TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,621. až 1,635. (celkem z 1,645)
  • Autor
    mountainer
    Člen

11. moc pěknej uplifting, zatim ID 😐
    …tak je to na světě – Lush – Discover Me (Deep & Shallow Mix) :´-))

FDI
    Člen

splach: ty tvoje „hybridy“… ehm asi vím co myslíš, ale to je tak 1 za díl…. ostatní techy, ideálně v originálu hraje taky. ty „hybridy“ vznikaj převážně remixováním viz. co proved re-ward s hypertension. na hodnocení celýho asotu jsem asi moc línej:)

mína: wau dík. je dobrý slyšet, že tady má někdo stejnej vkus… už skoro 4 roky broušenej k dokonalosti:´-))

mína
    Člen

Přimlouvám se za FDI ho hodnocení…..=skoro 100%jistota, že co se mu líbí, bude se líbit i mně;-)

Splach
    Člen

Zatím tedy takový trance – netrance, ale dobré to tedy je 🙂 B-]

Splach
    Člen

Jinak, ten třetí můžeš být ty 🙂 Tvoje barvičky se osvědčily, tak proč by neuspělo i třetí hodnocení? 😀

mountainer
    Člen

tuned in :´-)) jinak k diskuzi – techtrance fakt Armin moc nehraje a nemám mu to za zlý, já jsem podobnej typ jako Freezer – uplifting a melodickej prog 😛

Splach
    Člen

Techtrance musí člověka složit na zem především energií. Takové ty hybridy, kdy je začátek a konec techy a prostředek čistě uplifting fakt neberu, ale to už jsem psal minule.

FDI
    Člen

nj ale už z toho, že říkáš, že je nehraje je jasný, že jich u tebe nebude moc a 10/10 vypovídá o tom, že to budou známější/provařenější… ale jako f poho, ja vam to v žádnym případě nemám za zlý:-)

Splach
    Člen

Já mám rád techtrance, ale prostě Armin dobré techtrancovky nehraje. Techtrance ode mě může dostat za 10, toho se neboj.

FDI
    Člen

tak dneska si zase po delší době poslechnu….

btw splach+freezer: si myslim, že máte hodně podobnej vkus…. oba jste slaďáci, ale ty techtranci prostě hodnotíte ledabyle (většinou 2/10), což mě mrzí, na druhou stranu chápu, že člověk má svůj style a toho se drží… rozhodně by bylo ideální ještě hodnocení někoho třetího, kterej není tolik vysazenej příjemné proggy n. dream upliftingy… ale jinak si vaše hodnocení vždy rád přečtu:-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no v něčem jsme se doclea i shodli, psal jsem to aniž bych si četl předtím tvoje hodnocení, takže to, že je tam aspon pár shod je ok 🙂 nemůžem mít úplně stejný vkus, ale přesto si myslím že aspon podobný máme 😉

Splach
    Člen

Koukám, že dnes se s Freezerem neshodneme 🙂

v-ben
    Člen

koukam, ze si Armin nejak zacina vsimat Eddieho:-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

James Holden – Horizons 10/10 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Death Cab For Cutie – Marching Bands of Manhattan (Blake Jarrell Pacha NYC Remix) už od začátku to vypadalo na další parádní chytlavý remix od Jarellla, nakonec to zase tak slavné jak to vypadalo není, melodie je ale výbroná, asi bych uvítal spíše dub 8/10

02. Julian Kewel – Air Conditionne (Skryptom Records) tento track s prvky elektra už sem viděl opravdu v hodně setech, i když v Asotu jsem ho nečekal, nehodí se sem 6,5/10

03. Parker & Hanson – Its not too late (Vocal mix) (Maelstrom) od tohoto nového singlu jsem čekal hodně a zklamání je převeliké, celkem nuda 5/10

04. Miika Kuisma and OlliS – Awakening (Noel Sanger Remix)(baroque) solidní progresivnější track s klavírní meloidií, nenadchne ale neurazí 6,5/10

05. Solarscape – Coming Down (Ishido remix) opět spíše průměr, meloie ujde ale taky zrovna nenadchne 6/10

06. DJ Shah & The Diggerman pres. The Shadimen – By Morning (Freek Geuze Remix) a opět track spíše nevýrazný, průměr 6/10

07. Lemon & Einar K – Autumn Radicals (Flashover) a opět track, který není ničím zapamatovatelný, prostě jen průměr 6/10

08. Sequentia & Amphiby – Kaleidoscope první vyloženě upliftongový track v tomto Asotu, není sice nijak světoborný, ale po předchozích průměrech je to docela příjemné osvěžení 7,5/10

09. Robert & Jaron – Unknown Title jen lehce nadprůměrný uplifting 6,5/10

10. Eddie Sender – One Day In Moscow (KYR Records) uplifting, který má tak trochu nádech jakoby vážné hudby alá Serenity atd…to mi moc nesedí 6/10

11. Robert Nickson – Motion Blur (ASOT) tento track hrál před časem Armin jako ID, není to sice zrovna Nicksonův nej počin, ale v dnešním, zatím průměrném Asotu, tento track ještě docela vyčnívá z řad 8/10

12. DJ SHOG – Stranger On This Planet (2 Faces Mix) tento komerční německý producent dokáže sice občas překvapit něčím docela i poslouchatelným ale tentokrát ne 🙂 5/10

13. TUNE OF THE WEEK: DJ Eco – light at the end (Lost world remix)(Lunatique) melodie je velmi podobná jako v Life Elsewhere, ale to není až tolik naškodu, melodie je velmi dobrá a celkově je to dobrý uplifting 8,5/10

14. FUTURE FAVORITE: Airbase – Garden State (Somatic Sense) bylo naprosto jasné,že tento track vyhraje FF, výborný uplifting 9/10

15. Digitalis – Sea of Dreams (Static Blue remix) (High Light recordings) oproti Airbase poněkud slabší uplifting, ale pořád nadprůměr 7/10

16. Thomas Bronzwaer – Constellation (John O Callaghan remix)(United) zde platí přesně to samé 7/10

17. Maarten de Jong – Massive (Progressive mix) (Dance Villa) track, který je poměrně zajímavý jen po brekadown, po něm už je to i ničem 6/10

18. Precursor – Canis Major (Leon Bolier vs Joop remix)(Spinnin) experimentální techy záležitost, najde si své fanoušky, já mezi ně nepatřím 4/10

19. Ferry Tale & Tonks – Vol De Nuit (Manuel Le Saux remix) (Banshee) možná až příliš happy uplifting 6/10

20. ASOT RADIO Classic: James Holden – Horizons (Silver planet) track ještě z dob, než se James Holden totálně pominul a místo hudby začal skládat jen jakési něco co hudbu možná jen vzdáleně připomíná 9,5/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,621. až 1,635. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.