ní, tak rozhodně prohloupili. sm16
Díky Buchťákově pracovnímu vytížení jsme stihli bohužel jenom 40 min Sophie a pak Mikea, ale co jsem slyšel,
tak můžu říct, že pro mě to byl nefalšovanej trancovej diktát. sm15Mike se včera bohužel moc neusmíval, pač se prej předtím nehorázně zlil („Vodka is my best friend“ sm13 ),
tak snad nám to vynahradí dneska na afteru v Magicu. sm3Jinak energickej sound, střídání známějších tracků s míň známejma, za mě po hudební stránce absolutní spokojenost.
Zvuk trošku horší, vejšky byly příšerný a lidi až na těch pár smažek výborný.
Zdravím Flashe, Buchťáka, Veru, Honzina a Paldu, se kterýma jsme pařili a kecali a zdravím i všechny další pařlidi, který osobně neznám. sm4
P.S.: Vzkaz pro týpka, kterej se kolem mě furt motal a občas se o mě (ne)chtěně otřel: „Chlape, profi kapsář z Tebe nikdy nebude, mobil mívám totiž v kapse
a ne v pr*eli..“ sm1511. 10. 2008 v 17:06 #102289milan
ČlenPalda – Máš něco proti Shahovi?sm17sm0sm0
Jinak něco jak hrál Štěpán to chtělo. My jsme trochu namlsaní zpívánkama. Kámoš co byl se mnou poprvé na klubovce, tak toho právě hity od Fragmy a spol nakoply k paření. Kdyby neslyšel něco známýho, tak by se asi nudil celej večer. Z trance.cz tam moc lidí nebylo a pokud zahraje dj 80% neznámých věcí pro všechny ostatní….11. 10. 2008 v 16:23 #102283Gizmo
Členjá chcuk SETY SETY SETY !!!
11. 10. 2008 v 15:54 #102282pokoko
ČlenNo jak čtu tak nebyla to nejaka delo akce…..Snad se na emotion nekdy podivamsm4 Jinak Tibby tam včera nebyl štepane….
tracidek a Lukin: Jura už je moooooc slavny že?sm1511. 10. 2008 v 14:40 #102281iamek
Členhustey: Co jsi cekal ? 🙂
11. 10. 2008 v 14:39 #102280zruda
ČlenKonečně mám tričko E-Motion! 🙂
Jinak nejvíc se mi asi líbil Mike Wind, pokud hodnotíme hudbu. Pokud vzhled, vítěz je jasný 😉 Jako jo, Sophie Sugar zahrála moc pěkně, jen mi to nějak nesedlo ke včerejší náladě. Ale zase jsem si potvrdil, že za dobrou hudbou není potřeba jezdit daleko, jen necelou půlhodinu trolejbusem 🙂
11. 10. 2008 v 14:30 #102279Muff
ČlenTak tahle akcicka byla uplne paradni az na ten zvuk a horko. Zvukare bych povesil za k…e do pruvanu sm15
Hellman – prumerny set, na me na start hodne nakopnuty a tak sem si radsi uzival druhou stage kde to slapalo. Navic hellman zahral hodne melodickych veci a ten zvuk uz od startu trhal usi tak sem si je setril.
Stepan – nebylo to nejhorsi, na rozjezd dobre, ale uz sem ho slysel zahrat podstatne lepe, na jeho kvalite setu se taktez podepsal onen zvuk. Mozna by si zaslouzil lepsi cas na hrani (napr. pred sophie)
Joonas – tak tohle byla jizda, Joonas si to neskutecne uzival a ja tez. Potesilo me ALT-F4 – ALT-F4 v neskutecne dobrem remixu (i kdyz original je masakr), cekal sem jestli tenhle svuj hit opravdu vytahne. Pro me jeden z nejlepsich setu vecera a navic u neho byl uplne skvely zvuk (nehral tolik melodickeho trance jako ostatni djs).
Sophie – uz pri nastupu nam vsem ukazala kam bude celou emotion smerovat a poradne to nakopla. Skoda toho zvuku, ale i tak sem si to nenechal pokazit a hledal sem na parketu misto kde by alespon trosku byl zvuk vyvazeny. Potesil i pridavek na konci a skandovani lidi Shophie. To ze se ji to obcas koplo vubec nevadi (slyseli jste nekdy Johana Gielena ? tomu se to kope skoro pri kazdem prechodu a stejne patri ke spicce 🙂 Komunikace s lidma byla vyborna.
Mike Wind – i tenhle borec to ze zacatku poradne nakopnul… akorat nechapu co to bylo na zacatku ? Jako pokus o mix ? Jinak jeho set sem si neuzil az do konce, ale to co sem mel moznost slysel byla parada.
Posledniho dje sem uz neslysel a tak doufam ze na neho vydrzim alespon na Transmission.Plusy:
+ tancici myska s krteckem na projekci pri Joonasove setu, mazec lol
+ jatka na projekci behem setu Sophie protoze to byl opravdu masakr lol
+ paradni atmosferaMinusy:
– akorat ten zvuk ktery v melodickych pasazich (zejmena v upliftu) trhal usi11. 10. 2008 v 14:18 #102278Hustey
Člentak hudebne docela diskoteka, zadne basove linky – ten uplift proste pusobi hrozne, nejlepsi Joonas : ) jinak bych rekl ze to byla na flede standartni party.
11. 10. 2008 v 14:10 #102277K1aptcha
Člen[b]Hellman[/b] – prostě rozjížděč, dobré to bylo sm3 (i když nedal Kanikuli sm15)
[b]Stepan Bruck[/b] – no kombo Going Wrong a Toca’s Miracle mě tedy nezaujalo stejně jako téměř celý jeho set sm7 moc zpívánek…
[b]Joonas Hahmo[/b] – neslyšel jsem krom posledních dvou tracků vůbec, dělal se rozhovůrek
[b]Sophie Sugar[/b] – až na ty docela špatné mixy a jemné kopání to byl set srovnatelný s Pattersonem v lednu – hudební orgasmy při Back To The Essence, People Don’t Change, Fallen Too Far a Communication sm5 po tomhle jsem si řekl, že na M.I.K.E.a ani chodit nemusím sm2
[b]Mike Wind[/b] – tak tohle byly kotle, energickej uplift hranej na vyšší BPM, to mělo hodně grády, pumping jaxviňa, dokonce i ty vrzačky jako Red Blue Purple nebo Megashira zněly při tomhle tempu úžasně
[b]Michael Poliak[/b] – tech-trance více přikloněný k té techno straně, osobně mi vyhovuje více melodií, ale špatné to nebylo… k Paldově neštěstí hrál Cut Off sm2 (a naživo to zní stejně hrozně jako doma sm15 sorry) a dál jsem poznal techno-rockový track Dariush – Ira[b]+[/b] hezký, atmosférický světelný park (i když mi to občas šajnovalo přímo do očí)
[b]+[/b] kytičky, hned dostala Fléda trochu živější feeling
[b]+[/b] lidi pařili sm3[b]–[/b] zvuk haproval
[b]–[/b] blbečkové
[b]–[/b] časový line-up možná mohl býti jinak uspořádáncelkově mám ale hodně dobrý pocit z téhle akce, díky pořadatelům a spolupařícím
těšte se na rozhovory se Sophie Sugar a Mikem Windem11. 10. 2008 v 13:46 #102275Palda61
ČlenMilan: nevadilo mi to, protože jsem to neslyšel. sm4
11. 10. 2008 v 13:33 #102273Housik
ČlenZvuk úplně na pi*u, hlavně při (tech)trance, ještě teď pořádně neslyším. Zvukař je naprostý debil. Zbytek napíšou ostatní. Příště už jdu s DJ’s špuntama do uší.
11. 10. 2008 v 13:21 #102272Star_Guitar
ČlenTak trochu něco i ode mě.
DJz:
[b]Hellman[/b] – slyšela jsem asi polovinu, ale nebylo to špatné, pěkný zahřívací set
[b]Štěpán[/b] – no nic ve zlém, ale tohle byla diskotéka, Toca’s Miracle si můžu pustit na Evropě 2 sm6 a 132 bpm teda nic moc… odvažuji se říct, že mi připadá, že Štěpán hraje schválně takhle mizerně, aby pak vynikl DJský um zahraničních hvězd… sakra kam se poděly ty boží upliftové sety z doby tak před rokem? poslední dvě tři E-Motion to strašně pokulhává sm7
[b]Joonas[/b] – toho jsem tak nějak minula a opomenula, set jsem strávila vzadu v backstagi (máte se na co těšit, rozhovory se Sophinkou a Mikem budou náležitě prvotřídní kvality)
[b]Sophie Sugar[/b] – uáááá! to bylo něco… už začátek s 4Ever a highlighty v podobě Arnej – People Don’t Change a Fallen Too Far daly všem dostatečně najevo, kdo tady velí! jediný problém bych viděla v mixingu, nějak se jí to kopalo a jak říkal Palda, mohla mít víc odvahy… a taky ten zvuk tahal dost za uši… ale jinak je teda Sophie prdlá, že to svět neviděl sm15
[b]Mike Wind[/b] – génius! ačkoli jsem jeho set taky tak nějak procestovala na trase backstage-parket-WC a zpět, musím říct, že pěkně zrychlil, nakotlil a dovedl nás až na samou hranici komatu
[b]Michal Poliak[/b] – to už jsem skoro spala a to, co jsem slyšela, nebyl můj šálek kávy[b]+[/b]
bláznivá ukecaná Sophie sm0
kytičky (chválím, dobrý nápad)
parta trance.cz, ačkoli tak třetina věrných si vybrala absenci[b]–[/b]
horko
zvuk, který se kopal zepředu dozadu, zřejmě nesladěné repráky? a výšky vs. basy taky nebyly úplně čisté
partyidiot v modročerném triku, který otravuje na každé E-Motion (Sophie: „he’s definitely taking something!“)11. 10. 2008 v 13:15 #102271milan
ČlenPalda – Tak někomu se líbí Going wrong, někomu ne…někomu se líbí Let go, někomu ne…já vím že tady jste vysazení když se zahraje aspoň trochu „pop trance“, ale to přece k akci patří..Zajímavý, že Dont wake me up ti nevadilo, přičemž je to skoro to samý, akorát míň známý…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.