TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 15.05.09, Liberec – Pulzar – B&J, S.Wittekind,Clodagh etc….

• Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

Star_Guitar: před barákem sm4sm2

no, jsem zvědavá, jak ten line-upový mišmaš vydržím, to bude něco pro mé uši… ale tak když to máme prakticky za barákem… sm2

Paya
    Člen

SHP: sm15

Creams
    Člen

Tak tak narozky fabru … jinak bych se možna rozhoupal jet ten kus 😀

SHP
    Člen

Upravuju. B&J nehrajou SVD styl. RNB nemají rádi.

SHP
    Člen

Blank & Jones moc techtrance nehrajou.
    Schranz je poslouhcatelnější než hardtechno imho.

pokoko
    Člen

No je to spiš hard techno ale určite bdue hrat ke konci takže to rozbije a bude schranzzz. No mi je to jasne že vy srdcaři schranz neocenitesm15 Ja se tešim jen a jen na swena:)

K1aptcha
    Člen

na dnb je na druhé stagi, takže to je myslím OK sm4 navíc Blankáči teď hrajou spíš takovej ten Sander van Doorn styl, ne? což trance taky pořádne není sm4 takže spíš progressive, tech-house a (hard)techno sm2

milan
    Člen

Nikde není napsaný, že party musí být jenom čistě o jednom hudebním stylu. Na Beautiful things se styly taky prolínají. Začínáse mnohdy minimalem, pokračuje upliftingem, techtrance a končí něčím úplně jiným jak na začátku. Já mám rád party, kde je víc hudebních stylů, ikdyž pravda, kombinace dnb, trance a schranz je vražedná kombinacesm16

Hustey
    Člen

schranz je totalni vyplach, hardtechno je o neco mensi vyplach : )

ale já chci aby se to ti lidi naučily rozeznávat proč ty ne ? hardtechno = schranz je mylná a zavádějicí formulka a dost chybná ..

deivis
    Člen

majklhauske – v pohodě.. 🙂 take kdybys to obcas neokecaval … 😀 😀

btw B&J, Witti a další na jedné stagei to chce odvahu 🙂

deivis tebe se nikdo an nic neptal.. já se ptál lukina.. liebing hrál hardtechno k čemuž jsem chtel lukina dokopat aby si uvedomil co píše za blafy.. to že tady na tom webu musí bejt dycky každej chytrej a přispěchat z opovědmi a milionem keců v čemž už se pak dotyčnej blafoun neorientuje a dál bude tlachat nesmysly

Stoupa
    Účastník

Trance vs šrumec vs dnb, tak to je krutá kombinace sm15

deivis
    Člen

Liebing v životě tak stupidní hudbu jakou je schranz nehrál..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.