Úvod›Fóra›Trance Diskuse›23.3.Ronald van Gelderen a Nic Chagall na Kick da Night Special v Retru
Toto téma obsahuje celkem 96 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gizmo a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 117)
ja posledního 1/2 roku žádnej Tyasův set neslyšel, právě proto se možná nechám rozsekat rád sm2…a hlavně to bude na party, jesli to bude znít aspon z poloviny jako Patterson na E-Mo, tak budu spokojenej :)…a Chagall pro mě zase takovej tahák není, mnohem víc mě láká Dirty Rocker sm5
Mno, po zralé úvaze asi taky ne… jeho emozpívánky byly super, ale stejně to vidim, že dojde zas jen na ty tři songy, který předvedl live na TE, takže v podstatě repete… fotku a rozhovor budu holt muset oželet sm6 Chagalla taky nemusim a jelikož mam v pondělí nejspíš volno, tak dám přednost jinak strávenýmu víkendu…
Hmm, spíš ne, na TE mě sice Ronnie nadchnul, ale nica chagalla nemusím a asi tak celkově oželím i tuhle párty ve jménu odpočinku (né mého, ale peněženky od neustálých výdajůsm15)
A to mně zas přijdou emozpívánky zajimavější než třeba bezduchej uplift co předvedl kupř. Will Holland… A Chagall ruleeeez sm0
Jinak souhlas, že Cold Storage je jeho asi nej věc…
Škoda, že už nedělá věci jako byly Proceed, Sustain nebo Cold Storage. To byl řádně pařící trancík se skvělým drivem. Na emozpívánky nejsem moc zvědavej a na Chagalla taky ne. sm7
No vlastně je jedno, jestli to je v neděli nebo v sobotu. Dirty Rocker od Gielena byl mazec a teď je možnost to slyšet i jako live-performance, takže budu tam. sm0
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 117)