TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 28.10. DJ Mag party-AvB, A&B, Guetta, SvD, GTR, Ingrosso, Leger, Tocadisco- 10 liber vstup

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    ondrab
    Člen

njn, holt tam si to muzou dovolit udelat to za 10 liber…u nas to jaksi nejde….buh vi za kolik procent svyho normalniho platu tam ti djz hrajou 🙂

Newman
    Člen

No tady je řeč o klubovce za 10 liber, ne o dvoudenním open-airu 🙂 Jde o to, že k nám přijede jeden DJ z celého tohoto lineupu a stojí několikrát víc 🙂

ondrab
    Člen

newman:a co je divnyho na tom, ze je nekdo ochoten zaplatit vetsi vstupny, za vice muziky?…ja osobne bych teda za halovku dvojku nedal, ale byt to treba dvoudenni megafestak s fakt brutalne nabusenou lajnou, tak to do toho ty 2-3 tisice taky klidne dam..

Newman
    Člen

DomManiac: přesně kvůli takovým lidem nasazuje UM ceny tak vysoko, protože mají dobře spočítané, že by většina návštěvníků kvůli Arminovi a spol. snad i zaprodala duši ďáblu…

DomManiac
    Člen

kdyby byla tato lajna nekde u nas tak dam za lupen klidne i 2000 😀

alexx
    Člen

[quote Palda61]To já bych jel.... na poslední 3 jména :)[/quote]

já na poslední 4 🙂

Hustey
    Člen

namrd. vidim to stejne jako Palda 🙂

na ty tri jmena bych jel i za daleko vice…

DjDkD@ve
    Člen

Nic moc, je to celkem mishmash…….

Ale za 3 kila by to u nas nikdy nebylo sm15

milan
    Člen

Aby na místě vůbec ty lístky byly. škoda že 29.10 musím do práce :-(. Bude to někde online jak v minulých ročnících?

Palda61
    Člen

To já bych jel…. na poslední 3 jména 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote K1aptcha]za tři kila asi skoro nikde, ale k čemu mi to je, když bych na tyhle jména nejel ani z Liberce do Prahy sm0 ale taky neříkám, že to bude špatné... sm15[/quote]

podepisuju

Sicky
    Člen

[quote K1aptcha]za tři kila asi skoro nikde, ale k čemu mi to je, když bych na tyhle jména nejel ani z Liberce do Prahy sm0 ale taky neříkám, že to bude špatné... sm15[/quote]
    No moji oblíbenci to taky zrovna nejsou, takže bych taky nejspíš zůstal doma, ale když srovnám třeba Pure s Arminem – lístek na místě 890,- a tuto akci – lístek na místě necelé 3 kila, tak jsem z toho opravdu paf. sm6

D4ve
    Člen

ku*va, to je lajnap sm12

K1aptcha
    Člen

za tři kila asi skoro nikde, ale k čemu mi to je, když bych na tyhle jména nejel ani z Liberce do Prahy sm0 ale taky neříkám, že to bude špatné… sm15

Sicky
    Člen

Vsadil bych poslední boty za to, že takový line up u nás za 3 kila nikdy nedostanete! Pokud by se to podařilo zkombinovat s letenkou některé z nízkonákladových společností, může to vyjít levněji než běžná party u nás. Otázka ale je, jaké jsou ceny drinků v Ministry. sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.