TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 26.9. Cybertronic 5…Přijede DJ Cosmo!!!!

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tracidek a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

tak to bych neriskoval… navíc podporovat takovou sh*t akci a pořadatele sm17sm18

každopádně pokud je na tom něco pravdy, tak předpokládám, že tohle nebude headliner sm16, vždyť todle jméno tady nikdo nezná (ať jsou produkce pod aliasy jako Purple Mood, El Cortez nebo La Chimera jakkoliv kvalitní) – a zajímalo by mě co teda vůbec hraje

btw. Dario G meets Mythos ‚N DJ Cosmo – Heaven Is Closer (Feels Like Heaven) sm15 hukot, euro-trance rulez sm2

nejdu sm15

tracidek
    Člen

Tak při brouzdání po myspace jsem narazil na zajímavé info a to že 26.9. bude v Brně DJ Cosmo na akci Cybertronic!!!….no nevím jestli se mám těšit,po tak strašidelném čtvrtém dílu…ale DJ Cosmo mi za ten risk celkem stojí!!!!sm3

jen se celkem divím,že se pátý díl koná po tom co jsem četl dopis od pořadatele,že plánované Cybertronic akce ruší…a podívejme se už je tady termín na pětkusm10

DJ Cosmo myspace

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 16. až 18. (celkem z 18)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.