TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 285)
  • Autor
    milan
    Člen

deivis – Jak psali včera v mladé frontě. Restaurace nakupují vodu ve velkoskladech za 3 koruny a prodávají ji za 20 kč (mluvím o vodách tipu matonni, bonaqua atd) a psali tam, že do té doby, když za to lidi budou ochotni zaplatit, tak to tak bude..tím narážím na cenu 550 na místě..prostě do té doby, když za tu budou pražáci co tam jdou ani neví na co ochotni zaplatit, tak ta cena bude pořád stejná a podle mě může jít ještě někdy v budoucnu nahoru….

Hustey
    Člen

co treba na Emotion neco jako Andrew Bennett, David West nebo Moonbeam by byla uplna lahudka, ale to asi neni prilis cisty trance :S

Housik
    Člen

Deivis: Takže Tom Colontonio? 🙂 Já jsem mu říkal, že v Česku bych ho rád viděl na TM nebo na E-motion… :-))) Chtěl jsem se s ním ještě sejít na pláži na afteru Sunrise, ale tam nebylo možné někoho najít mezi těmi x-tisíci lidmi.

jinak brit je už trochu za zenitem a fin nevím..toho jsme jen včera našel tak trochu omylem.. ale tracklisty nemel špatný..

jo jo bruck se mi libí … sm14

teda jako hudebně aby to zase nekdo nepřevratil.. sm0

Lukin_
    Člen

Mi se líbí zda-li to je ten koho si psalsm2

deivis
    Člen

majklhauske (moderátor) [sz] – ehm a tobě se líbí? 🙂

mno 🙂

deivis
    Člen

majklhauske (moderátor) [sz] – tož ono to bude ideal ne? aspoň se ti co sem ji to bude líbit budou těšit..

mno pokud to zase vykečáš pulce republiky.. tak se pak nediv… sm0

deivis
    Člen

[b]Dnes jsem potvrdil headlinera na únor. Osobně jsem dost váhal mezi svým oblíbeným Anjunabeats soundem a nebo zdali dám přednost něčemu extra. Rozhodl jsem se nakonec pro to extra a above&beyond sound si nechám na jindy.. hehe

Osobně se dost těším. Ven to půjde cca v září.. Možná už se to bude dát ale pohledat dříve :)[/b]

to deivis:

Ok, trochu souhlasim, ze cena 550 na miste neni z nejmensich. Kazdopadne to chapu tak,ze cena 350 pro prvnich 100 je presne pro mne 🙂 Jinak nevim jak ty, ale pokud jdu na podobnou kalbu, nikdy mne to nestoji mene jak zminovanych 1500, takze kdyz beru v potaz lajnap a „snobsky prostredi“, akce nevyjde draho 🙂

jinak bych nepodcenoval Matta Hardwicka 🙂 kazdopadne ja se tesim na freda a laydeenu, na ec hrali famozne.

Binary
    Člen

JOCe jsem jeste neslysel, sice to pro me neni polobuh, ale prijedu na nej rad. takze pocitejte se mnou deti, ju sm0

jo a nehadejte se furt, v kazdym topicu o emo je 5strankovej flame. sm6

deivis
    Člen

Autor: Nickname_noname (IP zapsáno) – to není pravda.. 😉
    Simon je lxs DJ a super bavič, jen prostě ten vstup je nepřiměřený těm DJs co tam hrají. Vstupné za 350,- je pro prvních 100 lidí a 500,-Kč na místě to s mě zdá fakt extrémně hodně, když vím že za tu cenu se dá dotáhnout světové jméno. Když vezmu ještě cenu na barech, tak uff.. No vyšlo by mě to na dobrých 1500,-Kč Navíc psal jsem zde ještě předtím než se to dalo ven, že na e-motion světová špička ještě nehrála. Beru tak i Simona. Není ve světové špičce. Je na hraně ale stále to není to na co tento chlapík má. Tím ale nesnižuji jeho produkci ani výkon. Je naprosto úžasný. Ale spíše sem tam řešil to přirovnání.
    Pokud bych si měl vybrat volím i když ji nemám rád tak Roxy a Orjana, protože jsem ho ještě neslyšel.
    Hardwick mě nic neříká, Fred je prý super, ale v kombinaci s LJ bych se na to dívat nemusel 🙂

Ohledně Musicy mlčím, páč vím že je zde jeden člověk, co vyskakuje jak čert, když se jen lehce o tu akci otřu a to i nepřímo aniž bych měl v tom úmysl. Ve finále máš pravdu koukám jen na sebe, což je možná dobře. Protože mě to pomáhá neřešit zbytek a nepozastavovat se nad tím a hlavně snažit se akci více protlačit, protože jen tak můžu dosáhnout toho, že tam bude jezdit opravdová světová špička a vy se budete více bavit. A to se daří jak zde, tak i ve světě, protože o akci se za hranicemi ví.
    A o to mě jde především.
    Btw na MUSICU možná dojdu na chvíly mrknout. Bude tam hodně přátel a jakmile dohraje Štěpán set v Praze tak možná skákneme, uvidíme jak se klukům bude chtít, nic proti tomu nemám. Je něco jiného řešit, že to dělá člověk mě názorově rozdílný (protože ho tam nemusím potkat a nebo se mu vyhnu) a když tam hraje DJ , kterého nemusím názorově a ještě k tomu i jak hraje (Connection) 🙂 (Ne Sajmon to není) Chraň bůh. to je DJ kterej je někde jinde 😀
    Takže asi tak spíše 😀

Jinak ještě. Včera sem dostal dva emaily s návrhy DJs. Díky za ně, je tam hodně jmen o které mám zájem.. Jen přemýšlím v jaké kombinaci. Jak jsem se bavil s pár přáteli ta hranice mezi absolutně TOP (Tijs, Dyk a spol) a poté ostatními světovými jmény je taková, že v tuto chvíly je TOP a posléze hodně dlouho nic. Jediná čestná vyjímka je právě John o´Callaghan. Což mě dosti mrzí, ale třeba se někdo ještě najde 🙂
    Byli tam 3jména, které mě doporučilo již dost lidí, tak snad to nebude posléze zklamání, když vyberu jedno z nich 🙂

Jinak děkuji moc za Vaše sety, které včera přišli.. Právě poslouchám F1da a posléze Last Huntera, ostatní pokud bude čas ještě odpoledne 🙂 Každopádně díky také za vyčerpávající info o Vás. To je to co je k tomu také potřeba, člověk lépe pozná kdo jste. DÍKY!

to deivis.

Neodpustim si malou pripominku. nic pro tvym akcim, na emotion jsem byl dvakrat (4Strings, Simon) a byla to opravdu uzasna akce. Spis mam pripominku k tobe. Kdyz ctu tve komentare k Musice, nebo Connection mam dojem, ze jsi dost zahledeny do svych akci. Pred emotion a po ni to byla nejlepsi akce, nejlepsi djs…bla bla. ted je treba na conn a ty placas negativa jako drahej vstup za 500, matt nezajimavej, atd. To ze maji lupeny za 350 v prvni fazi, to ze tam je dle tebe nejlepsi bavic a super dj to uz nenapises. bud trochu soudnej, neni jenom emotion.

kazdoapdne akci preji hodne stesti, Johna si rozhodne nenecham ujit, je vybornej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.