TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 23.3.Ronald van Gelderen a Nic Chagall na Kick da Night Special v Retru

• Toto téma obsahuje celkem 96 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gizmo a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 117)
  • Autor
    Armin
    Člen

22.3 felix? Kde? co? Mecca? Tak chcu beeeeejt…

Jestli v Práglu najdu nějaký slušný ubytování za slušnou cenu, tak si udělám 2 denní trip 🙂

dukelak
    Člen

ja posledního 1/2 roku žádnej Tyasův set neslyšel, právě proto se možná nechám rozsekat rád sm2…a hlavně to bude na party, jesli to bude znít aspon z poloviny jako Patterson na E-Mo, tak budu spokojenej :)…a Chagall pro mě zase takovej tahák není, mnohem víc mě láká Dirty Rocker sm5

Hustey
    Člen

Nic Chagall je pro me asi tak 10x vetsi tahak nez porad-dokola-to-same Sean Tyas : )

dukelak
    Člen

březen je, co se týče parties, dost šílenej sm17…Emo-Tion je jistý sm2…ale ted mam dilema mezi Majndem & Kikdanajt…možná sfouknu obojí 🙂

Hustey
    Člen

ty vole tak to ne, moje volani byla vyslysena – Nic Chagall solo, jdu tam i kdybych mel jet z brna na kolobezceeeeee

F!sh
    Člen

V Retru
    line up:
    Gelderen,Chagall,Bon Finix,Laydee Jane a Deejane Petra……230 ticketstream sm3

Palda61
    Člen

Nejdů.. 22.3. je Felix da Housecat ne? Pokud jo, tak budu nejspíš tam 🙂

dance-girl
    Člen

Mno, po zralé úvaze asi taky ne… jeho emozpívánky byly super, ale stejně to vidim, že dojde zas jen na ty tři songy, který předvedl live na TE, takže v podstatě repete… fotku a rozhovor budu holt muset oželet sm6 Chagalla taky nemusim a jelikož mam v pondělí nejspíš volno, tak dám přednost jinak strávenýmu víkendu…

komar
    Člen

Hmm, spíš ne, na TE mě sice Ronnie nadchnul, ale nica chagalla nemusím a asi tak celkově oželím i tuhle párty ve jménu odpočinku (né mého, ale peněženky od neustálých výdajůsm15)

Binary
    Člen

A to mně zas přijdou emozpívánky zajimavější než třeba bezduchej uplift co předvedl kupř. Will Holland… A Chagall ruleeeez sm0
    Jinak souhlas, že Cold Storage je jeho asi nej věc…

Sickboy
    Člen

Škoda, že už nedělá věci jako byly Proceed, Sustain nebo Cold Storage. To byl řádně pařící trancík se skvělým drivem. Na emozpívánky nejsem moc zvědavej a na Chagalla taky ne. sm7

drobex
    Člen

připište si ještě na line-up Nica Chagalla

ondrab
    Člen

ja fam du jen rict, aby ste se mnou pocitaaaalism16

M4RT1NEK
    Člen

i já se zúčastním sm2

Binary
    Člen

No vlastně je jedno, jestli to je v neděli nebo v sobotu. Dirty Rocker od Gielena byl mazec a teď je možnost to slyšet i jako live-performance, takže budu tam. sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 117)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.