Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 13.6.2009 – PURE – Markus Schulz
- Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 6. 2009 v 16:26 #130223
TranceKeeper
ČlenTak akce se nám blíži je načase jí povytáhnout, sm0
Tracklist z Polska.
(Recorded Live From Centennial Hall in Wroclaw – April 18th 2009)
01. Dakota – Johnny The Fox (Barnes & Heatcliff Remix)
02. Sander Van Dien – Aurora (Markus Schulz Rework)
03. Marco V vs. Rex Mundi Featuring Susana – Unprepared for Nothing at All (Markus Schulz Mashup)
04. Dakota – Sin City
05. Timmy & Tommy – Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)
06. Cosmic Gate – Sign of The Times
07. Cosmic Gate – Sign of The Times (Markus Schulz Coldharbour Remix)
08. Skytech – Cardboard Box (Markus Schulz Edit)
09. Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Wippenberg Remix / Markus Schulz Edit)
10. Nitrous Oxide – Magenta
11. Markus Schulz Featuring Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
12. Gareth Emery vs. Delerium – This is Silence (Myon & Shane 54 Collision)
13. Jester Music Featuring Lavoie – Dressed in White (Markus Schulz Coldharbour Remix)
14. Ummet Ozcan – Time Wave Zero
15. Jochen Miller vs. Armin Van Buuren – Lost Vocal Connection (Markus Schulz Mashup)
16. Markus Schulz – The New World
17. Markus Schulz Featuring Andy Moor – Daydream (Ronski Speed Remix / Markus Schulz Edit)
18. Dave202 – Generate The WaveMarkus Schulz Coldharbour Showcase
01. Dakota – Johnny The Fox [World Premiere]
02. Arpi – Into The Abyss
03. Rex Mundi Featuring Susana – Nothing at All (Beat Service Remix)
04. clAud9 – Rain (Coldharbour Rework)
05. Tritonal Featuring Cristina Soto – Crash Into Reason (DJ Eco Remix)To bude vypečený večírek sm5
22. 3. 2009 v 13:07 #120870K1aptcha
ČlenPeetta: nic, pouhé konstatování a upřesnění sm3
21. 3. 2009 v 18:37 #120812Anonymní uživatel
Host[quote K1aptcha]warholla: ještě dodám, že některá jména se opakovala i 2x do roka... sm2[/quote]
A co jako? Furt jsou tyhle akce nejnavštěvovanější a furt to jsou to nej Dj´s světa 🙂
21. 3. 2009 v 18:32 #120811Anonymní uživatel
Host[quote Stoupa]Tak to asi dám, Markuse sem v klubu eště nezažil, tak doplníme vzdělání.
A sorry za menší OT: nechápu co je to tady za módu plivat na každýho většího DJe... to vás tak žere, že něco dokázali a sou populární? Pokud se někomu nelíbí co dotyčnej hraje, tak snad neni třeba v každym topicu vyřvávat, že hraje sračky a proč ho sem furt vozí atd. a sám si hrát na největšího undergrounďáka... ze začátku to bylo úsměvný, ale teď už to zavání trapností... v neposlední řadě UM to nedělá pro naše hezký voči a taky z toho chce něco mít... tak to buď akceptuju nebo za každou cenu nedržkuju... ták to sem si ulevil sm15[/quote]
Souhlasím stebou 🙂 Přesně má slova
10. 3. 2009 v 15:38 #119559ondrab
Člennexxie:mas pravdu, ze kaju kokse znaj vsude po svete…ale to stejny Morilla..a co jsem tak slysel, tak se erik udajne radi k jednem z nejdrazsich…samozrejme, ze ja do toho taky nevidim, jen ventuluju sve myslenkysm16
10. 3. 2009 v 15:13 #119554Partygirl
Členmne to teda vubec nevadi,ze k nam dobry DJs vozej casto.. i kdyby tu byli kazdy rok tak na ne pudusm3
10. 3. 2009 v 15:02 #119551ics
Člena bude i ten Ferry nebo ne? sm5
10. 3. 2009 v 14:48 #119550nexxie
Členondrab : myslis? ja bych rek ze spis stoprocentni cistej koks bude drahej jako krava.. uz jen kvuli tomu jmenu (myslim ze jen malo lidi na svete nevi co to karl fox cox je) a silnymu managementu co ma za sebou. ale to sou jen moje myslenky.. s bookingem a honorarema djs nemam zadny zkusenosti takze o tom prakticky nic nevim 🙂
10. 3. 2009 v 13:39 #119542Anonymní uživatel
HostJá na Markuse rozhodně jdu, už jsem si objednal lupen.
10. 3. 2009 v 13:27 #119540Anonymní uživatel
HostSouhlas, tyhle lidi jsou tam kde jsou kvůli tomu že něco umí. Si přiznejte kolik z nich už vás rozsekalo na kousky, oni nikdy nezklamou. Navíc je to reklama, z Prahy se díky tomu může stát celkem slušný centrum týhle muziky.
10. 3. 2009 v 12:24 #119537Vojtass
ČlenTaky se dost těším 🙂
10. 3. 2009 v 12:18 #119536ondrab
Člennexxie:tak napriklad Morillo je bych rekl daleko drazsi jak kaja koksujsm4
10. 3. 2009 v 12:14 #119534Partygirl
Člento bude akce kdyz si vzpomenu na Markuse v Mecce jeste ted me mrazi a za 5 hod? to asi zesilim sm0
10. 3. 2009 v 11:04 #119528nexxie
Členwarholla : ten tvuj vypis djs je peknej ale akce jako treba SW do toho netahej pac ten lineup nema s UM nic spolecnyho.. ten vybiraj soudruzi v holandsku
pokoko : Cox tu byl na machaci a docela me prekvapil.. problem je ze zadna agentura si asi nevezme takovy drahy jmeno do klubu a vetsi akce ktery by byly
o takovy muzice v cr moc nejsou.. takhle to aspon vidim ja10. 3. 2009 v 0:08 #119495Sq4Raa
ČlenTa vaše představa tolerance se mi teda ani trošku nelíbí. Podle někoho je Schulz bůh, podle někoho troska. Oba názory jsou ale stejně legitimní, navíc jsme na fóru – diskutujume!
To, že někdo na někoho nadává, je (z vlastní zkušenosti) zejména proto, že se mu dotyčný nelíbí. Častokrát za tím opravdu nebývá nic víc; a skutečnost, že se mi (tedy ne konkrétně mně) někdo líbil a už nelíbí, je způsobena zkrátka tím, že dříve mi vyhovoval a dnes už tomu tak není. Změnil jsem se já, změnil se i on, a tak jsou náhle věci jinak. Rozhodně to není důvod, proč někoho zatracovat.K té otázce tolerance řeknu jen tolik: To, že jste tolerantní, nemusí nutně znamenat váš kladný postoj ke všemu. Resp. určitě to neznamená, že budete jen slepě papouškovat. Pokud napíšu, že je je někdo *****, nedělá to ze mě netolerantního člověka. A vy rozhodně nejste mistry tolerance, pokud ostatní osočujete z napadání vašich DJských lásek. Oni vám také nenadávají, že se vám líbí všechno.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.