TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 463)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: Sq4Raa (IP zapsáno) – však to jméno už je venku.. Jen stačí hledat 🙂

Sq4Raa
    Člen

Hele, 30. už bylo, ne? (Jen se ptám sm2)

deivis
    Člen

deivis
    Člen

Sophie Sugar – Latest Chart

1. Sophie Sugar, Redemption, A State of Trance
    2. Inertia, The System, Discover
    3. Greg Downey, Stadium, Vandit
    4. CJ Stone, Surrender (Tiddey Vocal Mix)
    5. Yoav, Beautiful Lie (Guiseppe Ottaviani Remix), Universal
    6. Dobenbeck, Please Don’t Go (Greg Downey Mix), Armada
    7. Jose Amnesia, Follow Me (Guiseppe Ottaviani Mix)
    8. Cosmic Gate, A Day That Fades (AM2PM Mix), Maelstrom
    9. Sebastian Brandt, So Cold, A State of Trance
    10. Dimitri Federov, Falling of Stars (Paul Miller Mix), Infrasonic Recordings

deivis
    Člen

Autor: Jiřííík (IP zapsáno) – aha.. no to bych si moc nepolepšil.. mam asi fakt jiné nároky..

Jj drobek se asi vykasle na Musicu a stane se novym PR managerem E-motion. sm4

Hustey
    Člen

co se to tady zase resi za kraviny omg sm11

drobex
    Člen

deivis: no vidiš co pro tebe dělam, tak nevim co pořád remcáš že jsem proti ty akci .

deivis
    Člen

Autor: zruda (IP zapsáno) – díky.. dneškem začla jak je viděrt reklamní kampan.. Ason dle ohlasui na forech, mailu a icq. Začala docela brutalním uspěchem. Vlastní akce, vlastní styl, vlastní život 😀

Necham to změnit.. Ještě čekám na Creamfields a po něm zveřejním i prosinec..

deivis
    Člen

Autor: drobex (IP zapsáno) – jj a hned si to poslal vsem v kontaktlistu na icq 🙂 no aspon bude reklama diky! 🙂 chtel jsme sice začit az pristi tyden, ale uz ted me pise fest lidi na icq kdy bude dalsi akce.. az zase neco neumele vytvoris tak dyztak ti par kontaktu jeste dam, at nemam praci 🙂

zruda
    Člen

Jen bych chtěl upozornit na popisek na ticketportal.cz… Píšou tam, že to je akce s Tatem a Corderoyem. Jo a já tam taky budu, pokud nebudu zrovna na stáži v Německu.

drobex
    Člen

nemusiš se obhajovat, ja se tě na nic neptal. sm6sm6sm6sm6sm6sm6sm6sm6sm6sm6sm6

jen jsem chtěl pobavit par lidi sm15sm15sm15 a povedlo se.

deivis
    Člen

Já si za všemi co hráli na e-motion stojím a rozhodně se nestydím ani za jedno své rozhodnutí co se týče DJů. To znamená že i hrající fotograf Alexx předvedl kvalitní výkon a osobně mě se velmi líbil.
    Narozdíl od některých patlalů co hrají na jiných akcích..

To že někdo nedokáže překousnout to, že má jednak kvalitní fota a jednak umí i velmi dobře zahrát to už není už má chyba 🙂

drobex
    Člen

Slova o hrajícím fotografovi šly z mých úst už několikrát a netýkalo se to jen tvé akce. Zas nebuď tak vztahovačnej.

Prostě jsem něco našel a tak jsem to sem dal. Chtěl jsem lidi a i tebe pobavit. – Aspoň, že se tedy pobavili ostatní.

deivis
    Člen

Každopádně ještě mě tam chybí: The best club emo night in the czech republic 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.