TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 18.1.2008 – E-MOTION: Simon Patterson (UK), Will Holland (UK) Stepan Bruck..

• Toto téma obsahuje celkem 366 odpovědí. Do diskuze (66 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 489)
  • Autor
    Starf
    Člen

tak prodano 🙂

prochi
    Člen

beru ho od tebe hned 🙂

napis mi na ICQ 279650727

Starf
    Člen

kua, sem dneska kupoval v ticketstreamu lupen… :-/ u ty puvodni newsky bylo napsano, ze vyherci budou vyhlaseni v zapeti po ukonceni souteze (15.1. 23:59)

nechce nekdo vstup za 100Kc?

prochi
    Člen

Gratuluju vyhercum z insound.eu……zase jsem nic nevyhral :´-(

Volné vstupy:
    dukelak
    Lwice
    Newman81
    Starf

CD:
    Jollinka

lukin_ :Tak to by bylo super. Tak jestli by sme se mohli přidat tak bych byl rád. Tady je moje icq: 239 841 495 tak kdyžtak napiš a domluvime se

prema_van_smuuf
    Účastník

no já se musím alespoň podívat jak zahraje radek :oD

Lukin_
    Člen

Jesse James : já jedu z Ovy + dva lidi semnou nebo já s něma?:oD No jedeme v 18:33 z hlaváku :´-))

Hej děcka;-) – mam dotaz – nejdete někdo na E-motion z Ostravy?? Docela rád bych jel s nějakou partou a zatim jedu jen ja a kamoš

deivis
    Člen

Autor: Czech smejd (IP zapsáno) – 😉 zítra uvidíme.. Ano je to věc kde tlačila bota..

Jo, sem zvědav jestli se vylepší osvětlení a lasery. Jestli se nepletu, tak deivis řikal něco o tom, že právě tohle zatim nejvíc pokulhává, tak uvidíme (ne že by mně na tom až tak záleželo :o) …

alexx
    Člen

kdyby někoho zajímalo, co má ode mě čekat, tak zde má menší uchutnávku 😉

alexx_van_den_berg_-_november_mixxing.mp3

deivis
    Člen

milan – kamera bude a bude i vice zmen oproti minule akci..ted to vse jeste damvame dokupy 🙂
    takze je na co se tesit..

kloki
    Člen

hoky,gizmo,atd.-preju krasny ranko,nejak jsem uz usnul.Ja jeste nevim v cem pojedu,ale dam vedet a urcite se prihlasim,jen mi vsichni nepiste v cem pojedete,to bych nestihal ;-);-)Taky chci obcas parit;-)nic,jdu pracovat,zatim pa;-)

Hustey
    Člen

abyste te kamery potom nelitovali 😀

milan
    Člen

Nemá někdo kameru?by chtělo natočit, co deivisi?:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 489)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.