TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 285)
  • Autor
    vyrys
    Člen

SkyWalker: kolikrat jsem mu tohle uz rikal, ale nema to cenu…on ma proste tu potrebu a jinej nebudesm0

SkyWalker
    Účastník

to deivis: nevim proč máš potřebu pořád tady ty jména obhajovat a nejen jména, si snad pořadatel měl by si snad zůstat nad věcí a nekomentovat kdejakej názor, z mého pohledu to jen škodí tobě i akcism18sm7

deivis
    Člen

Víte když se zeptám na váš názor tak nejste schopbni konkrétně odpovědět. A pokud něco napíšete tak se napíšete DJe kteří, nemaj stránky, na idj.cz jeden set a to tak na druhoiu stage na začátek a to že má za sebou napsané fabric.cz to mě moc neřekne a neukazuje to tu kvalitu co má a jakou by měl třeba mít.

Kdo je Thomas Coastline si můžete najít na netu. Je tam toho o něm dost.
    Stepan Bruck – nebudu stále opakovat to co si myslí hodně lidí zde.. A to že je prostě NEJ.
    Fester – zkuste zapátrat a uvidíte. Minimálně to kde hrává z něj dělá DJe, kterému 100% věřím, navíc jsem ho i slyšel
    Eruvie bude hrát na začátku, není známá, ale má za sebou poslední dobou a před sebou hodně hranía mě se její pojetí progressive hodně líbí.

deivis
    Člen

Autor: Kalandra (IP zapsáno) – ok.. ušetři mě práci a napiš mě sem výsledky tvého porovnávání. protože tak jak mluvíš ty, to moc neberu. snažíš se něco říci, ale nechceš říci nic konkrétně. Takže klidně. Já jsem otevřený. Nemám problém přijmout názor druhého, pokud bude dobře prezentovaný a ne tak jako ten Tvůj, protože to nevím co si mám myslet a o kom hlavně 🙂

Kalandra
    Člen

Nebudu se nikoho zastávat, jen bych dodal, že stačí otevřít všem známý Google a rozhodně o každém najdeš své a můžeš si to pro svou potřebu porovnat. sm3

deivis
    Člen

Autor: Hustey (IP zapsáno) – jenže když si to přečteš tak víš jakej je 🙂 A jelikož se učí ode mě, jak zde napsalo pár lidí, tak mu to určitě nedá, aby zde nereagoval a nevyzdvihl všechny přednosti toho o čem byla řeč 😀

Hustey
    Člen

ad devisi nahore:
    tady prece nejde o zadny flamewar, jen jsem reagoval na post mikewarea : )

deivis
    Člen

Autor: iamek (IP zapsáno) – už jsem si zvykl na tvé uštěpačné a rejpavé otázky a provokace, od doby co jsem ti napsal něco co se ti nehodilo do krámu. takže to beru.
    to že nemám přehled o scéně také beru, ale rozhodně marco biary je x krát méně známý než thomas coastline či slovenský fester či štěpán bruck. stačí jen otevřít oči a neřešit kamarádšofty. a pokud by se ti to i přesto nezdálo, můžeš s klidem zůstat doma 🙂
    Btw ten lineup není kompletní 🙂 Cíleně mě šlo pouze o to zveřejnit JoC, ale to tobě vysvětlovat nebudu, vždyt ty seš ve scéně sběhlej a měl by jsi to aspoň tušit.

iamek
    Člen

Myslel jsem to tak ze by to tam rozsekal maximalne … Tech trance v jeho podani je mazec .. Znamejsi jmena ? Myslis tyhle co jsou na tehl emo – tion ?

deivis
    Člen

iamek – ano a proto nemá cenu ho tam dávat, pokud by ho pobral málokdo.. Navíc na konec je lepší mít vždy nějaké známější jméno, které ti udrží lidi na parketu až do konce..

iamek
    Člen

deivis: Zkus si nekdy poslechnout : Marco Biary nebo Robiq …. Biary na konec a Robiq na zacatek … Biaryho by pobral asi malo kdo 🙂 …

deivis
    Člen

DOTAZ:

Zklamal Vás někdy hodně nějaký český či slovenský DJ tak, že jste odjížděli naštvaní z E-MOTION.
    Já jen že jsem nikdy evidentní kritiku neslyšel, ale pokud ano klidně mě ji napište. A klidně se i Vy můžete podílet na výběru CZ-SK DJs. Já volím DJe dle toho jaké na něj jdou reference. Nechci aby již předtím na E-MOTION hrál, aby to bylo pestré. Rozhodně nerozhoduje PR a další věci, ale to jak to cítím já, případně moji známí. A co se týče výměn. Tak kromě jedné před x akcema žádná nebyla a nefungují, protože to není můj styl.

Kalandra
    Člen

Cloxx: Třeba to nebude tak hrozný. Nesmíš dát taky jen na jména sm15. Já znám taky jen Johna a Stephana a dorazim sm11

Cloxx
    Člen

joc hodně lákavý jméno…budu přemýšlet že bych dorazil:) jinak zbytel line upu žádná bomba,ale uvidíme…

deivis
    Člen

Autor: Palda61 (IP zapsáno) – já mám od JoCeho asi 10mixů. Navíc jsme ho slyšel v Dopleru. Věděl jsme do čeho jdu, ale ten Essential mix čeče nevím myslím že ne 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.