Ježiš, tohle jsem rozpoutat nechtěl…
vyrys: já jsem v klidu sm0
deivis: nevěděl jsem, že to není uzavřenej line up, za to se omlouvám. Ale rozhodně jsem nemyslel a ani nemám na mysli, že bych tam měl hrát já :). Osobně si myslím, že na to stejně nemám, ale to tu nebudem řešit. Nicméně k setům. Poslal jsem ti jeden na myspace, není problém ti posílat aktuální sety nebo ti jich poslat víc, jenže když jsem ti ho poslal a ty jsi ani neodpověděl, tak nevím, co jsem si měl o tom myslet. Stačilo napsat: jo díky, nebo cokoliv jinýho, ale vzhledem k tomu, že jsi neodpověděl jsem si myslel, že prostě není zájem nebo že se ti to nelíbilo nebo cokoliv jinýho :). Jo, nikde jsem bez Hellmana nehrál, to je pravda, ale zatím nebylo kde :). Takže jsem rád, že vůbec v mým věku hraju. A to je možná moje mínus, spolu a rozděleně hrajeme úplně jinak. Ale jak říkám, to nemůže nikdo vědět, nikde jsem sám nehrál. Playery samozřejmě mám, jak jinak bych nahrál sety? :P. Znovu opakuju, nemyslím si, že bych tam měl hrát, jen jsem nevěděl, že to není full lajna ;). Co se týče Hellmana, znám ho dost dlouho, mám všechny jeho sety a je to snad nejlepší volba, která šla udělat :). Proto s ním taky hraju :D. Deivisi, rozhodně nechci aby sis tohle všechno vzal nějak zle, to vůbec ne. sm3
Tímto bych tuto debatu o mě ukončil ;).