Úvod›Fóra›Trance Diskuse›18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..
Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 489)
iamek&hustey – Alexx mě dodal několik svých dem a jinak přesně jak píše prochi. Navíc jsem toto celé s ním konzultoval více jak před 14dny osobně. Není v tom nic jiného než to co hraje. Myslím si že na uvedení celé party to bude příjemné. Takže žádná hurá akce. Z toho jsem již po x akcích co mám za sebou vyrost.. (aspion doufam :oD:oD)
Jinak Alexx bude hrát na začátku. A pro ostatní. Ano na E-MOTION si může opravdu zahrát každý kdo bude dosahovat určitých kvalit a dodá třeba dema nebonpřípadně mě zaujme na jiné akci na které budu, připadně poslouhují alespon u mě i dobre reference..
Je pár lidí, kteří mě pravidelně zásobují a i zde velmi často píší a věřte, že nekteří z nich mají solidně našlápnuto si na některé z dalších akcí E-MOTION zahrát.
alexx hraje obcas na svem shoutcastu a nehraje vubec spatne…..hraje podle nalady od progresivu až k housu……..ale rikal mi ze na e-motion bude hrat progressive…..kazdopadne pred nim schovejte bar……..