TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 3G with Andy Moor (12.9.)

• Toto téma obsahuje celkem 75 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 78)
  • Autor
    DomManiac
    Člen

Velice vydarena akce! andy moore a preach vynikajici sety. jenom nevyhoda ze hrali zaroven stejne no. jinak burian to zase podle meho usudku podelal jak mohl vubec se mi jeho set nelibil tak sem sel radeji do garaze. tam to aspon byla poradna rezba. jinak ostatni DJ’s taky podali skvely vykon. docela me nastvalo ze na druhe staegi va garazi neslo vubec videt na DJ’s. Jinak si na nic nevztezuju. lidi si to uzivali naplno tak jak to ma byt.

deivis
    Člen

Lange – Out of the sky

hmm pěkné sm11

tracidek
    Člen

Víc než povedená akce!!!!sm3….Andy Moor fakt ukázal,že je extratřída!!!!!!
    Ale musím taky říct,že mě moc překvapil Burian!!!!….Nejlepší set,který jsem od něj kdy slyšel!!!!…taksamo i Laydeena se přokonávala včera!!!
    Martin Gredner a Michael C nezklamou nikdy….no a Stepan Bruck na konci zahrál taky moc dobře!!!
    No jediné co bylo tak trochu mínusem,bylo že lidí tam bylo zase až moc!!!!…a hýbat se skoro ani nedalo!!!!
    Trackem večera Lange – Out of the sky (Kyau & Albert rmx)….neskutečné!!!!…4krát za večer!!!!!

iamek
    Člen
    iamek
    Člen

hoky: nééééééé … proc mi to delas sm15

hoky
    Člen

http://djhoky.rajce.idnes.cz/3G_Fabric_12.9.08/

pár perliček ze včerejškasm15

hoky
    Člen

no tak fabric opět nezklamal je mi sice blbě vodku teď taky pár dní nemusím ale jsem spokojenej Andy jako hodně dobrej výkon

zdravím všechny co jsem potkal, někdy zase nazkalenousm15

M4RT1NEK
    Člen

taky zdravím ale vodku si ujít nenechám … 😀 to zase pro jednou byla párty 😀

iamek
    Člen

Zdravim martinka, hokyho,prochiho a bajkala … Minimalne mesic vodku nechci videt 🙂 … A Moor rozsekavac nejvic 🙂 …

prochi
    Člen

Hej lidi nepremysleli jste o tom,že by jsme udělali ještě před akcí nějaký sraz a trochu zakalili?

tracidek
    Člen

pokoko: dej pokoj s barvamasm15….tam tak jedině za trestsm0….stejnak budu rád jak ještě nějak dokalím Brucka a pak pujdu domů spát do večerasm15

Hustey
    Člen

pokoko: tak to budes muset byt nasypany jak motokara : ))

andre
    Člen

tak lístky v předprodeji jsou prý už od včera pryč,že prý se po nich jen zaprášilo… zítra na místě za 350,-

pokoko
    Člen

tracid dame v barvach ne? a nebo v bohušovi:D Ale ja jeste uvidim jestli pujdu bo se musim učit. No zkratka jeste uvidim

Amigo
    Člen

line-up docela fajne, ale ostrava moooc daleko sm7 je mi lito sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.