TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 285)
  • Autor
    Last
    Účastník

Stejně jsme z maturity byli všichni vyklepaný, tak se tady nechlubte sm18 sm11

Hustey
    Člen

iamek: jasne ze v opave, ale za 6 a to jsem mel maturitu uplne v gulich a taky to tady nevytahuju na svoji obranu, protoze na tom hovno zalezi : )

Palda61
    Člen

hellman: k prvnímu +1, k druhýmu: och sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

z toho našeho b2b se nemá stát pravidlo, hrajem tak, ale hrajeme i každej zvlášť..
    a paldův čas teprv přijde, za rok a kus, co se známe, toho pobral dost, teď musí uzrát sm2

Lukin_
    Člen

aimek : co by tam dělal ježiši Biary nebo Robiq? ses snad pos**l ne?sm6

Palda61
    Člen

iamek: voy-tech že? 🙂 Jenže voy-tech má tátu DJe a hraje od svejch 14-ti let a je rezidentem Meinlu sm2sm3.

iamek
    Člen

Palda: A tam je ziskas … Znam jednoho DJs ktery ve fabricu hral po bakerovi … A to mel cerstvych 17 let … A pry zahral nejlepsi set vecera …

Palda61
    Člen

iamek: mám málo zkušeností například.

iamek
    Člen

palda: Proc by jsi na to proboha nemel ? sm10 … Na emotion jste meli hrat back2back … byl by to narez …

prochi
    Člen

a proc to posilas sem?na to je tu jina sekce…..

*_Marek_*
    Člen

internet je malej sm15sm15sm15

i

Palda61
    Člen

Ježiš, tohle jsem rozpoutat nechtěl…

vyrys: já jsem v klidu sm0

deivis: nevěděl jsem, že to není uzavřenej line up, za to se omlouvám. Ale rozhodně jsem nemyslel a ani nemám na mysli, že bych tam měl hrát já :). Osobně si myslím, že na to stejně nemám, ale to tu nebudem řešit. Nicméně k setům. Poslal jsem ti jeden na myspace, není problém ti posílat aktuální sety nebo ti jich poslat víc, jenže když jsem ti ho poslal a ty jsi ani neodpověděl, tak nevím, co jsem si měl o tom myslet. Stačilo napsat: jo díky, nebo cokoliv jinýho, ale vzhledem k tomu, že jsi neodpověděl jsem si myslel, že prostě není zájem nebo že se ti to nelíbilo nebo cokoliv jinýho :). Jo, nikde jsem bez Hellmana nehrál, to je pravda, ale zatím nebylo kde :). Takže jsem rád, že vůbec v mým věku hraju. A to je možná moje mínus, spolu a rozděleně hrajeme úplně jinak. Ale jak říkám, to nemůže nikdo vědět, nikde jsem sám nehrál. Playery samozřejmě mám, jak jinak bych nahrál sety? :P. Znovu opakuju, nemyslím si, že bych tam měl hrát, jen jsem nevěděl, že to není full lajna ;). Co se týče Hellmana, znám ho dost dlouho, mám všechny jeho sety a je to snad nejlepší volba, která šla udělat :). Proto s ním taky hraju :D. Deivisi, rozhodně nechci aby sis tohle všechno vzal nějak zle, to vůbec ne. sm3

Tímto bych tuto debatu o mě ukončil ;).

Starf
    Člen

o Sophii zatim jen uvazuju, ale tohle si ujit urcite nenecham sm4

f1d0
    Člen

vyrys: Soutěž na to samozřejmě nepotřebuju, ale už jsem takhle sety posílal a odpověď žádná (deivisovi jsem myslim nic neposílal, tohle jsem dělal počátkem roku a tehdy bych si na akci typu Emotion rozhodně netroufnul). A věř mi, že to odradí (takže jsem se na zahlcování cizích mailboxů zaměřil spíš na jinou konstruktivní práci, díky které bych se mohl prosadit/dostat do podvědomí a zároveň třeba i čekat na podobnou možnost, jako soutěž či něco podobného).

deivis: mrkni na mail, reakci jsem ti poslal tam sm4

iamek
    Člen

Hustey: A ty jsi ji udelal v Opave… Coz je 20 kilaku odtam ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.