TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 285)
  • Autor
    mikeware
    Člen

deivis:

sám víš že je veliký rozdíl mezi ORION, BAM3, E-Motion apod.
    Co se týče promo, já ji měl vyřešenou půl roku před akcí, včetně reklamní kampaně atd. Spolu s kamarádem Petrem nikoho nepomlouváme a každý si umí udělat obrázek sám, na to člověk nemusí pomlouvat sm11

Co se týče mého času, když nezvedám telefony od 12-14 tak se opravdu nudím, tudíž zbytek 158 hodin týdně není defakto co dělat, proč? Protože už vše je a funguje vše jak má sm11

mike takže i na lampy domy a tak jo.. 🙂 taky jsme se kdysi podepisoval sm0

jinak nevím jestli chceš bejt jako deivis v dobách své nejvetší slavy a všude na forech plácat rozumy a mít patenta na všechno tak směle pokračuj… osobně to pro me taky není party roku bo práve asi cene ten ostatní lineup mi nenadchnul což ovšem neudelal ani JoC (můj „cup of tea“ přijede jako náhrada za toho polaka co mu škvarky zatemnily mozek) ale nemusím to sem psát bo ani to k čemu ses přisral bůh ví jak (je mi to jedno ) není bůh ví co už jsem to psal tehdá že signum jsou tu ponekud pozdě…

herký den.. sm0

Hanny
    Člen

Zapsáno v diáři sm0

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – o jaké konkurenceschopnosti mluvíš?

Střety v médiich žádné nebudou. Ti lidé co jezdí do Brna buď dojedou a nebo ne. Nedržím je uvazané k plotu a neříkám jim serte na ně a jeďte ke mě. Spíš by ses být tebou zaměřil na Orion Hall a ne se cpát sem..

A pokud ty budeš ty střety vyhledávat, tak já ne. Já maximálně když se dozvím nějakou špínu od Tebe nebo od kámoše Petra na akci, která je v říjnu tak přitvrdíme na bannerové a psané reklamě. Což bude vlastně jasný důkaz toho, že se rozhodit nenecháme, ale zároveň se nesnížíme k nějakým střetům, které jak vidno vyhledáváš a těšíš se na ně 🙂 Což už se mimo jiné jednou stalo..
    Takže prosím dej si oddech a dělej že neexistuji a starej se fakt o to co máš, protože pokud se budeš starat především o druhé, tak nikdy nemůžeš dopadnout dobře, protože nebudeš mít čas na to na to máš.
    A dopadne to bídně. Máš před sebou ještě fakt dlouhou cestu, aby jsi psal tak jak píšeš.. Takže secvakni nohy a běž řešit promo k BaM a mě nech žít..

mikeware
    Člen

jinak deivisi, moje telefonní číslo zní trochu jinak, najdeš mě na něm od 12-14 přes týden a o víkendu jenom opravdu vážné telefony, tudíž těch 10hodin týdně s tebou můžu kdykoliv a cokoliv projednat, ovšem jeslti to nebude ztráta času sm11

mikeware
    Člen

Trochu té konkurenceschopnosti nezaškodí ne? sm3 Když to tak těžce neseš tak si ten podpis vypnu, ale ja se podepisuju vsude, patri to ke slusnosti 🙂

kazdopadne, jenom jsem reagoval na silné úvodní slova, ať to dopadne jakkoliv, těším se na střety v médiích, které určitě budou probíhat poslední měsíc před vypuknutím E-motion a BAM 3.

Jinka počítat umím, mimo prázdniny 5x ročně s 6x sm11

Flash2001
    Účastník

Budu tam!sm5

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – ááá pan chytrej od rádoby konkurence došel?
    Heled co to dělat jak já? Ve fórech k jiným akcím si odstranit podpis. Nebo to je naschvál?

Víš občas to není o jednotlivých jménech, ale to ty bys na tu akci musel někdy dojet. Navíc je něco jiného dělat akci jednou ročně a dělat ji mimo prázdniny každé dva měsíce.. To znamená 4-5krát ročně..

Ale teda obdivuji tvé ego protože přesně vím o co ti šlo 🙂

edit: a poprosím tě .. reaguj jen věcně a nebo vůbec. Nechci tady řešit nějakej flameware a chci být s lidma co dělaj tuto akci na úrovni jaké jsem a ne řešit zase na icq sračky kvůli nějakému cipískovi co zde vysírá..
    Jo a aby ses nedivil už jsem Tomášovi volal ať si tě uváže k ohradě, protože s nima se hádat nechci a už vůbec ne kvůli tobě. Dík!

prochi
    Člen

to se da cekat od cloveka ktery má v podpisu beats and melody sm15

mikeware
    Člen

JOC oukej no, ale co ten zbytek? To na trance party roku nema sm13

iamek
    Člen

Konecne poradne jmeno na emotion…. Jde videt ze John je asi drahej kdyz zbytek line upu stoji za pitchu

Hustey
    Člen

tak v prosinci se tam snad neupecem : )

Lukin_
    Člen

O tomhle vím nějakou dobu ale každým dnem, hodinou a minutou sem více a více natěšený jako malej Jardasm2 huuu huuuůuůůů bude kalba!

deivis
    Člen

5.12.2008 – E-MOTION
    JOHN O´CALLAGHAN (IRE),
    FESTER (SK), STEPAN BRUCK, THOMAS COASTLINE, ERUVIE (SK)
    http://www.emotion-party.com

prochi
    Člen

[img]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/24/f_emocallagham_3aee64e.jpg[/img]

Tak co vy na to…tohle bude párty roku!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.