TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.6.2009 – PURE – Markus Schulz

• Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 114)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Vždyt je to fuk..je tady plno klubovek,co vozí relativně neokoukaný jména..to,že UM vozí většinou velikány rozhodně nepovažuju za náký mínus! Kdyby se tady tyhle jména neobjevovala,tak by se třeba zase nadávalo,proč je někdo nepřivezesm2
    Pochybuju,že by bez těhlech konceptu byla jinak možnost slyšet u nás v klubu Armina,Dyka,Schulze atd..

Jinak já za sebe..na Schulze jdusm3

Newman
    Člen

Stoupa: no víš, to je tím, že nevozí stále dokola jejich oblíbence, tak jim nezbývá než plivat na fórech. Toleranci zde nehledej. Já si už začal pomalu zvykat sm3

Stoupa
    Účastník

Tak to asi dám, Markuse sem v klubu eště nezažil, tak doplníme vzdělání.

A sorry za menší OT: nechápu co je to tady za módu plivat na každýho většího DJe… to vás tak žere, že něco dokázali a sou populární? Pokud se někomu nelíbí co dotyčnej hraje, tak snad neni třeba v každym topicu vyřvávat, že hraje sračky a proč ho sem furt vozí atd. a sám si hrát na největšího undergrounďáka… ze začátku to bylo úsměvný, ale teď už to zavání trapností… v neposlední řadě UM to nedělá pro naše hezký voči a taky z toho chce něco mít… tak to buď akceptuju nebo za každou cenu nedržkuju… ták to sem si ulevil sm15

Jimmy-Gellar
    Účastník

úžasný…..konečně tu zase bdue….nemůžu se dočkat….toho si dám na plno

nejedu, Markuse si ráda poslechnu doma, na párty bych těch 7 kil asi kvalitně prospala…

Dexx
    Člen

Tejden po Sensation?? KKTI!

Sq4Raa
    Člen

Sice rozumím, proč vám Schulz vadí, ale já ho osobně chápu jako nejmenší zlo z těch hvězdných DJs. To je alespoň můj dojem z doby, kdy jsem tyhle lidi sledoval, možná se leccos změnilo.

K1aptcha
    Člen

se dalo čekat… myslim, že jsem to už prorokoval v topicu o prvních Purech sm15
    no za tu cenu a když beru v potaz, že mě ta jeho nová kompilačka nějak extra nebere, rozhodně nejedu, party pro snobáky trošku…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jooooooooo tak to bude kotel!!! sm15

Lukin_
    Člen

Se divím že lidi um stále žerou ty jména co vozejsm6

Palda61
    Člen

[quote Lukin_]umí vůbec UM vozit jiné jména? to říkám pořád že UM je banta debilů[/quote]

Jde jim o zisk a Markus je zisk, tak proč vozit jiné.

Doper
    Člen

Wooow!!! A jeste s Glennem, no mylsim, ze neni co resit ;-)!!!

Sq4Raa
    Člen

Nevidím důvod, proč by to dělali. Dát na akci Schulze je perfektní jistota. Je to jeden z mála DJs, kteří jsou oblíbení jak u většinového publika, tak i tady, na trance.cz. Jen se na to podívej.

Kamca_
    Člen

taky nemohli pozvat někoho jinýho …

Anonymní uživatel
    Host

Luxus, navíc v úterý před PURE mám narozky, takže je to jasný. Teď už jen počkat do 13. června. Taková doba:-(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 114)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.