TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace 7 Skies – Caffeine

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Newman
    Člen

To je v háji, mně se víc líbí Genixův remix, to se mi ještě nestalo sm7 Souhlasím s Binarym ve všem (a to se taky stává málokdy) sm2

Binary
    Člen

Original je bezvadná klasická Anjuna, ale remix je chooooooooon jak prase! Naprosto dokonalej floorkiller. Genix je známej crapmaker, ale tohle se mu teda fakt povedlo! Smekám kšiltovku.
    10/10

mountainer
    Člen

7 Skies mám taky hodně rád, ale tohle mě kupodivu zatím moc nevzalo, uvidíme po dalším naposlouchání

K1aptcha
    Člen

[b]Original Mix[/b] je opět nudná zamaskovaná variace na Slider (plus ty ženské hlásky malinko připomínají Suru), takže s přehledem vítězí docela stylově navrznutej [b]Genix Remix[/b], v kterym je to vyťukávání hezky vkusně utlumený

Anonymní uživatel
    Neaktivní

je to venku společně s Genix remixem, kterej zní podobně jako třeba Cosmic Gate, prostě takovej klubovější remix, předost dávám ale jasně origoši

orig 8+
    genix 7-

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jeden z mých největších koňů je po menší pauzičce zpět s výborným singlem…trochu méně upliftově, ale stejně parádně…trochu to připomíná něco od Super8 and Tab, klasická Anjuna prostě

zatím 8+

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.