TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 19.4. Musica presents Marcus Schossow

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Starf a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 pokoko:
    Přesně co řiká Gizmo. Ještě taky je trošku problém, že má relativně malej parket, takže u větších akcí tam neni k hnutí. Zas na druhou stranu se ale musí uznat, že je to čistej klub. sm3 Ale k srdci mi nějak moc nepřirostl, nelíbí se mi moc to prostorový uspořádání a pak samozřejmě ty ceny.. RedBull 90 Kč (pokud se nezdražilo, už jsem tam dlouho nebyl).

Za lidi tam chodí taková ta „smetánka“, dobře zajištěný a dobře oblečený lidi, často cizinci. Problémy s nima nejsou, chovaj se normálně, slušně (nebo aspoň já nemám špatný zkušenosti).

Raduška
    Člen

line-upů na El Conection se nám ale urodilo

Gizmo
    Člen

Pokoko: Mecca pořáda kvalitní akce ale výtky směrem k ní jsou stále stejné – moc mlhy, horší zvuk, strašidelný ceny na barech (ano jako v některých dalších klubech ale nic to na tom nemění), občasné problémy se vznětlivou ostrahou … prostě v zásadě co psal Hellman

pokoko
    Člen

ja nic proti ostravakum nemam ale vim že lidi tady pořad neslyši na jim nic neřikajici jmena ale už se to začina lepšit mi připadasm3 aha aha tak už to chapu no dekuju za vysvetlenism3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak tak, cizinci, smažky a „štamgasti“, prostě klub se všim všudy, nic hroznýho tam neni (jen je třeba se připravit na větší útratu)

Hustey
    Člen

pokoko: v Mecce se nic strasneho nedeje, nemej strach, to se jen v pritomnosti plne vystajlovanych lidi citi nekteri spatne sm11

andre
    Člen

pokoko: co máš proti ostravákům? já myslím, že na Schossowa ve Fabricu bude plno! úplně narváno po strop ne, ale plno bude sm3

pokoko
    Člen

dyk je proste kapacitasm4 ….a vždycky bych na neho šelsm3 a markus je to čemu se řika mladi vpřed…netypicky sound tedy pro neho již typicky……tesšim se na jeho hrani a doufam že na neho lidi přijdou…bo do fabru ti lidi na nejakeho neznameho šveda nevim nevim…..buzeranti ostravacism15 ale ja tam budu určitesm3…………….jo jinak btw muže mi nekdo vysvtelit co se deje v mecce tak strašneho že se tam nikomu nechce???sm15 jako nikdy jsem tam nebyl tak nevimsm4

Gizmo
    Člen

Byl jsem na předchozích 2 nocích … a proč ne po 3. ??? Inu uvidíme 🙂 ale pravděpodobně yoyo

Raduška
    Člen

To je on? Pěknej řízek sm15

Paya
    Člen

SHP: neštvi sm0

ceero
    Účastník

ved vravim ze rypem do dyka pri kazdej prilezitosti sm2
    vazne kaslite na to nechcem vypadat ako collin

Sq4Raa
    Člen

ceero napsal(a):
    ——————————————————-
    > ale na dyka by isli vsetcia sm17sm17sm13sm13

Produkce?

ceero
    Účastník

co sa tyka sucastnosti tak to tak proste je, dyk len tazi z jeho byvalej slavy, okrem far away si uz ani nepametam kedy spravil nieco pocuvatelne …. a schossow urcite nerobi cisty trance, jeho sound je hodne inovativny, ale ma kopec kuskov ktore by sa dali tranceom nazyvat …
    vravim o produkcii, nepocul som sice ani jedneho ale kopec djov stavia svoje sety na vlastnej produkcii ….
    ale kaslite na to ja si proste rypnem do dyka kedy mozem sm2

SHP
    Člen

Já se zastanu Ceera, psal producenta. Jinak Šoska podle mě má mnohdy k „trancu“ daleko… Jinak sto lidí, sto chudí. IMHO je PVD hooodně bad a to sem ho slyšel 3x

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 61)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.