TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 731)
  • Autor
    seven
    Účastník

majo: zakladním pravidlem všech mocných lidí je svoji skutečnou moc skrývat, usa předvádí celému světu vojenské technologie které nemá nikdo na světě, bůh ví co mají za prostředky které skrývají a které jim můžou usnadnit nařezávání pilířu a odpálení budovy. jinak po delší době zdravým celý trance.cz 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Tak jsme se podíval na ten film Zeitgeist, velmi zajímavej dokument, ačkoliv si myslím, že autor vidí jen to co chce vidět, jak už to u konspirací bývá, každopádně tam je hodně argumentů. Nicméně mě zajíma část kdy hovoří o systematickém odpálení budov o nařezávání pilířu. Má otázka je taková jak mohli v „baráku“ plno lidí rozmistit trhaviny. Když na takvou budov je potřeba hodně kilogramů trhaviny a to nemluvím o jejím systematickým rozmístěním. A ješte k tomu nařezání pilířu to si nikdo nevšim, že tam nějakej borec nakluše s bruskou, todle mi nějak chybělo v tom dokumentu. Jinak mě ten film dost vyděsil hlavně co se týče těch bankéřů a jejich moci.

Fox Mulder
    Člen

[quote=Hustey:]Zeitgeist je fakt sileny, doslova : )[/quote]

Jo jo, je to fakt šílenej film! sm0 Přesně moje slova! sm3

[quote=majo:]Každpádně si nemyslím, že USA nechaj zabít tisíce civilistů kvůli ropě…, [u]todle je moc drsný.[/u][/quote]

No vidíš, a právě takhle uvažuje většina lidí – [i]„..USA by tohle přece neudělala..“[/i]. A právě kvůli takovýmu iracionálnímu uvažování se ta nesmyslná, nelogická a zjevně lživá oficiální teorie drží při životě jako ta jediná správná, ačkoliv je fakticky neobhajitelná (nedá se dokázat, že se tak skutečně stala, hovoří proti ohromný množství argumentů).

Sq4Raa
    Člen

sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak to dávají až v sobotu, nicméně ptákovina je to pořád.

Binary
    Člen

Andrews: Přesně. sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Neběží dnes na TV H@vn@ nějakej ten šílenej film o 9/11? To mi taky přijde jako takovej major Zeman v americkym podání, nemůžu si pomoct.

Sq4Raa
    Člen

[quote=majo]nemyslím, že USA nechaj zabít tisíce civilistů kvůli ropě[/quote]

Závidím sm3

Anonymní uživatel
    Host

Btw dneska celej den na National Geographic vysílají o 11. zářím. Začíná to u muže pod přezdívkou KSM kterého nechtěli vpustit do USA až chudák dostal z toho „mindrák“, že se chtěl pomstít až k osudnému dnu. Hodně zajímavé dokumenty… Každpádně si nemyslím, že USA nechaj zabít tisíce civilistů kvůli ropě…, todle je moc drsný. Nejvíce mě zaráží, že tajný služby věděli o přibývajíci hrozbě terorismu a jen kvůli papírovaní se zpráva CIA dostal až po útoku. K závěru bych se na to díval jen na velké lidské neštěstí než jak je to tady probíráno.

Hustey
    Člen

Zeitgeist je fakt sileny, doslova : )

Binary
    Člen

[url=http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=616165]Zajímavý průzkum[/url]

Sq4Raa
    Člen

Damph: Fox už viděl, miluje ho. Mně tu leží už hodně dlouho, ovšem nemůžu se k němu dokopat sm12. Co nejdřív se na něj vrhnu, slibuju sm0

Damph
    Člen

Zajímavý je i dokument Zeitgeist. Doufám, že jej shlédnou hlavně Skvara a Mulder, i když není jenom o pádu budov. O těch to začíná někdy ve čtyřicáté minutě

http://video.google.com/videoplay?docid=2184454767580799888

Jinak nevím proč by ti lidé tam nahoře nebyli schopni obětovat “ pár svých lidí „, vždyť těm jde jenom o prachy a přikláním se k názoru, že to Američané sami zinscenovali

Sq4Raa
    Člen

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > Mě by spíš nepřekvapilo, kdyby pátrání po bin
    > Ládinovi ve skutečnosti ani neprobíhalo. Pokud je
    > to tak, že se jedná o krycí manévr, je pro ně
    > vlastně hrozně užitečnej. Pořád se někde ukrývá a
    > sem tam něco prohlásí do světa a funguje jako
    > taková živá záminka pro boj proti terorismu.

Přesně. Podle mě by nebyl problém ho najít, kdyby to bylo opravdu třeba. Buďto je dokonce s USA nějak spojenej, nebo jsou ty nahrávky výměnnej obchod. Stejně to ale vypadá, že na těch nahrávkách vůbec není on, možná jde vše úplně mimo jeho osobu a on si vážně sedí někde v jeskyni při čaji a opiu. sm2

Newman
    Člen

Představa Bin Ladina, jak si žije v ústředí největší arabské TV, mě rozesmála, moc hezky sm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.