Autor: Sq4Raa (IP zapsáno) –
Ano a přesně o tom jsem nedávno mluvil. Není pro mě problém udělat nabušený lineup ze tří hvězd a to talentů, jak tomu bylo doposud, ale mým cílem je vozit to nejlepší co tu nebylo a postupně se přiblížit svému velkému snu.
Ze Slovenska kynulo jasné doporučení at´ho beru, sám John měl také zájem a vše se povedlo dotáhnout do zdárného konce. Btw tak dlouho jsem booking jednoho DJe ještě neřešil.
Žádné pár emailů jak doposud a poté smlouva, ale x věcí a poté i defakto osobní setkání na Slovensku s ujištěním že o Johna mám eminentní zájem a chci ho doopravdy na E-MOTION dovézt.
Neznám jiného lepšího headlinera a aktuálně více skloňované jméno než je John O´Calaghan. A spousta lidí vám toto potvrdí a dle toho to také vše vypadalo.
Proto pokud máte jakékoliv návrhy a chtěli by jste někoho vidět na E-MOTION a zdá se Vám býti tím správným headlinerem, klidně mě napište. Ta akce je dělaná pro Vás. Já si svůj sen snad také jednou dokonale splním.. Prosím ale když už tak o jména, která jsou reálná. Takže platí to co o dva řádky níže..
Zde je můj email: david.linhart@gmail.com
Pro rejpaly: Samozřejmě vynechme AvB, Tijs a spol.. To je fakt už úplně jinde..