TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.10 Markus Schulz @ Dopler

• Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 81)
  • Autor
    Hustey
    Člen

zatim vse bez problemu, doufam ze jatra dlouho vydrzi taky naprosto bez problemu 😀

dance-girl: to by jste museli byt velmi hodni abych vas vzal k sobe B-]

dance-girl
    Člen

hellman: vidim to podobně… akorát místo hellmana bych si dosadila jiný jméno :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jeden hellman na vydělávání
    jeden hellman na paření
    jeden hellman na studium
    .. ehm, něco mi nesedí..

milan
    Člen

Mě to přijde, že to co českoslovenští promotéři nestihli během uplynulých deseti let se snaží letos dohnad:oD:oD:oD. Čas ale ani peníze bohužel nejsou nafukovací:_)..vymyslete už někdo konečně časostroj, ať můžem být na dvou místech „skoro zároveň“:_), jinak by to asi nešlo vidět jak Menna, tak Schulze….

dance-girl
    Člen

kdyžtak nás Hustey pozve k sobě 😀
    ne lidi, na Markuse kašlu, jdu na Menna, i kdybych tam měla bejt sama 😀 (ale ten nocleh v Brně se mi líbí, kdyžtak bych přespala a odpoledne jela do Prahy :´-)))

Hustey
    Člen

tak tak, brno rulezB-]

deivis
    Člen

Sq4Raa (IP zapsáno) – myslím že ano. V Brně je vždy kde přespat 🙂

Sq4Raa
    Člen

deivis: Mohl bych v případě nouze požádat o nocleh? 🙂

dance-girl
    Člen

hmmm, to už asi nestíháme…….

Hustey
    Člen

vim ze je to sice mimo misu, ale :-O

DjDkD@ve
    Člen

Tak tohle jde mimo me, jestli nekam po e-motion pujdu, tak jedine na Menna………..

Hustey
    Člen

jojo, super programek se vytvari na tenhle vikend, bratislava je jeste blize jako pragl : )

inferno
    Člen

Proč sem Markuse všichni nevozili rok a půl zpátky, kdy hrál naprosto geniálně? Už není co býval..

Jinak první Markusovo vystoupení z Dopleru geniální party, jen moc pěny 😀 Alex vzpomínáš?

deivis
    Člen

dancegirl – zkusil jsem to.. vejdou se sem tak 3lide klidne. ale jak rikam nevim jak to bude po akci..

dance-girl
    Člen

deivis: Díky za nabídku, ale já po E-Motion stejně frčim do Prahy a v sobotu večer pak na Menna… 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.