TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 24.10 – connection showtime- S.Patterson, M.Hardwick, F.Baker b2b Laydee jane

• Toto téma obsahuje celkem 190 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 194)
  • Autor
    deivis
    Člen

Mít možnost tak beru Orjana. Protože jsem ho neslyšel. A to i když Roxy nemám rád. Navíc Ronski k tomu je větší záruka jak pro mě nějakej Hardwick.
    Navíc dát na místě 500 za tuto lajnu je zvrhlost a když připočtu ceny v Mecce tak mě to za to slyšet Simona 100% nestojí.
    V tom případě bydlet v Praze a chtít jít na jednu z akcí volím Roxy s horším zvukem, než vyděrače peněženek v Mecce a k tomu navíc lineup který jsem už měl možnost slyšet..

ondrab
    Člen

dukelak: a kolik si od nej slysel setu??…to ze ma nekdo vybornou produkci neznamena, ze je vybornej DJ….muze se mu to kopat nebo muze mit naprosto tragickej vyber tracku…nevim no..dle me je Patterson a Baker sazka na jistotu.

Palda61
    Člen

A opravdu myslíte, že orjan zahraje starý tracky?

dukelak
    Člen

jo, je to tak, stejně jsem ale šel i na Pattersona, od kterýho jsem do ty doby neslyšel žadnej liveset, na Brandta a tak dále :)…99% producentů jsou djové, podle radioshows se kvalita mixu & výbět tracků posoutit nedá sm2 …já se Orjanem nechám překvapit, i když půjde o megavetchej Roxy sound system

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ste mi vpodstatě odpověděli tak, jak sem chtěl sm15 .. super producent znamená super tracky, ale ty může hrát kdekdo (a to i doma :D) a taky, že to tak je

iamek
    Člen

hellman : Presne tak …

dukelak
    Člen

palda:

Arctic Globe / Prison Break je naprosto úchvatnej vinyl 10/10
    mám rád jeho remix k Lost Once, prvotinu Red Woods, Adamantica / Gobstice taky výborný, Beat Design EP jakbysmet, božská Carabella + letošní DJ SL & Orjan Nilsen – Iceacle >>> pumelice sm2

…lagytára & mamba už jedou v jinym soundu, ale taky je můžu, zvlašt Mambu 🙂

edit:

lukin: jak píšu vejš,z toho novýho soundu vydřenej nejsem, Woodchunk, Charger, Scuubs mě neoslovily…ale klasickej Nilsen sound postavenej na geniálních melodiích miluju sm5

Lukin_
    Člen

dukelak : U mě právě top 2. a taky se mi líbí jeho nové tracky „jeho techy“ sound se mi líbísm2

palda: taky si toho moc neslyšel od Orjana určitě

Palda61
    Člen

mě teda orjan taky nepřijde nějak skvělej sm2. Jen Black Mamba a La Guitarra jsou dobrý, ale jinak mi nijak nevlezl do pamět sm3

Hustey
    Člen

Roxy > Mecca

dukelak
    Člen

Lukin. jj, jen doufám, že naseká svoji uplift produkci, přeci jen poslední techy „originality“ si může nechat…doma sm2

hellman: pro mě je top 3 producent, takže není co řešit sm2

Lukin_
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > když sme u toho, co je na orjanovi tak super?

To jako vážně se ptáš?sm16..Nesleduješ jeho produkci?

Flash2001
    Účastník

DjDkD@ve: Presne stejny problem resim taky…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

když sme u toho, co je na orjanovi tak super?

DjDkD@ve
    Člen

no kua, si delaj srandu, ne??? Jsem jeste neprisel na zpusob jak se naklonovat!!!!!! sm17

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 194)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.