Toto téma obsahuje celkem 60 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
No je to spiš hard techno ale určite bdue hrat ke konci takže to rozbije a bude schranzzz. No mi je to jasne že vy srdcaři schranz neocenitesm15 Ja se tešim jen a jen na swena:)
na dnb je na druhé stagi, takže to je myslím OK sm4 navíc Blankáči teď hrajou spíš takovej ten Sander van Doorn styl, ne? což trance taky pořádne není sm4 takže spíš progressive, tech-house a (hard)techno sm2
Nikde není napsaný, že party musí být jenom čistě o jednom hudebním stylu. Na Beautiful things se styly taky prolínají. Začínáse mnohdy minimalem, pokračuje upliftingem, techtrance a končí něčím úplně jiným jak na začátku. Já mám rád party, kde je víc hudebních stylů, ikdyž pravda, kombinace dnb, trance a schranz je vražedná kombinacesm16
deivis tebe se nikdo an nic neptal.. já se ptál lukina.. liebing hrál hardtechno k čemuž jsem chtel lukina dokopat aby si uvedomil co píše za blafy.. to že tady na tom webu musí bejt dycky každej chytrej a přispěchat z opovědmi a milionem keců v čemž už se pak dotyčnej blafoun neorientuje a dál bude tlachat nesmysly