Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27. 9. 2007 v 20:48 #41722
Natix
ÚčastníkDavid West? To je blázen, už třetí dobrý track během krátké doby!:-O
27. 9. 2007 v 20:38 #41720K1aptcha
ČlenDexx: pozdě asi :oD, i když tim Pavlem tomu moc taky nepřidal…
27. 9. 2007 v 20:37 #41719Star_Guitar
Členten si z nás dneska dělá dobrý den, beztak fakticky zaspal a šla to tam za něj míchat nějaká hospodyně :oD
27. 9. 2007 v 20:37 #41717Dexx
ČlenHeh, to si musím pustit. :oD
27. 9. 2007 v 20:34 #41716K1aptcha
Člensouhlasím, snad absolutně nejhorší začátek ASOTu, co jsem kdy slyšel X[]
27. 9. 2007 v 20:32 #41715Star_Guitar
ČlenA State of Pop-Rock
:_) šestej track a zatím je to jak vesnická diskotéka27. 9. 2007 v 20:21 #41714mountainer
ČlenArmine budíček, co to dneska je? %-)
22. 9. 2007 v 11:14 #40697ceero
Účastníkja si myslim ze najlepsia verzia je dark matter mix, to ja teda mozem 😛
21. 9. 2007 v 23:04 #40677Anonymní uživatel
Neaktivnímno není to takovej odpad jak tady píšete, ale prostě tyhle remixy klasik málokdy dopadnou dobře….
21. 9. 2007 v 20:40 #40663Natix
ÚčastníkChagallův remix je fajn, docela podobný skvělému tribal feelu, ale našlapanější. Rising Star mix je taky docela dobrý, jak řekl Splach upliftový, a taky se mi líbí Dark Matter remix. Dajiro’s Deep Dub je zajímavý proggy mix bez vokálů, ale zbytek je hrůza. Above & Beyond remix je nudná tucka, Blank & Jones mix ještě horší a verze od Simona & Shakera je strašná. A to jsou Zero nebo Plan 9 tak skvělé skladby.:-|
21. 9. 2007 v 20:22 #40659Splach
ČlenRemixů Sound Of Goodbye jsem slyšel asi 6, ale žádný z nich nedokázal dát nádherným vokálům důstojnou upliftingovou melodii. Nejblíže tomu je asi Armin van Buuren’s rising star mix, jehož breakdown mě dostává do kolen, ale zbytek je už horší. Tyhle techy čachry jsou hrozné.
21. 9. 2007 v 19:23 #40657FDI
Člen+1
21. 9. 2007 v 19:05 #40655Newman
ČlenCeero: naprostý souhlas, včera jsem nevěřil svým uším %-)
21. 9. 2007 v 18:49 #40652ceero
Účastník04. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix) [Armind] tento track je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak neskutcona sracka ze sa to snad ani neda %-) %-) %-)
nemam nic proti tomu novodobemu techy-progressive soundu co nan kazdy nadava ale zobrat taku klasiku ako tento track a pokurvit ho vsetkym tym pipanim, vrzanim, tutanim a neviem cim vsetkym este, z toho sa aj mne obracia zaludok %-) najhorsi track roku, 0/1021. 9. 2007 v 17:08 #40643Anonymní uživatel
NeaktivníVelmi Křehké Vztahy 318.
01. Arnej – People Come, People Go [Armada]
Na začátek tu máme tradičně klidnější track. Myslím, že příznivci Sunlounger stylu si přijdou na své. Mně na tracku trochu vadí opakující se vokálové pokřiky, jinak je to ok 7/1002. Moldan vs. Harada – Fortune Cookie (Jerome Isma-Ae Remix)
Dosti nevýrazný progressive track, který mě ničím nezaujal 5/1003. Deadmau5 – Not Exactly [Mau5trap]
Deadmau5 se drží svého nezaměnitelného soundu, takže track je na úrovni v podstatě všech předchozích produkcí. Uvidíme jak bude tento nadějný projekt pokračovat. 7-/1004. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Simon & Shaker Remix) [Armind]
Chagallův remix se mi celkem zamlouvá. Je zajímavý, což se ale nedá říci o tomto remixu, který mi přijde dosti zbytečný 5/1005. Groove Garcia – Bubblemaker [Electronic Elements]
Zajímavý progressivní track, který je plný neotřelých nápadů a zvučíků 7+/1006. Glenn Morrison – Blue Skies With Linda [Little Mountain Recordings]
Výborný melodický progressive, i když melodie je možná až příliš přeslazená 8/1007. Cellec – Love Of My Life (Arabella Remix) [KYR Records]
Zajímavý remix, ale trochu mi vadí, že hlavní melodie z originálu zde není až tak výrazná, ale jinak zajímavá progresivní varianta výborného originálu 8+/1008. Estiva – Fame
Nezaujala mě ani melodie, ani Steurovské synthy, přesto nemůžu říci, že by to byla špatná produkce 5+/1009. First State feat. Anita Kelsey – Falling [Black Hole]
Je jen velká škoda, že můj oblíbený producent Ralphie B se nechal zlákat k tech-tranceovému trendu. Opravdu je moc velká škoda, že Evergreen a tento track nejsou čistě tranceové tracky, ale jsou v nich otravné techy pasáže 6/1010. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons To Forgive (The Blizzard Remix) [Armind] [Tune Of The Week]
Nový remix tracku, který je založený čistě na vokálech a nějakou výraznější melodii neobsahuje, což je pro mně docela nedostatek, ale opět musím konstatovat, že se jedná o kvalitně odvedenou produkci, jen to prostě není ten typ tracku, který by člověka zvednul ze židle 6+/1011. Mindscope – Second Way [Captivating Sounds]
Celkem nazáživný track, melodie není příliš zajímavá ani chytlavá 6-/1012. Ronski Speed – Love All The Pain Away (Kyau & Albert Dub) [Euphonic] [Future Favorite]
Vítězem FF se stal tento melodický remix tech-tranceového originálu. No proč ne… 8/1013. Hibernate – Home (ADS meets NatLife going to Paradise Remix) [US System Recordings]
Opět celkem nezáživný track s nehodícíma se vokálama 5/1014. Adam Nickey – Never Gone (Above & Beyond Respray) [Anjunabeats]
Moc pěkný zasněný uplifitng. Ještě více se mi líbí Forbesův remix, ale ani tento Respray není rozhodně pozadu 8+/1015. Martin Roth & Alex Bartlett – Off The World (Super8 & Tab Remix) [Lunatique]
Dobře šlapající track, u kterého mi vadí vokály, takže bodík jde dolů 8/1016. Absolute – Ly [ASOT]
Je to už pěkně dlouhá doba, kdy se naposledy objevil v Asotu některý z MIKEových tracků. Ne snad, že by MIKE nebyl produktivní, ale nějak ho Armin ignoruje v poslední době 🙂 Novinka od Absolute sice není až tak typický MIKEův sound, chybí mi tu především masivní bicí, které jsou takovým trademarkem pro jeho produkci. Přesto je to vysoce nadprůměrný track a to především kvůli povedené melodii, která se navíc obměňuje v průběhu tracku 9+/1017. Denga & Manus – Dimensions [Armada]
Tuctová napodobenina Addagia 5/1018. Dan Stone – Road Test (Signum Remix) [Red Force]
Pro mně je tento Signum remix velkým překvapením, jelikož jsem čekal skoro tutově tech-tranceový remix, ale je to velmi energetický trance remix 8/1019. Adam White feat. Stacey Kitson – Piece Of Mind (Rozza Remix) [Emalodic]
TOTW z minulé epizody. Výborný typický trance track 9/1020. Sebastian Brandt – So Cold
Uplifting, kterému ale něco chybí, především asi lepší melodie 6/1021. Sasha – Xpander [Deconstruction] [ASOT Radio Classic]
Musím se přiznat, že i já jsem byl jedním z těch, kteří psali Arminovi o tento track. Je jen škoda, že na mně Armin zapoměl při čtení všech těch requesterů 🙂 Jinak Xpander je v mém osobním alltime žebříčku na třetím místě a kdybych měl jmenovat jeden track, který jsem slyšel v životě nejvícekrát, byl by to právě Xpander, jelikož jsem si ho pouštěl stále dokola při hře Wipeout 3, kde byl součástí soundtracku. V každém případě není jiná možnost než udělit 10/10 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.