TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 489)
  • Autor
    deivis
    Člen

Paya – nejen za toto.. Vyrys je dulezitym clankem E-MOTION¨.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hustey: tyvole zpívánky, ten člověk je jeden z mála upliftářů, kdo zpívánky nehraje (teda ne moc :D)

Paya
    Člen

vyrys: tak koukám, že ti tedy za Rotha dlužíme dík 😉

Hustey
    Člen

djdkdave: no doufam ze Simon bude hrat hard, na zpivanky tam je Holland B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj line-up je prvotřídní, sem rád, že holland hraje takhle, umí dát setu pěknej vývoj a tady to snad bude vidět 🙂

vyrys
    Člen

DjDkDave: bohuzel tentokrat budu od zitrka do patku na skoleni, takze pro tentokrat na letiste nepojedu. ale jak psal deivis, ve stredu vyjde se Simonem rozhovor, kde aspon neco prozradi, co chce tady zahrat

hoky
    Člen

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    > to vyrys:
    >
    > Koukej rict Simonovi at zahraje Well See a klasiku
    > Dogzilly :oD

hlavně ať zahraje tu F16:oP tu chcu ze všeho nejvíc:oP

deivis
    Člen

Btw co je pro Vas nejlepsi cas? Cas kdy se v nekterych statech teprve pomale otevira klub a hraji v nem warmup djs? 🙂
    Linuep sem delal dle sveho nejlepsiho uvazeni, delal jsem o sam aniz bych se nechal kymkoliv ovlivnit a je delany tak aby to navazovalo krasne na sebe. Zadne nahoru dolu ale postupny vyvoj..

DjDkD@ve
    Člen

to vyrys:

Koukej rict Simonovi at zahraje Well See a klasiku Dogzilly :oD

DjDkD@ve
    Člen

Je celkem prekvapive, ze nejlepsi cas nema nejvetsi hvezda vecera, ale pokud diky tomu bude mi akce lepsi spad, tak proc ne, jedine ceho se bojim, aby Simon nehral moc hard, protoze chci slyset jeho klasiky a ty moc hard nejsou :oD

milan
    Člen

Mě hlavně potěšil ten štěpán uprostřed..posledně jsem se zrovna zakecal a až doma jsem zjistil jak parádně hrál, tak doufám, že zahraje minimálně stejně jako minule:oD

hoky
    Člen

jaxem už napsal lineup je skvělej , se zase pořádně vyblbnu mi to ležení doma u skript leze krkem

Lukin_
    Člen

Dobře složený časový line up už jen at je pátek:oP

deivis
    Člen

K1aptcha (IP zapsáno) – no ja tvrdil ze Foyle bude hrat tvrde, proto hrale take v tento cas.. vedl jsme dost vasnivou diskuzi na trancemusic.sk o tomto proc to tak je..

vyrys
    Člen

Klaptcha: holt sem Rothovy cesto z letiste vysvetlil, jak ma hrat, ze my mame radi trance:-D
    Kdyz sme ho pak vezli zpatky na letiste druhe den, tak si pochvaloval a rikal jak je rad, ze si mohl po delsi dobe zahrat starej dobrej poradnej trance a ze nemusel hrat electro ani tvrde.;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.