TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 463)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

S nejvetsi pravdepodobnosti si vezmu na patek 10.10. v praci volno, tudiz bych nemel mit problem prijit hned na zacatek. Uz se tesim…sm4

deivis
    Člen

Hustey [sz] – podmínka to není ale pravidlo to je 🙂

Ohledně Joonase. Snad nebude problém s letem. Mám na výběr letiště Vídeň a Praha a uvidíme. Z Prahy by to asi na 22:00 bohužel nestihl.

Hustey
    Člen

ja to vidim stejne, jinak si to asi nejde moc predstavit , akorat s tim ze bych prohodil stepana s jonasem, jestli teda neni podminka ze musi hrat pred headlinerem.

dance-girl
    Člen

Hellman
    Joonas Hahmo
    Štěpán Bruck
    Sophie Sugar
    Mike Wind
    Michal Poliak

deivis
    Člen

Czech smejd [sz] – také jsem zvědav. Štěpána jsem teď neměl možnost slyšet. I když hraní má. Ale časi je čím dál méně. Takže na E-MOTION ho také uslyšim po dlouhé době a jsem zvědav 🙂

all – jak by jste si představovali složení lineupu?
    s tím že Hellman a Michal POliak je jasný..

Hellman 20:30 – 22:00
    Michal Poliak 04:30 – 06:00

Anonymní uživatel
    Neaktivní

sm15

Hustey
    Člen

takovych lidi byva na akcich obvykle vice, hodne navstevniku je casto i vyhledava je treba si zvyknout : ))

Tak já jsem taky velice zvědav co předvede Štěpán, jestli to bude výběr toho best of za období, kdy bylo „zavřeno“ a jestli tam uslyšíme i nějakou jeho novou věcičku nebo překvapí úplně něčim jiným… sm3
    Jen doufám, že tentokrát tam už nebude pobíhat ten tragéd, co tam prodával extázi nebo co to bylo za svinstvo… sm6

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no dobře dobře, už mlčim 😀

deivis
    Člen

hellman – o tom to je . reklama by měla bít do očí.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: to já taky, ale stejně to trochu bije do očí 🙂

deivis
    Člen

hellman – osobně vidím vše korektně a čitelně 🙂

deivis
    Člen

Housik [sz] – už jsem to tu říkal na začátku. Bohužel situace se nezmění 🙁
    Fléda je v pronajatem prostoru s nájmem a smlouvou anebude investovat několik milionů do vzduchotechniky.
    Ale teď jak bylo počasi ne tak horké, tak jsme tam byla na akci a tak velké vedro tam nebylo.
    Jde o to že tenkrát člověk co dělal zajištění klubu v ten večer zapoměl zapnout odsávání..

Housik
    Člen

Deivis: jak to vypadá se vzduchotechnikou na Flédě? Pohli s tím nějak za léto?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

grafická poznámka: proč je levej dolní roh zalitej bílou?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.