TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.6.2009 – PURE – Markus Schulz

• Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 114)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

TranceKeeper – Buriana můžeš mít za „kilo“ na nějaké diskotéce, kde bude polobohem noci, ale tady budeš v SaSaZu 😉 To je něco víc, budeš něco víc, Burian a SaSaZu něco znamená 😉 Svět se mění …

—–

Nemyslím to nějak zle, ale někomu říci, že jsem byl na Glennovi, tak hned nezájem nebo „a to je jako kdo?“ 😀 … ale to je reakce okolí, kterou známe všichni …

Davy
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Já jedu vlakem v sobotu ráno, mám ještě něco v Praze domluvenýho, ale klidně si můžem dát sraz někde před klubem. Je mi to jedno, lepší je vždy být ve více než jed jeden. Co ty na to?[/quote]

Já přijedu cca v 7 večer. Obvykle chodím před akcí na Václavák na pizzu. Dáme si tam sraz?

PS: Brunetky kde jste??? ČEKÁM!!! sm5

DjDkD@ve
    Člen

Nemate nekdo nejaky aktualni odkaz na set od Morrisona, at vim do ceho jdu sm15

Davy
    Člen

[quote TranceKeeper]Tak to bych musel bejt debil dát 750 abych viděl hlavně Buriana, ale proti gustu...[/quote]

Dám klidně 750,- za samotnýho Buriana, pokud si budu moct hodit vajíčkem. sm15

Tak to bych musel bejt debil dát 750 abych viděl hlavně Buriana, ale proti gustu…

2Sexy
    Člen

… tak to je smutný…

nexxie
    Člen

tak tak.. pro nektery lidi tam slovo burian predstavuje vic nez slovo schulz.. 🙂

Lukin_
    Člen

Sexy: Si myslíš že na tuto akci jdou jenom lidi z trance.cz?
    Tam bude taková kupa lidí kteří jsou štastní že burák tam hraje a bude plno až do koncesm4

iamek
    Člen

Proc by utikali ? Burak je az moc oblibenej …

2Sexy
    Člen

Jsem zvědavej, kolik tam bude mít Burian před sebou lidí, myslím, většina fakt uteče aby si neskazili dojem z noci …
    2 days remaining 🙂

Taky mi to moc neva, aspoň mně nebude mrzet až na mně ve 4:30 padne únava (jako vždy), že bych o něco velkýho mohl přijít.

nexxie
    Člen

ten kdo nepude nemusi zoufat.. Markus tu totiz bude natacet dalsi epizodu GDJB World Tour.. takze snad 2 ze 3 hodin setu uslysime.. 🙂

Amoondre
    Člen

Jesteze Burak pojede az rano, kdyz zacne hrat, ja budu stat u satny – ideal 🙂

sompet
    Člen

Taky mě ten burák sere. Vždyt je tu plno DJs, kteří by to na konci dokázali parádně rozsekat…sm6

Nulda
    Účastník

ja jsem pro antiburianovskou petici a poslat to na UM

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.