TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 237)
  • Autor
    Hustey
    Člen

ja asi zajdu, ale stravim vetsinu akce opet na baru sm0

No už teď se celej třesu na říjen… přes prázky bude asi „e-motion absťák“, tak doufám, že mě pak z toho neraní mrtvice…
    to deivis: do kdy budeš ještě takhle dráždit ? sm0

Lukin_
    Člen

a proto sem váhal jestli pojedu upliftu neholduju ale stejně pojedu, bude tam kupa přítelsm3

deivis
    Člen

Upliftu je v ČR málo. E-MOTION je defakto jediná noc kde uplift vévodí… 🙂 A další díl bude v tomto ohledu ještě více upliftový 🙂

iamek
    Člen

Hustey : Vyjmecne souhlas. Asi vynecham.

deivis
    Člen

Autor: Czech smejd (IP zapsáno) – Ano to jsi vypsal to nej 🙂

Hustey
    Člen

to zas bude zpivankovy mejdan 🙂

Musim přiznat, že Darren ani Corderoy mi taky moc neříkají… Ale prošustroval jsem disk a hle – Sweetest Dreams nebo DT8 jako Breathe, Reflections či Destination či Darren Tate & Jono Grant – Let The Light Shine a hned mi svitlo. tohle opravdu můžu. jediná blbá věc je, že to je 7.května čili pátek v práci bude dost utrpení…

Mr.Boli to
    Člen

No přemejšlím jestli zajdu, bohužel to jsou pro mě celkem neznámý jména, moc jsem toho od nich neslyšel, ale vzhledem k maximální spokojenosti s minulým dílem budu uvažovat.

dejv.. ano ano.. kdome apokalypsa stage.. a radanovyho buriana.. jsem nehcybl ani na te první..s petrem holmanem leo lycrou (tuším se tam jmenoval) a tím kolegou co vám pak začal delat naschvály..:)

deivis
    Člen

Autor: Lukin_ (IP zapsáno) – ano a budou zavěšené ke stropu.

Lukin_
    Člen

a bude více větráku? sm16

deivis
    Člen

Jinak na další E-MOTION opět bude Cyber Light jak na minulé akci to znamená že o světla bude profesionálně postaráno, což byla asi největší potíž celé akce co se týče zvuk vs. světla.

deivis
    Člen

Tak když jsme u toho také sem nevynechal ani jednu a to ani 3* Sound of Ibiza stage na Apokalypse 🙂

toz to ja jsem taky nevynechal ani jednu a to myslim i doby, kdy jsem na E-motion ci SOI jeste nehral sm0 A na prvni SOI si moc dobre pamatuju sm3 Pak prisla zlomova druha a treti a uz se to se mnou vezlo sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.