TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 478)
  • Autor
    Hustey
    Člen

Tyase taky nejak extra nemusim, ale rozhodne se priklanim na stranu „anti nemeckych diskotek“ : )

dance-girl
    Člen

To je komedie sm15sm15sm15
    Btw o čem teda Tyas je? sm16

TIGI
    Člen

inferno napsal(a):
    ——————————————————-
    > Sickboy
    >
    > Pokud jsi ještě nezjistil, o čem hardcore je, tak
    > ho prosím nekomentuj..

Tak tvoji vetu muzu obratit a pouzit proti vsem co na Tyase nadavaj.
    Takze pokud jste nezjistili o cem Tyas je tak to laskave nekomentujte.

Hustey
    Člen

haha freezer presne tak 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

přesně tak jak píše Sickoboy….taky vám furt nelezem do vašich hardstyle threadů, kde se bavíte o té hudbě, která je IMO vhodná, jak už jsem jednou psal, tak akorát na dětský besídky a je to v podstatě jen jakoby undergroundovější varianta Scooterů, Starsplash atd…a děláte tu machy jakobyste poslouchali nevim co sm16

a ještě OT narážka: Sensation White by se měla prohodit se Senstaion White, pže mi přijde line-up Black totálně cheesy, kdežto třeba takovej Marco V nebo Woods by měli spíš patřit do té Black sm16

Tak a teď tvrdě do mně sm0

Sickboy
    Člen

inferno: Pokud SHP ještě nezjistil, o čem Tyas je, tak ať ho prosím nekomentuje. sm4

Mě tohle prostě sere. To, že se mně osobně hardcore nelíbí, taky neznamená, že vám budu „zpříjemňovat“ pobyt v jiných threadech nebo dokonce jiných fórech.

Binary
    Člen

Sickboy: SHP tu nechápe víc lidí, jak jsem si všimnul… sm6

inferno
    Člen

Sickboy

Pokud jsi ještě nezjistil, o čem hardcore je, tak ho prosím nekomentuj..

Sickboy
    Člen

SHP: Nechápu, jak člověk, který jednoho odmítá s tím, že hraje stereotypně a nudně, může poslouchat žánry jako hardstyle nebo hardcore v celé své „kráse“.

děti nehádejte se sm18

SHP
    Člen

2 Paya: Já neřikám, že ho nesnáším, je to sympaťák ale hudebně mi to přijde velmi tragické sm3

TIGI
    Člen

Taky nechapu co proti nemu vsichni mate. nahodou Tyas je dobrej a Durand jeste lepsi sm3
    Kdyz bude cas tak urcite vyrazim.

Paya
    Člen

SHP: tak já jsem Tyase slyšel live jen jednou a jako nudné mi to nepřišlo – pravda, bylo to velmi průměrné, ale že bych ho musel nesnášet …

SHP
    Člen

2 Paya: Třeba proto, že hraje nemožně, stereotypně a nudně? Proti Durandovi nic nemám.

Palda61
    Člen

sm15sm15sm15sm15sm15… Trošku zbytečný příspěvek, nicméně to je k tomu bannerusm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.