TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 3G with Andy Moor (12.9.)

• Toto téma obsahuje celkem 75 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Autor
    prochi
    Člen

taky se tam objevim…bude to takova mala rozlučka s váma lidi,páč 23.9 mizim studovat do anglie

tracidek
    Člen

Pokoko: neblázni,tobě je málo do 9:30??….a kde bys after chtěl dělatsm15

iamek
    Člen

Coze bajkal a hoky prijedou ? :-O

hoky
    Člen

pokoko: ty jo tak to já rozhodně nedám sm3

pokoko
    Člen

ja pujdu asi až na preache a pak až do nejvetšiho rana a pak jeste aftersm15 dete tež nekdo?

deivis
    Člen

bajkal [sz] – omlouvám se ale já nedorazím. mám fakt hodně práce teď a nějak nestíhám. samozřejmě ale že bych se śtepánem rád dojel..
    btw logni se na icq.. mam na tebe dotaz ..

bajkal
    Člen

mno kdyz dorazim i ja z Praglu tak tam bude kurna veselo nesm13.Jinak doufam ze dorazi ekipa z Brnasm15.Vymluvy se neberou Vyrysi a Deivisi:-)Bude proste ficakkkkkkkkkkkkksm3neboli alkoholova smrstsm2

Creams
    Člen

Tak bohužel na 3G nedorazím… budu mimo Ostravu…

deivis
    Člen

vyrys – mám našlápnuto na 31roků.. uff kua 🙁
    Používám. Aha o inteligetních narozkách si nic nepsal.. 🙂 Vis ale, ze ty ses nejvic bejk, kdyz ses pod parou? 🙂
    Takze by jsi tam dosel a byl bys hreb narozek :)))

iamek
    Člen

od 06-00 zacina nuda takze pofrcim v tuhle dobu domu … Nechapu proc se kryje preach a moor :'(

Hustey
    Člen

ty vole tak od 7:30 do 9:30 uz musi byt v klubu jen ty nejvetsi hovada, ze bych se prijel podivat? 😀

vyrys
    Člen

deivis: blbe kecas. ty ze mas o dost let vic? voe…pokud bys poradne cetl, tak sem tam psal, ze du druhe den na narozky. jen dodam, ze ty narozky zacinaj ve 13.00. to by me moh Stepan odvest rovnou tam. Nejde o to, ze chodim taky do hokny a ze bych to nevydrzel, ale o ty sobotni narozky, kterych se chcu inteligentne zucastnit. btw jak kdybys ty tuhle vymluvu na vek nikdy nepouzil kdyz se ti to zrovna hodilo.sm2

andre
    Člen

deivis: jj,v takovou dobu to na tak velké akci ve fabricu většinou ještě jede sm4

jinak lineup fajn, akorát bych vyměnil Cooleyho se Štěpánem (a to kvůli tomu,že v tu dobu už tam na Štěpána být nemůžu sm7 )

tracidek
    Člen

deivis: V tu dobu počítám tam bude ještě nějakých sto lidí!!!….já samozřejmě mezi němasm3…vždycky jak je tam 3G,či narozky Fabricu…jsou akce do desáté rána a je celkem dost lidí co vydrží do konce….No a k line upu bych řekl tolik,že mě teda dost sere,že se kryje Andy Moor a Preach!!!!…Nevím jestli se mám rozkrájet,či co abych je viděl oba dvasm7

hoky
    Člen

deivis: to nevím já už ale budu tou dobou doufám doma v postelism3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.