Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 10. 2007 v 0:37 #42638
Newman
Člen18. Sebastian Brandt – So Cold [A State Of Trance]
Zaznělo minule, ucházející uplifting 6+/10Jen „ucházející“? :-O Jak s tebou ve všem souhlasím, tak tohle hodnocení je úlet, vždyť je to dechberoucí krása :-P:-P Ale co člověk, to názor, chápu :´-))
5. 10. 2007 v 3:10 #42474Anonymní uživatel
NeaktivníMožná přijde i kouzelník 320
01. The Delta Rock Duo – Beta Receptor (M.I.K.E. Undergroove Remix) [Electronic Elements]
Epizodu 20 otevírá velmi produktivní M.I.K.E. a jeho remix pro Delta Rock Duo. Sice se mu povedlo překonat dosti nudný originál, ale žádný velký zázrak se nekoná. Track je až příliš nevýrazný, aby dokázal pořádně zaujmout, přesto mu dávám solidních 7/1002. Blake Jarrell – Animal [Electronic Elements]
Jarell je sice velmi zručný remixér, ale jeho vlastní produkce až takové pecky nejsou, vyjímkou není ani Animal 7-/1003. Moldan vs. Harada – Fortune Cookie (Jerome Isma-Ae Remix) [Audio Therapy]
Pokračujeme v progressivní části Asotu a kvalita se příliš nemění. Opět nikterak zázračný track, který ale rozhodně neurazí 7-/1004. Paul Van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin – New York City [Vandit] [Future Favorite]
Opět vyhrál FF track, který si to až tolik nezasloužil, ale dejme tomu…na lidi zřejmě techy sound v kombinaci s vokálama zabírá. Mně ale příliš neoslovil 6/1005. Mark Norman – Niagara [Magik Muzik]
Po poněkud výstředním tracku Bikken Machine se duo Mark Norman vrací k melodickému tranceu, což schvaluji. Niagara možná úplně nenadchne, ale moc příjemně se poslouchá 8+/1006. Ohmna – The Sun Will Shine (Remix) [Cyber Records]
Ohma je pro mně projekt jednoho tracku a tím byl People Get Lost. Od té doby je to jen samá nuda. Tento remix ale přeci jen považuji za docela dobré dílko 7/1007. Maor Levi – Shapes (Oliver Smith Remix) [Anjunabeats]
Armin měl podle mně pravdu, když tvrdil, že Shapes bude jedním z nejlepších tracků tohoto roku. Už pomalejší originál mě velmi zaujal a tento upliftingový remix to dovedl skoro k dokonalosti, ovšem docela rychle se oposlouchá 9+/1008. Erik De Koning – ID
Zvláštní track, ve kterém se objevuje velmi pěkná melodie ve stylu Dj Shaha, ale převažují prázdné pasáže 6/1009. Dallas Superstars vs. Orkidea – Revolution [Unity]
Jeden z těch tracků, u kterých je velká škoda, že se melodie objevuje jen v breakdownech. Ona melodie je totiž velmi zdařilá a originální. Celkově je track docela podobný předchozímu singlu Higher, který ale zůstal nepřekonán 7+/1010. Peter Martijn Wijnia – Not The End
Energetický uplifting s melodií připomínající melodickou tvorbu Freda Bakera nabo možná Roberta Nicksona 7+/1011. Nitrous Oxide – Amnesia [Anjunabeats]
S tímto trackem se posunujeme tak trochu do vyšší upliftingové kategorie, jelikože je to další paráda v podání tohoto polského mága. Opravdu snová melodie 9+/1012. Sequentia pres. Sunshade – City Of Glass
Track se rozjíždí dost nadějně. Sequentia nás nažhavý doslova vibrujícím soundem, ale melodie není kdovíjak zázračná, celkově je to ale určitě nadprůměrná uplifting produkce 8/1013. B.E.N. vs. Digital Nature feat. Brandon A Godfrey – Save Me God (Orjan Nilsen Remix) [Total Digital] [Tune Of The Week]
Originál má nesmírně chytlavou melodii, a proto se track zřejmě velmi dobře remixuje. Remix Sieda Van Riela, který zazněl v TATW se mi ale líbil malinko víc. Remix od Orjana sice působí dost masivně a je říznutý tech-trancem, ale právě proto je poněkud monotonější, ale i tak dávám 8/1014. 4 Strings – Catch A Fall [Liquid]
V úvodu se ozývají zvonečky, které jsou zřejmě tak trochu okoukané z SVD remixu pro King Of My Castle, potom přijde pasáž vykrádající Lethal Industry, následují vcelku dobré vokály a zároveň také melodie, která je naprosto jednoznačně vykradená z tracku, na jehož název si momentálně nevzpomenu (myslím, že je to něco od Chicane). Zkrátka vykrádačka jako prase 4/1015. Arrival Project & DJ Fonar – Kazantip (Sean Tyas Remix)
A máme to chrabrého Šóna. Copak si na nás připravil tentokrát? Hned v úvodu slyšíme jeho nezaměnitelný sound, ale pak přichází breakdown s melodií, která mě celkem odzbrojila. Nevím jak moc se to liší od originálu, takže nevim jak velkou zásluhu má na té melodii Sean, ale dávám 9+/1016. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons To Forgive (The Blizzard Remix) [Armind]
Pohodová vokálovka, která mě ale nechává naprosto chladným 6-/1017. D-Factor – Raw & Nasty [Captivating]
Tak toto je nářez, který bezpochyby zboří kluby. Na domácí poslech to možná ale není úplně vončo 7+/1018. Sebastian Brandt – So Cold [A State Of Trance]
Zaznělo minule, dobrý uplifting 7+/1019. Oceanlab – Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix) [Captivating] [ASOT Radio Classic]
Tentokrát se Armin trefil do mého vkusu lépe než minule a vybral výbornou klasiku ze zlaté éry Ferryho 9+/1029. 9. 2007 v 11:41 #41921ceero
Účastníkmne sa nyc paci, 8/10 B-]
28. 9. 2007 v 22:41 #41894Mac
Členad PVD – NYC
podle me je tenhle track daleko vic o feelingu.. Jestlize nekdo v NYC byl a rozmumi textu, pak ho musi obcas aspon zamrazit.. Podle me se to Paulovi hodne povedlo, nicmene jeho vztah k tomuhle mestu je celkem znamy, takze se dalo cekat, ze to bude neco special.28. 9. 2007 v 21:35 #41888FDI
Člen-1 🙂
28. 9. 2007 v 20:07 #41873Splach
ČlenTo je jednoduché, prostě L´esperanza nesnese srovnání s ostatními tracky za 10/10 😉
28. 9. 2007 v 19:22 #41869Sonique
ČlenAirscape – LEsperanza (Armin Van Buurens Rising Star Mix) taky urco za 10 bodiku, protoze to je nezapomenutelne a vynikajici 🙂
28. 9. 2007 v 17:04 #41851Anonymní uživatel
Neaktivní+1
28. 9. 2007 v 16:48 #41849ceero
Účastníkja len nechapem ako l´esperanze v arminovom mixe moze dat niekto nizsie hodnotenie ako 10/10 :-O
28. 9. 2007 v 15:37 #41835mountainer
Člentaktéž nemůžu tracku New York City přijít vůbec na chuť…
28. 9. 2007 v 8:31 #41796Dexx
ČlenFreezer napsal(a):
——————————————————-
> 07. Paul Van Dyk & Starkillers feat. Ashley
> Tomberlin – New York City
> Stále jsem tomuto tech-tranceovému tracku s
> vokálama nepřišel příliš na chuť, možná ale zní
> dobře živě 6/10Živě v T-Mob. mi to teda znělo strašně. Ale naopak takhle se mi to líbí víc..
28. 9. 2007 v 7:23 #41794K1aptcha
Člentaky plus minus souhlas, dobrej je koment k tomu tracku od Bissen :oD, ta gradace má opravdu sice grády, ale podpořená tou melodií úplně ideálně neni, to je pravda…
28. 9. 2007 v 2:27 #41792mountainer
Členjo, tak s Freezerovo hodnocenim bych víceméně souhlasil, jako skoro vždycky B-] akorát bych asi posunul celou stupnici tak o bodík dolu
28. 9. 2007 v 1:33 #41790Anonymní uživatel
NeaktivníŽenatý se závazky 319.
01. Snow Patrol – Shut Your Eyes (First State Bootleg Mix)
Tak mám pocit, že to jde v poslední době s projektem First State nějak z kopce. Z čistě tranceové projektu se nám vyklubal projekt tech-tranceový a v tomto případě dokonce housový, i když tento bootleg má spíše blíže k pop housu. Nepovažuji to za nikterak zajímavý počin, naopak spíše nudí 4/1002. Probspot – Stalker (Fine Taste Remix)
Velká škoda, že Armin nesáhnul po výborném originálu, kerý je opravdu prvotřídním melodickým prog trancem. Remix od Fine Taste je jen vrzárna, na kterou se brzy zapomene 4/1003. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix) [Armind]
Tento mnohými odsuzovaný remix mi nepřijde až tak katastrofický, ale je pravda, že na víc než 5/10 to není04. Jody Wisternoff – Starstrings [High Contrast]
Starstring už jednou v Asotu zazněl a nebyl jsem z toho nadšený. Dnes mně vyloženě štve, protože stále čekám na nějaký dobrý track v této epizodě. Popovka, která se do Asotu ani příliš nehodí 3/1005. Lustral – In My Life (Mat Zo Dub) [Baroque]
Konečně tu máme alespoň trochu stravitelný track, i když zasekávané vokály mi už moc IN nepřijdou. Vcelku ale dobrý progressive track 7/1006. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know [Coldharbour]
Vykrádačka Mindcircus, ale nevadí, je to docela chytlavé 7/1007. Paul Van Dyk & Starkillers feat. Ashley Tomberlin – New York City [Vandit]
Stále jsem tomuto tech-tranceovému tracku s vokálama nepřišel příliš na chuť, možná ale zní dobře živě 6/1008. David West & Inkfish – Under The Influence [West Recordings]
Docela zajímavý progressivní track, ale něco tomu chybí, abych měl chuť se k němu vracet 6/1009. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons To Forgive (The Blizzard Remix) [Armind] [Future Favorite]
Někdy mi přijde, že se lidi nechají až příliš ovlivňovat Arminem. Může mi někdo vysvětlit, co je na tomto tracku tak zajímavého, že si zasloužil 28%? Vokály průměr, melodie v podstatě žádná 6+/1010. Delerium feat. Leigh Nash – Innocente (Sequentias Late At Night Mix)
Zajímavý remix, který mi ale přijde celkem chaotický 7/1011. Bissen – Reveal [Discover]
Druhou hodinu otevírá dnešní první upliftingový track. Gradace je opravdu kouledrtící, ale melodie mi až tak úžasná nepřijde. Exhale se mi líbilo více 7/1012. Anguilla Project – Sands Of Sahara [Conspiracy]
Tento polský projetk se opravdu vyznamenal. Nádherný euforický uplifting v plné parádě 10/1013. Marninx – Pure Sense [Conspiracy]
Nádherné melodie ještě nevymřeli. Další skvostný uplifting 9/1014. Randy Boyer & Eric Tadla – Stem Cell (Nisona Remix) [Flashover]
Sice o něso slabší, než předchozí dva počiny, ale opět hodnotím vysoko, pěkné 8/1015. Absolute – Dolphins Cry [ASOT] [Tune Of The Week]
Narozdíl od tracku Ly, který zazněl v minulé epizodě je tento hned od prvních vteřin naprosto jasný MIKEův rukopis. Trochu však MIKE překvapil klavírní melodií. To pro něj není až tak typické. Celkově je to výborný track, ale přeci jen Ly se mi zamlouval o trošičku víc 9/1016. Adam Nickey – Never Gone (Above & Beyond Respray) [Anjunabeats]
Pozoruhodný zasněný uplifting 8+/1017. W&W – Mustang
Minule jsem si nemohl vzpomenout, čeho je to vykrádačka. Dnes už to vím (thanx to Klaptcha) a je to Joop – Future. 7/1018. Ron Van Gelderen – Dirty Rocker [High Contrast]
Ron si nazpíval vokály sám, i když nazpíval není asi to správné slovo, ale dejme tomu…Abych řekl pravdu, tak jsem čekal odpad jako prase, ale není tomu tak, melodie mi přijde docela energetická a živě to bude docela pecka. Není ani vyloučeno, že se stane FF 7/1019. Leon Bolier – Further Instructions (Other Mix) [Spinnin]
Rozhodně není na škodu být originální, ale ne za každou cenu. Tohle už je na mně trochu moc od Boliera. Byl to kdysi můj velmi oblíbený producent, ale nyní se mi jeho sound doslova příčí 3/1020. Airscape – LEsperanza (Armin Van Buurens Rising Star Mix) [Xtravaganza Recordings] [ASOT Radio Classic]
Originál se mi nikdy moc nelíbil. Tento Arminův remix je ale docela dobrý, ale opravdu jen docela…tentokrát poněkud slabší klasika 7-/1027. 9. 2007 v 22:14 #41765Anonymní uživatel
Neaktivníteda to jsem na to zvědavej dnes, tolik negativních ohlasů…hodnocení bude po půlnoci 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.