TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 285)
  • Autor
    deivis
    Člen

E-MOTION – JOHN O´CALLAGHAN

prochi
    Člen

hustey už nepřilívej olej do ohně………..co kdyby jsme se vrátili zpět k akci?

Hustey
    Člen

mikeware: to ze jsi dal maturitu za 9 v nejakem chlive v ostrave je fakt grandiozni vykon, to je spise ostuda sm15

i kdyz pochopitelne tohle je kazdemu uplne jedno, ja jsem to jen vyzdvihnul protoze sis na to daval takovy duraz 🙂

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – a vidíš vzal jsem si to k srdci.. byl jsem zvyklý z pořádání jiných akcí 🙂
    Teď posledních x akcí se mě to daří vždy okolo headlinera sestavit tak, aby to sedělo jak prdel v trenkách 🙂

sm16 jenže já vám to říkal už tehdá sm3

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – vidíš a o tom sekecu jsme se bavili 🙂 noc má mít vývoj.. to byli takové ty začátečnické chyby 🙂

sm15 sm15 sm15 kurna to je debata mít špatnej den tak ho mám lepší .. takhle se jen vezu..

jinak to že dj sype není zase tak naobtíž 🙂 ale je pravda že se lidi nahánej na parket pak neskutečne težce.. nekolik prvotních SOI kdy vetšinou první dj hrál sekec 😀

jinak mi celé řešení jak kdo co míchá přijde srandovní.. holt už jsem se vylečit z inženýřininy a tedka se hlavně chodím bavit na hudbu ne na mixy….

vyrys
    Člen

hellman: prosim te klidek

deivis
    Člen

Autor: prochi (IP zapsáno) – objevil neboj. a jak sis všiml i jsem tam psal.. ale prostě fakt nemám zájem vše poslouchat, protože na to nemám čas. Zájem musí mít především člověk co chce hrát ne?

U Hellmana to také bylo. On mě začalm posílat své sety.. A udělal dobře..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tohle sm10
    vlezte mi na záda..

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – neberu si to osobně. jen sem vyjádřil názor na to proč hraje hellman. navíc hellmana sem přesvědčoval už minimálně půl roku a on stále odmítal, protože se na to necítil..
    nakonec sem se dočkal.

prochi
    Člen

postavim se ted za paldu….posílá do fora výborné sety,divim se,že jsi ještě neobjevil forum pokusy z jzd,kam spousta uživatelu trance.cz posílá své sety

url: http://forum.trance.cz/read.php?1,26238

mikeware
    Člen

vis co me stve? ze cokoliv co napisu si beres osobne, jeslti ti neposlal set tak ti ho neposlal, to je mezi vama dvěma, já jsem jenom dál na jevo svuj nazor a svuj vkus, nic vic sm3 neber si to zase tak osobně, oukej? sm11

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – jenže on mě žádný neposlal a pokud ano tak jeden. navíc jseem ho neviděl hrát nikde bez Hellmana. A také nechci na start DJe kterej valí 140BPM..
    Má palda doma vůbec přehrávače? protože když vezmu jak Vyrys pravidelně a dlouho trénoval než se postavil za pult a že měl za sebou i hraní v klubu to už je samozřejmé..

Takže ne vždy je rozhodující právě to demo. Hellman to má v hlavě hodně srovnané a ví co přesně na start požaduji.

Ono je lehké dojet a začít sázet, dost DJs to dělá. Jsou super ohlasy, ale co má dělat DJ po něm? Zpomalit? A jaký má ta akce vývoj?
    Vždy sem to tak měl a zůstane to tak . První DJ ze startu by měl hrát pro lidi na uvítanou ane že vleze za pult azačne sázet na 140 🙂 O tom to fakt není.. Ale je to tím že sme Paldu neslyšel a co vím tak dost právě sází..

mikeware
    Člen

já bych dal přednost před hellmanem prave andrew amalletovi (palda), prvni 3 sety fajn uplifty, to mi v hlave zustalo, 4. set ani nevim cobylo, 5. ten posloucha myslim moje pritelkyne porad 🙂 snad to enberete jako offtopic 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.