TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 285)
  • Autor
    nexus666
    Člen
    Palda61
    Člen
    deivis
    Člen

M4RT1NEK I andre I Hustey

Kluci prosím nechci zde řešit Fabric a jiné party. Nechci aby zde byl nějakej flamewar. Zasírá to zbytečně fórum a ve finále se zjistí, že se stejně nic nevyřeší..
    Btw nemáte někdo spíše link na JoCeho Essential mix?

M4RT1NEK
    Člen

andre : +1 , to by mě taky zajímalo?

andre
    Člen

hustey: co je na ostravě špinavějšího než na jiných městech v česku? sm6

dardic
    Člen

Tak vypadá to že tohle bude má první E-MOTION…sm13….. JOC je extratřída…..

čolda
    Člen

tak konečně JoC v ČR:) budu tamsm13

Hustey
    Člen

pokud se na to divam z meho hlediska, tak je to jednoznacna volba. do Fledy zajdu snad na cokoliv a pokud tam bude JOC klidne prijdu party svym vstupnym podporit.

na druhe strane nic proti Fabricu, ale do spinave Ostravy se mi prilis tahat nechce. stejne se organizatori BAMky o navstevnost bat nemusi, podle me tam bude plno sm11

Lukin_
    Člen

mike je nejenom fotografsm15

M4RT1NEK
    Člen

Já se stoprocentně postavím za Deivise ! je to bomba …. na sto procent budu tam !!! a na ty zasrané kecy se vyser…já stojím za tebou … jinak Mikeware ty jses ten fotograf????

deivis
    Člen

Autor: COsMiC-Ray (IP zapsáno) – ohledně Stepana Brucka není problém kdykoliv napsat.
    Zatím nebyla akce kde by jsme se nedomluvili..
    Můj email: david.linhart@gmail.com

deivis
    Člen

Autor: Sq4Raa (IP zapsáno) –

Ano a přesně o tom jsem nedávno mluvil. Není pro mě problém udělat nabušený lineup ze tří hvězd a to talentů, jak tomu bylo doposud, ale mým cílem je vozit to nejlepší co tu nebylo a postupně se přiblížit svému velkému snu.
    Ze Slovenska kynulo jasné doporučení at´ho beru, sám John měl také zájem a vše se povedlo dotáhnout do zdárného konce. Btw tak dlouho jsem booking jednoho DJe ještě neřešil.
    Žádné pár emailů jak doposud a poté smlouva, ale x věcí a poté i defakto osobní setkání na Slovensku s ujištěním že o Johna mám eminentní zájem a chci ho doopravdy na E-MOTION dovézt.

Neznám jiného lepšího headlinera a aktuálně více skloňované jméno než je John O´Calaghan. A spousta lidí vám toto potvrdí a dle toho to také vše vypadalo.

Proto pokud máte jakékoliv návrhy a chtěli by jste někoho vidět na E-MOTION a zdá se Vám býti tím správným headlinerem, klidně mě napište. Ta akce je dělaná pro Vás. Já si svůj sen snad také jednou dokonale splním.. Prosím ale když už tak o jména, která jsou reálná. Takže platí to co o dva řádky níže..

Zde je můj email: david.linhart@gmail.com

Pro rejpaly: Samozřejmě vynechme AvB, Tijs a spol.. To je fakt už úplně jinde..

COsMiC-Ray
    Člen

a co mate vsetci proti ostanym sm0 ??? nahodou fester nehra az tak zle..

brucka vam velmi zavidim lebo na slovensko ho dako vobec nikto nevola… sm7

a eruvie wam zahra prijemny progressive sm3

mate to fajn na slovensku to zvykne byt ovela horsie…sm4

Palda61
    Člen

jak říká lukin.. bude se řvát … džej, ou, sííííííííííííííí

essential mix ja na 10/10 🙂

Sq4Raa
    Člen

Jak tak poslouchám ten JOCovo Essential mix, mám čím dál větší radost sm3

PS: Myslím, že pro Deivise není problém na Emotion udělat line-up až ze tří zahraničních hvězd, budoucích talentů. Ale JOC je dnes (a hlavně finančně) jinde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.