TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,645)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

09. Santiago Nino & Damien Heck feat. Antonia Lucas – Red Sky (Duderstadt Remix) [Vandit]
    proč sakra vykrádaj Wippenberga? a ještě si to má vyjít na Vanditu, no to je bída %-)

jasně, chytíme se za ramena všichni a budeme skákat johohó!! B-]

hoky
    Člen

se k tomu skákání přidám ju?:-D

K1aptcha
    Člen

Star_Guitar: nj budem skákat celou noc 😀 zabodujem!

hoky
    Člen

á ten adam white zní tak kráásně:-P

Piece of Mind 😛 na tohle budeme zítra hopsat v první řadě, že jo Keve?

K1aptcha
    Člen

tý jo, i v totalitním Bělorusku poslouchaj ASOT :-O

hoky
    Člen

víš že máš pravdu, ta podoba tam je

k pětce podotknu, že kytarovej podkres novýho remixu By Your Side mně osobně velmi připomíná The Killers – Read My Mind (remixovali Gabriel s Dresdenem)

K1aptcha
    Člen

myslim že 04. Lustral – In My Life (Mat Zo Dub) [Baroque] už je solidní vecička 😛

no od Woodse bych takovou bídu nečekala, hlavně zase nepobírám ten rádoby INXS příšernej vokál, mnohem víc by mi do toho seděla třeba nějaká cinkavá melodie nebo já nevím, tohle je teda otřes děs běs X[]

ale první track dobrej, taková Deadmau5ovina jakoby 😛

hoky
    Člen

no sem na to dnes zvědavej, zatím nejsem jako vždy u začátku vůbec nadšenej, snad se to ale rozjede

K1aptcha
    Člen

tak začátek dalšího ASOTu…
    02. Marcel Woods – New Feeling (Nic Chagall Remix) — co to sakra má znamenat %-) vokály úděsné, spodek docela fajn… ale bída stejně celkově…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jsem to znovu důkladně poslechnul a sám nějak nechápu, proč jsem dal dost nízkou známku 🙂 přišlo mi to takový tuctový, když jsem to hodnotil, ale ted jak to tak poslouchám je to doclea good, ta melodie mně sice pořád až tak nebre, ale asi si to zaslouží aspon 7+ 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Newman: no budu si to muset ještě jednou poselchnout, nějak jsem tomu zatím úplně nepřišel na chuť, je tam dobrý breakdown, až přehnané gradace a když to všechno vypukne tak to není tak úplně ono…ale ok poslechnu znovu a možná to ještě přehodnotím 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.