TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 489)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Tak jestli si dobře pamatuju tak něco okolo 18-20 ledna tohodle roku už začalo sněžet ne?:-D btw já byl zrovna na horách a jezdil sem na bordu :oP

milan
    Člen

Ale zase jestli bude v lednu teplo jako loni:´-))

Pavlas
    Člen

zajímavé:oD:oD ale kazdopadne se těším:-)

deivis
    Člen

Kua safra vidíte.. není dobré psat tiskovky o pul 2he v noci.. Omluva ode mě k Vám!

Kajo muzes pls opravit? Dekuji..

Karel
    Správce

jojo taky me tahle veta trochu pobavila ,)

Binary
    Člen

„Každému již teď musí být jasné, kde se bude odehrávat v lednu jedna ze zásadních akcí jarní klubové tranceové scény.“

Jsem nevěděl, že v lednu je jaro…

deivis
    Člen

Hustey – jen bych nerad aby se stalo to co na Elektře a to že se tam docela dost lidí nedostalo.. Nic víc 🙂

Hustey
    Člen

hehe deivis se uz chysta na plnou fledu, : )

no jsem zvedav.

Palda61
    Člen

deivis: díky moc;-)

deivis
    Člen

Palda61 – na místě bude 190,- Kč ale jelikož minule bylo již docela dost lidí a tentokráte je lineup kvalitnější může se stát že bude omezena kapacita stejně jak na Elektře, proto doporučuji zakoupit lístek projistotu v předprodeji.

Palda61
    Člen

deivis: ještě otázku :-D, na místě bude těch 190 nebo pořád 160?

deivis
    Člen

Vstupenky možno koupit napřiklad zde: TICKETSTREAM
    Případně přímo v klubu Fléda (bez poplatku), dále v Brně v Indies a v Dům pánů z Lipé.

Felipe: Cus chlape 😉 S tim ti bohuzel neporadim, pac s tim nemam zkusenosti. Zkus nejaky fora zamereny primo na tuhle tematiku. Ale jinak doufam, ze se na E-motion potkame a pokecame 😉 Pozdravuj Anglany 😀

deivis
    Člen

Palda61 – lístky jiz jsou.. Ale trosku nam to na ticketstream popletli s plakatem proto sem to sem zatim nedaval..
    Takze na http://www.ticketstream.cz jiz jsou cca tyden k dostani..

Nulda
    Účastník

mně trochu připomína flyer na PvD 2006

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.