Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 114)
Vždyt je to fuk..je tady plno klubovek,co vozí relativně neokoukaný jména..to,že UM vozí většinou velikány rozhodně nepovažuju za náký mínus! Kdyby se tady tyhle jména neobjevovala,tak by se třeba zase nadávalo,proč je někdo nepřivezesm2
Pochybuju,že by bez těhlech konceptu byla jinak možnost slyšet u nás v klubu Armina,Dyka,Schulze atd..
Stoupa: no víš, to je tím, že nevozí stále dokola jejich oblíbence, tak jim nezbývá než plivat na fórech. Toleranci zde nehledej. Já si už začal pomalu zvykat sm3
Tak to asi dám, Markuse sem v klubu eště nezažil, tak doplníme vzdělání.
A sorry za menší OT: nechápu co je to tady za módu plivat na každýho většího DJe… to vás tak žere, že něco dokázali a sou populární? Pokud se někomu nelíbí co dotyčnej hraje, tak snad neni třeba v každym topicu vyřvávat, že hraje sračky a proč ho sem furt vozí atd. a sám si hrát na největšího undergrounďáka… ze začátku to bylo úsměvný, ale teď už to zavání trapností… v neposlední řadě UM to nedělá pro naše hezký voči a taky z toho chce něco mít… tak to buď akceptuju nebo za každou cenu nedržkuju… ták to sem si ulevil sm15
Sice rozumím, proč vám Schulz vadí, ale já ho osobně chápu jako nejmenší zlo z těch hvězdných DJs. To je alespoň můj dojem z doby, kdy jsem tyhle lidi sledoval, možná se leccos změnilo.
se dalo čekat… myslim, že jsem to už prorokoval v topicu o prvních Purech sm15
no za tu cenu a když beru v potaz, že mě ta jeho nová kompilačka nějak extra nebere, rozhodně nejedu, party pro snobáky trošku…
Nevidím důvod, proč by to dělali. Dát na akci Schulze je perfektní jistota. Je to jeden z mála DJs, kteří jsou oblíbení jak u většinového publika, tak i tady, na trance.cz. Jen se na to podívej.