TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.10 Markus Schulz @ Dopler

• Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Autor
    Ma7ous
    Člen

tak co vyskrtnuli markuse z TM4 tak si na nej zajedu klidne i na slovensko a jinak co porad mate s tou cestou a dalkou pendolino neco pres 4h praha – bratislava uplna pohoda a dokonce poradatele zajistuji kdo prijede z velke dalky tak ma jistotu listku kdyz to dolozi pac celkem nelogicky neudelali na tuhle party predprodej

milan
    Člen

Boro – ani nevíš o co přicházíš:-!:oD

BoRo
    Člen

po shlednuti Eurotripu a Hostely-nohy me tam nebude!:oD

milan
    Člen

tobu – jj, už jsem si všiml a ode mě tam máš odpověď…:-P

tobu
    Člen

na strankach trance.nu je vyhlasena sutaz o 2×2 VIP listky na tuto party + nejake to CD od Milana Lieskovskeho…

versusio
    Člen

hmm tak je jasný , že Markus jako bude hrát 2 hodiny ale nevěřím ,že to potom bude celé v GDJB ,spíš bych to tipl na hodku Markus a hodka z Dopleru . Každopádně z klubu od Dunaje i díky této bezesporu celosvětové propagaci se opravdu začíná stávat fenomén , tak bacha aby jednou Tragéd a Zrzavej Chlup nešli místo Amnezie do Dopleru 😀

Paya
    Člen

tak já pravděpodobne E-Motion only 😉

Hustey
    Člen

C O H OOO L !

to bude velmi narocny vikend B-]

mapvd
    Člen
    prochi
    Člen

hele ty abys mě nechytl za každý slovo:´-))

Sq4Raa
    Člen

ale houby hardcore, trance a zase trance :oD

prochi
    Člen

lol tak to je sranda,na marcusschulz.com to v tour dates nema a tady jo…no budu vám věřit ale stejně asi nejedu,e-motion je pro mě jasná volba a 2 dny v kuse by byl docela hardcore(aspon pro me)

hoky
    Člen
    prochi
    Člen

hele akorat jedna vec,nemel by to mit schulz v tour dates?tam to nema……jak jste na to vlastne prisli?jen me to zajima,jasne,doplnit to jde ale jen me to zajima 🙂

M4RT1NEK
    Člen

asi jednoznačně menno vzhledem k tomu že markus jak už psal Sq4Raa : Schulz hraje všude !!! i když Menna uvidím ve FABRICU , a jak mě nerozseká možná navštívím i dopler 🙂 (mám to z domu tak jedno jestli praha nebo bratislava :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.