TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 478)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Taky se těším :))..

P.S.: Vojto, připomeň mi to ještě (snad víš co) sm15, já bych na to třeba zapomněl sm0

Partygirl
    Člen

ja uz se taky tesim bude parbaaaaaaaaa sm0

Palda61
    Člen

Showman: tak tohle je diskuze, kdyby to bylo forum, tak bych to tu promazával. Ale diskuze vždycky končí u OT, takže je to jedno 🙂 .

Showman
    Člen

Hustey: to fakt netušim, několik lidí tu znam a hlavně už předpokládam, co od koho čekat, ale je pravda, že moderátoři by tu byli potřeba…

Mě totiž nebaví projíždět šestistránkovej topic a pak zjistim, že tři stránky jsou úplně o hov~ě. Stačí když tu pár dní nejsem, příspěvky se nakupí a pak to číst je někdy úplně zbytečný.sm17

Je fakt, že kolikrát se to ‚zvrhne‘ úplně jinam, což mě mrzí, ale nic s tim nejspíš nenadělamsm6

Teď mi tady začnou všichni psát, jak to číst nemusim, na to se těšimsm15sm15 Jinak sorry za off topicsm15sm4

Back 2 Sean Tyas & peace!

Hustey
    Člen

proc tyto fora nemaji moderatory, kteri by mohly takove sracky mazat? sm6

Kamca_
    Člen

taky bych se radši vrátila zpět k tématu a SHP radši neřešila sm12 sm17
    jinak na Tyase taky razím a už se těšim! sm16

Showman
    Člen

no radši jsem to tady ani nečet celý, ten kousek mi stačil…sm18

každopádně se (alespoň na chvíli) vrátim k tématu – do Retra dorazim takysm4sm5

Newman
    Člen

Bukac: s účesem „na Tyase“ budeš mít během jeho setu obžerstvení zdarma sm4

Bukac
    Člen

Heledte, jaky jsou v Retru ceny pití a jídla?? dik

Sickboy
    Člen

K1aptcha poradil, abych prostě řekl, že to „chci na Tyase“. Snad to poberou. Jinak já jeho fotku nosím v peněžence konstantně, o tom žádná. sm4

Palda61
    Člen

Sickboy: máš sebou jeho fotku jako předlohu? sm0

Sickboy
    Člen

deivis: Nevim, proč to má zapotřebí… Teda možná vim, ale psát to nebudu, nejsem svině. sm2

Podle mě bude nejrozumnější, když se vykašleme na reakce směřující k veškerým SHPho výlevům. Ono ho to za chvíli přestane bavit, když nebude mít žádný „feedback“.

A teď mě omluvte, jdu k holiči, nechám si to sestříhat „na Tyase“. sm0 Doufám, že mě K1aptcha odpoledne podpoří. sm2

SHP
    Člen

sm15sm15sm15

Ty bannery mě úplně zničily

sm15sm15sm15

deivis: Peace on you too, you son of a beach.

deivis
    Člen

Autor: Sickboy (IP zapsáno) – me absolutne udivuje jak z kazdeho fora dokaze udelat flame..
    Vim jaky je rozdil mezi realitou a vim ze i na icq je naprosto v pohode, jen toto proste nechapu..
    Proc ta potreba mit na vse nazor a potreba vzdy diskuzi dostat nekam jinam..

Jakoze kdekoliv jinde by ho uz zabanovali skrz OT. Coz pisi jen jako priklad, ne ze s tim souhlasim..

Palda61
    Člen

Náhodou, dobrý sm15, ale do Chirany už nikdy nevlezu sm2.

No… Zasmál jsem se na týhle stránce celkem dostkrát sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.