TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 463)
  • Autor
    deivis
    Člen

Však já to napsal tak, že jsem vše dal krásně dohromady a vylezlo mě z toho, že prostě není důvod nejít na tuto akci.. 🙂 hehe 🙂

Každý má v tomto lineupu své pevné místo a už dlouho jsem neměl z lineupu e-motion takovou radost jako tentokráte. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sm15tak a sem nahranej

drobex
    Člen

Kuřoidní rty neni urážka, naopak je vidět že to umí a že často – no nic, ale nemyslel jsem to nijak teple, to tady psalli jiní.

Hellman lamač dívčích srdcí? No hele jako Hellman bacha, Raduš je moje nejlepši kamoška.

deivis
    Člen

Autor: Binary (IP zapsáno) – Já si zase smlsnu v prosinci 🙂

Binary
    Člen

Mně se líbí Mike Wind. sm5 Kam se hrabe celá Sofie Cukrová.

deivis
    Člen

HUstey – nemám důvod 🙂

Hustey
    Člen

jezis doufam ze ses kvuli tomu jednomu postu nenasral, neber to prece cele tak vazne sm11

Hustey
    Člen

-.- (delete?)

deivis
    Člen

Ano ma kuřoidni usta, bude viset na teplem plakate po skoro cele CR minimalne 3.5mesice, vydava pod svym jmenem na muj vkus solidni tracky, jeji vkus pro vyber tracku pro set je take na dost solidni urovni. Pro toho komu se zda tepla malo je tam k dispozici MILLER a zajicek Wind. A pro zeny bohudik zbyl tmavobrylaty lamac divcich srdci Hellman. Komu se to zda malo tak ma smulu a muze chodit na Decadence kde ho mozna i na Wc ojedou. Pak ale napiste jake to bylo. Treba bych se priste misto delani radoby teplo akci pridal. Howg.

Hustey
    Člen

ty vole deivis, ja prece neryju, jen vyjadruju nazor : )

no pravda tyhle zeny jsou vicemene na cumeni a pripadny sex, nicmene doma je lepsi mit urcite jiny druh zen 🙂

ale jinak nove emotion fandim, konecne je v lineupu vice zajimavych jmen nez headliner, takze neboj ze bych podryval jakoukoliv party nebo tak neco.

ja naopak fledu a brnenske party nejvice podporuju – v patek jsem na elektre platil vstup i kdyz jsem ho mel ze souteze free sm0

deivis
    Člen

Hustey – Tvuj nazor beru, ale neberes to neustale ryti uz jako sport? Kdyz koukam na jake zeny cucis tak bych rekl ze toto je presne tvuj typ a byl bys rad mit toto doma.

iamek
    Člen

hellman: taky tak 🙂

Hustey
    Člen

ne ze bych nemel djane rad, ale tahle je tak preslazena az to neni pekne sm13

drobex
    Člen

Má taková kuřoidní ústa, jestli někdo ví jak to myslim sm15

DkdkdkdkdkDave: Heeej hlavu vzhuru. Snad sis nemyslel ze by chtěla mít SS doma partnera, co by dělal na mixáku jen „Dkdkdkdkdkdkdkdkdkdk“ sm15

Sickboy
    Člen

To je ona. Sakra, ty mě máš přečtenýho. sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.