TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.6.2009 – PURE – Markus Schulz

• Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 114)
  • Autor

Tak akce se nám blíži je načase jí povytáhnout, sm0

Tracklist z Polska.

(Recorded Live From Centennial Hall in Wroclaw – April 18th 2009)
    01. Dakota – Johnny The Fox (Barnes & Heatcliff Remix)
    02. Sander Van Dien – Aurora (Markus Schulz Rework)
    03. Marco V vs. Rex Mundi Featuring Susana – Unprepared for Nothing at All (Markus Schulz Mashup)
    04. Dakota – Sin City
    05. Timmy & Tommy – Full Tiltin (Joint Operations Centre Remix)
    06. Cosmic Gate – Sign of The Times
    07. Cosmic Gate – Sign of The Times (Markus Schulz Coldharbour Remix)
    08. Skytech – Cardboard Box (Markus Schulz Edit)
    09. Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Wippenberg Remix / Markus Schulz Edit)
    10. Nitrous Oxide – Magenta
    11. Markus Schulz Featuring Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
    12. Gareth Emery vs. Delerium – This is Silence (Myon & Shane 54 Collision)
    13. Jester Music Featuring Lavoie – Dressed in White (Markus Schulz Coldharbour Remix)
    14. Ummet Ozcan – Time Wave Zero
    15. Jochen Miller vs. Armin Van Buuren – Lost Vocal Connection (Markus Schulz Mashup)
    16. Markus Schulz – The New World
    17. Markus Schulz Featuring Andy Moor – Daydream (Ronski Speed Remix / Markus Schulz Edit)
    18. Dave202 – Generate The Wave

Markus Schulz Coldharbour Showcase
    01. Dakota – Johnny The Fox [World Premiere]
    02. Arpi – Into The Abyss
    03. Rex Mundi Featuring Susana – Nothing at All (Beat Service Remix)
    04. clAud9 – Rain (Coldharbour Rework)
    05. Tritonal Featuring Cristina Soto – Crash Into Reason (DJ Eco Remix)

To bude vypečený večírek sm5

K1aptcha
    Člen

Peetta: nic, pouhé konstatování a upřesnění sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote K1aptcha]warholla: ještě dodám, že některá jména se opakovala i 2x do roka... sm2[/quote]

A co jako? Furt jsou tyhle akce nejnavštěvovanější a furt to jsou to nej Dj´s světa 🙂

Anonymní uživatel
    Host

[quote Stoupa]Tak to asi dám, Markuse sem v klubu eště nezažil, tak doplníme vzdělání.

A sorry za menší OT: nechápu co je to tady za módu plivat na každýho většího DJe... to vás tak žere, že něco dokázali a sou populární? Pokud se někomu nelíbí co dotyčnej hraje, tak snad neni třeba v každym topicu vyřvávat, že hraje sračky a proč ho sem furt vozí atd. a sám si hrát na největšího undergrounďáka... ze začátku to bylo úsměvný, ale teď už to zavání trapností... v neposlední řadě UM to nedělá pro naše hezký voči a taky z toho chce něco mít... tak to buď akceptuju nebo za každou cenu nedržkuju... ták to sem si ulevil sm15[/quote]

Souhlasím stebou 🙂 Přesně má slova

ondrab
    Člen

nexxie:mas pravdu, ze kaju kokse znaj vsude po svete…ale to stejny Morilla..a co jsem tak slysel, tak se erik udajne radi k jednem z nejdrazsich…samozrejme, ze ja do toho taky nevidim, jen ventuluju sve myslenkysm16

Partygirl
    Člen

mne to teda vubec nevadi,ze k nam dobry DJs vozej casto.. i kdyby tu byli kazdy rok tak na ne pudusm3

ics
    Člen

a bude i ten Ferry nebo ne? sm5

nexxie
    Člen

ondrab : myslis? ja bych rek ze spis stoprocentni cistej koks bude drahej jako krava.. uz jen kvuli tomu jmenu (myslim ze jen malo lidi na svete nevi co to karl fox cox je) a silnymu managementu co ma za sebou. ale to sou jen moje myslenky.. s bookingem a honorarema djs nemam zadny zkusenosti takze o tom prakticky nic nevim 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Já na Markuse rozhodně jdu, už jsem si objednal lupen.

Anonymní uživatel
    Host

Souhlas, tyhle lidi jsou tam kde jsou kvůli tomu že něco umí. Si přiznejte kolik z nich už vás rozsekalo na kousky, oni nikdy nezklamou. Navíc je to reklama, z Prahy se díky tomu může stát celkem slušný centrum týhle muziky.

Vojtass
    Člen

Taky se dost těším 🙂

ondrab
    Člen

nexxie:tak napriklad Morillo je bych rekl daleko drazsi jak kaja koksujsm4

Partygirl
    Člen

to bude akce kdyz si vzpomenu na Markuse v Mecce jeste ted me mrazi a za 5 hod? to asi zesilim sm0

nexxie
    Člen

warholla : ten tvuj vypis djs je peknej ale akce jako treba SW do toho netahej pac ten lineup nema s UM nic spolecnyho.. ten vybiraj soudruzi v holandsku
    pokoko : Cox tu byl na machaci a docela me prekvapil.. problem je ze zadna agentura si asi nevezme takovy drahy jmeno do klubu a vetsi akce ktery by byly
    o takovy muzice v cr moc nejsou.. takhle to aspon vidim ja

Sq4Raa
    Člen

Ta vaše představa tolerance se mi teda ani trošku nelíbí. Podle někoho je Schulz bůh, podle někoho troska. Oba názory jsou ale stejně legitimní, navíc jsme na fóru – diskutujume!
    To, že někdo na někoho nadává, je (z vlastní zkušenosti) zejména proto, že se mu dotyčný nelíbí. Častokrát za tím opravdu nebývá nic víc; a skutečnost, že se mi (tedy ne konkrétně mně) někdo líbil a už nelíbí, je způsobena zkrátka tím, že dříve mi vyhovoval a dnes už tomu tak není. Změnil jsem se já, změnil se i on, a tak jsou náhle věci jinak. Rozhodně to není důvod, proč někoho zatracovat.

K té otázce tolerance řeknu jen tolik: To, že jste tolerantní, nemusí nutně znamenat váš kladný postoj ke všemu. Resp. určitě to neznamená, že budete jen slepě papouškovat. Pokud napíšu, že je je někdo *****, nedělá to ze mě netolerantního člověka. A vy rozhodně nejste mistry tolerance, pokud ostatní osočujete z napadání vašich DJských lásek. Oni vám také nenadávají, že se vám líbí všechno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.