Úvod›Fóra›Trance Diskuse›11.6 2010 DECADANCE Marine with Dash Berlin, Andy Duguid, vokály Julie Thompson, Bon Finix..(SaSaZu)
Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 100)
tak pro me hodne podarena akcicka, Dashe nema cenu resit ten je proste jenom jeden sm11, mile prekvapil Andy Duguid kterej to rozjel paradne, zklamani vecera (alespon pro me) single vokaly, ne ze by Julie zpivala spatne ale pokud k tomu neni poradnej podkres tak je to jen „obycejna“ zpevacka, suma sumarum za malo penez hodne muziky (pokud pominu ceny v sasazu sm14 )
tak Dash pro mě velké překvapením, měl jsem ho za komerční hvězdu, kterou cpou lidem aby na nich vyrýžovali, ale musím říct že tenhle člověk si chválu zaslouží!! takže za mě párty skvělá jen poslední dj docela zklamal, chtělo to trochu víc štávy
DECADANCE Party Prague – Na Decadance Marine 11.6. vám odkryjeme termín a headlinery další edice. Už teď ale prozradíme, že na své si přijdou příznivci HOUSE MUSIC.