TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 489)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: nexus666 (IP zapsáno) – aaaha.. tak konecne vim kdo to vyhral.. ok posli me ho. díky.. btw posli me email na david.linhart@gmail.com potrebuji ti neco poslat jeste..

deivis
    Člen

Hustey – dam je komplet vsechny ven ale az po teto akci.. neboj.. Proste na to nemam cas to tu ted linkovat 🙁

nexus666
    Člen

Deivisi večer se ti ozvu na mejla a pošlu ti ho i v křivkách s těma údajema.. Ted nemám přístup ke svému majlu 😉

milan
    Člen

deivis – S tou kompilačkou to aspon mě osobně vůbec nevadí:oP…spíš doufám, že veme i nějaký cd singly:´-))

Armin
    Člen

Logo pekne 🙂
    Od hustého 🙂 se mi moc libi navrh c. 3..moc pekny chlape!

dejvis: budou i novy stranky, nebo s tema se nic delat nebude?… 🙂

dance-girl
    Člen

Vítežný logo je pěkný 🙂 od Hustýho se mi líbí návrhy 1 a 3…

Hustey
    Člen

ty posledni jsou pochopitelne nejslabsi, protoze jsou to spise testy s fontama nez komplet vypracovane logo 🙂

edit: rozhodne nechci nejak shazovat vitezne logo, jen jsem to chtel dat k verejnemu porovnani B-]

Sq4Raa
    Člen

Ty poslední se mi nelíbí, druhý nic moc, ty dva zbylý jsou perfektní, speciálně ten třetí, ale přijde mi, že se k emotion nějak nehodí.

Hustey
    Člen

pro objektivitu by to chtelo ukazat vsechny navrhy : )

tak pokud by se chtel nekdo podivat na me, ktere prohraly, zde jsou linky:
    Logo 01
    Logo 02
    Logo 03
    Logo 04

prochi
    Člen

nice!

deivis
    Člen

Sq4Raa
    Člen

Nevadí 😉

deivis
    Člen

Dneska me jinak psal Will Holland. Krome toho ze se moc tesi na celou party a lidi na ni tak me napsal i mene pozitivni zpravu 🙁

Zde je doslovne v anglickem jazyce:

i’m afraid my compilation hasn’t arrived from the manufacturer which is really annoying; however i will be bringing loads of enhanced cds and vinyls and my last compilation to give away!

the new compilation will arrive next week so as soon as i have it i will post a load over to you to give away!

deivis
    Člen

Jelikož jsou zde ty jmena verejne, vemte si vsichni vyherci prosim obcansky prukaz. Existuji lide kteri jsou schopni na vstupu rici Vase jmeno.. Vyherce bude vpusten jen po overeni ze je to doopravdy on na zaklade predlozeni obcanskeho prukazu nebo pasu.
    Díky za pochopeni..

Newman
    Člen

Bomba, kámoši kupovali lupeny včera a já radši počkal, co kdyby. A ono opravdu B-] Díky za info, prochi;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.