TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.6.2009 – PURE – Markus Schulz

• Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 114)
  • Autor
    Muff
    Člen

to Pokoko: a kdo by toho Coxe zaplatil ?

honzátos
    Člen

Neskutečně se těšim ! sm5

warholla
    Člen

K1aptcha – jasně. proč ne. v rakousku bude tiesto v květnu a červnu. http://stargate.at/premiumseries/tiesto/
    v cizině hrajou tihle djs několikrát do roka v jedny zemi v jednom klubu, na velký akci, festivalu, v tom nevidim problem.

pokoko
    Člen

jak již někteří zmínili spát můžu doma taky se přidám k tomu to zbuzerovat. Proč třeba někdo nepozve coxe? Třeba ho a takhle bych mohl pokračovat podle mě je hodně kvalitních jmen kteří tady v Čr třeba vůbec nehráli ale mi je to tak jedno jenom rád buzeruju:D

K1aptcha
    Člen

warholla: ještě dodám, že některá jména se opakovala i 2x do roka… sm2

BoRo
    Člen

no rok 2005 byl teda nejhustsi a skoro na vsechny bych sel. na Markusovi jsem nebyl nikdy,Morillo -byl jsem pritomen,ale nejak si ho nepamatuji,co jsem to jenom delal..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: no spíš aby ho stihli dostavět.. nemám přesný info, ale ještě před tejdnem tam prej bylo práce jak na kostele

warholla
    Člen

přijde vám tohle vození stejných jmen dokola od UM? http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/eventy/

2005 – Prodigy, Armin, Remy, Tiesto, Paul van Dyk, Marco V, San, Tiefschwarz, Tube Tech, Monika Kruse, Mauro Picotto, Quintin, Scott Bond, The Advent, Inigo Kennedy, Fergie, Angelo Mike, Sven Vaeth, Harry Lemon, Glen Franz
    2006 – Ferry Corsten, M.I.K.E., Quintin, San, Sander Kleinenberg, James Zabiela, Benjamin Bates, Junior Sanchez, 100% Isis, Falcon, Armin, Markus Schulz, Marco V, Matthew Dekay, Angelo Mike, Tom Novy, ATB, Blank and Jones, Ruby
    2007 – Markus Schulz, Armin, Gabriel and Dresden, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Paul van Dyk, Angelo Mike, Pacific, Giuseppe Ottaviani, Cosmic gate, Benjamin Bates, Ferry Corsten, Above and Beyond, Scott Project, Christopher Lawrence, San,
    2008 – Laidback Luke, Axwell, Markus Schulz, Fedde le Grand, Marco V, Paul van Dyk, Tocadisco, Alex MORPH, Marco V, Josh Gabriel , Menno de Jong, Richard Durand, Matthew Dekay, Blank and Jones, Ferry Corsten, Rank 1 live, Giuseppe Ottaviani, Aly and Filla, Armin van Buuren, Blake Jarrel
    2009 – Erick Morillo, Jerome Isma-Ae, Paul van Dyk, Fedde Le Grand, Markus Schulz, Glenn Morrison, Tocadisco.

Je jasné, že se pár top jmen vícekrát opakuje, jako Markus, Pvd, Armin, Ferry, ale z celýho počtu je to zlomek.

Nemo
    Člen

tak to jo 5 hodin Markuse to si necham libit……

milan
    Člen

OT – Na první pure se asi neprodává moc lístků, když UM nabízí 1+1 vstupenku zdarmasm15že by pražská ekonomická krize?
    edit – aby sazazu nekrachl ještě dřív, než tam bude Dyk s Schulzem hrátsm0

iamek
    Člen

Spat budu radsi doma.

SHP
    Člen

Deivis: S ekonomickou stránkou naprostý souhlas, ale lidi, ať už nadšenci nebo ne,
    si můžou remcat jak chtějí.

Já s žádným Pure dopředu nepočítám. Žádný DJ mě nezaujal a kvůli koncepci
    téhle série klubovek do budoucna asi ani nezaujme.

Stoupa
    Účastník

deivis: 100% souhlas

deivis
    Člen

Až tady někdo z vás nebude jen kecat, ale udělá akci v měřítku a kvalitě UM postaví to na pro většinu lidí neznámých DJích smeknu.
    Vy si vážně myslíte že Vás 50 co zde píšete zaplatí klubovku? V dnešní době ano, ale to si to můžete postavit leda tak na local DJs.
    UM to dělá dobře. Osobně bydlet v Praze a mít kapitál dělám to stejně. Oni jsou agentura, nejsou to nadšenci. Musí se uživit. Navíc ne každá klubovka se zaplatí.
    Ale jak říkám.. Až zde udělá někdo Schulze ve stejné kvalitě, tak smeknu.
    Zatím zde ohrnujete jen nos.
    Kolikrát zde byl Dyk v klubu? Kolikrát Morillo, Kolikrát Armin.

Vy si myslíte že všechny akce jsou ziskové.. ? Pokud ano tím lépe. Pokud ne, musí se dělat DJs typu Schulz.

nejdu – nekomentuji.. jak jednoduché.. myslím že UM nebude vadit že npůjdete. Půjdou jiní.. Kteří si to užijí…

Stoupa
    Účastník

Newman: jj je to tak… bohužel… před pár lety byli všichni rádi, když sem někdo někoho přivez, nad Arminem tady slintali a byli v první řadě, ale dneska se za to styděj, tak to maskujou takhle… škoda že úroveň tohohle fóra docela klesla. Ale už dost, vylil sem si srdíčko a je mi líp sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.