TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Sonique
    Člen

Pokud by slo o me, tak bych ani takovy vysoky znamky nedaval 🙂
    Napr. 8/10 davam dilku, ktery se mi opravdu moc libi 😉

Splach
    Člen

Tos Freezere celý set dost nadhodnotil ne? Já osobně vidím track číslo 6 na 5/10 😉
    Ovšem Spinal Chord je výborný jak v original reworku z minulé epizody, tak v Nitrous Oxide remixu.

vyrys
    Člen

borci, co bylo takovy to acidovy v setu Nicka Warrena?

M.i.k.e
    Člen

jen poznamka k Prechovu albu…par zajimavejch tracku se tam prece jen najde…ale zdaleka nic neprekona Broken Inside

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ženatý se závazky 317.

Armin Van Buuren

01. Arnej – Rendez-Vous (Destination Unknown) [Armada]
    Na žačátek tu máme letní pohodičku s příjemnou melodií, ke které se navíc přidá i piánko 8/10

02. Sied Van Riel – Sigh [Spinnin]
    Velmi nadějne se rýsující track, ale po zajímavé breakbeatové pasáži track vyvrcholí do prázdné techy pasáže. Ještě štěstí, že se melodie přeci jen nakonec znovu ke konci objeví 7+/10

03. Ronski Speed – Love All The Pain Away (Kyau & Albert Dub) [Euphonic]
    Tech-tranceový originál mě příliš nezaujal, ale tento remix od známého německého dua mě překvapil. Z původní verze toho příliš nezbylo, ale to je jenom dobře. Dobrý melodický remix 8/10

04. Martin Roth & Alex Bartlett – Off The World (Super8 & Tab Remix) [Lunatique]
    Nebýt vokálů, hodnotil bych hodně vysoko, jelikož tento track má ten správný drive. Tradiční kvalitka v podání Super8 & Tab 8/10

05. Mandala Brothers – Sleepwalking (Duderstadt Uplifting Remix) [Mandala Beatz/Offshore]
    Hned v úvodu mě odradila elektro-techy pasáž, ale nakonec se to přeci jen zvrhne v docela pohodový melodický trancík 7-/10

06. Little Kitson – Piece Of Mind (Rozza Remix) [Emalodic] [Tune Of The Week]
    Pokud nebudete čekat něco extra inovativního, ale spokojíte se s perfektně odvedeným trance řemeslem, pak budete stejně jako já spokojeni 9/10

07. The Blizzard – Kalopsia (Monogato Filth Remix) [Armind] [Future Favorite]
    Podle mého názoru trochu zbytečný remix, který se až tak zásadně od originálu neliší, navíc zní o něco hůř 6+/10

08. DJ Preach – Universe [FBI] (from album Transatlantic)
    Zajímavý počin s poněkud chaotickou hlavní melodií. Celé album ale nestojí příliš ani za pozornost, jelikože tento track je jediným zajímavým počinem na albu Transatlantic 6+/10

09. Dan Stone – Spinal Chord (Nitrous Oxide Remix) [Inspired]
    Rozhodně kvalitní remix v tradičním Nitrous Oxide uplifting stylu, přesto mírně preferuji originál, který má trochu větší náboj 8+/10

10. W&W – Mustang
    Na závěr tu máme docela dobře šlapající track s tůtavou melodií, která mi ale přijde lehce vykradená z jiného tracku a to včetně použitých synths, jen si nemůžu vzpomenout na název toho tracku 7/10

Nick Warren – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)

01. C.O.M.A. – Monday 8/10
    02. Pantopic – Surface 7/10
    03. Oliver Moldan & Isma-Ae – Five Five Zero (Original Mix) 8/10
    04. ID 7/10
    05. Funk DVoid – Diabla 8/10

ATB – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)

01. Ultra DJs – Me And You (Ernesto vs. Bastian Remix) [High Contrast] 6+/10
    02. Mojado – Ethno Preacher [Magik Muzik] 5/10
    03. ID 6/10
    04. Ferry Corsten – Beautiful [Flashover] 7+/10
    05. Super8 & Tab – Suru [Anjunabeats] 10/10
    06. Mirco De Govia – Voller Sterne (Super8 Remix) [Euphonic] 8/10

Natix
    Účastník

Tak jo, je to opravdu Voller Sterne, škoda že ji nezahrál celou.-((

K1aptcha
    Člen

Natix: nj není to poprvé, co TranceAddict lže! :oD
    EDIT: nebylo by to poprvé 😉

Natix
    Účastník

K1aptcha:
    Voller Sterne to podle mě určitě nebyla. Až stáhnu, tak se na to ještě znova kouknu.

Splach
    Člen

Já si to vůbec neužil, klasická epizoda byla velmi slabá, první set z Amnézie byl prvotřídní akorát že se nedal poslouchat kvůli idiotovi s píšťalkou. Doufal jsem, že ty píšťalky zakážou po dílu 308 :´-( Každopádně Spinal Chord v Nitrous Oxide remixu byla špička B-]

K1aptcha
    Člen

Natix:
    z TranceAddictu:
    ATB – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)

01. Ultra DJ’s – Me And You (Ernesto vs. Bastian Remix) [High Contrast]
    02. Mojado – Ethno Preacher [Magik Muzik]
    03. ID
    04. Ferry Corsten – Beautiful [Flashover]
    05. Super8 & Tab – Suru [Anjunabeats]
    06. Mirco De Govia – Voller Sterne (Super8 Remix) [Euphonic]

Natix
    Účastník

Tak jak jsem od ATBho nic nečekal, tak mě příjemně překvapil. Ze začátku novinky, pak profláklé hitovky, ale celkově mě jeho set docela bavil.:-) Jenom mi vrtá hlavou, nevíte někdo který track tam najížděl po Suru těsně před koncem? Určitě to znám, ale nemůžu si za boha vzpomenout.:-|

Edit: Nebyla to náhodou Gouryella?:-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asotník 316

01. David West – Stuck In Friendsville (Allende Remix) [AVA]
    Originál je typická produkce Davida Westa, podobná například tracku True Love, proto jen vítám, že Armin zahrál poněkud zajímavější Allende remix 7+/10

02. Plastic Angel – Try Walking In My World [Afterglow]
    Trochu mě překvapilo, že nový singl Plasticů bude do progressive. Není to špatný track, ale postrádám nějaké záživnější momenty. Určitě více mě nadchnul Kandiho remix 6/10

03. Ronnie Allstar – Good Morning Sunshine (Lemon & Einar K Remix) [Flashover]
    Toto je podobný případ, opět docela nezáživný progressive, přesto je tento track o něco více chytlavý a melodičtější 6+/10

04. Cinema Bizarre – Lovesongs (Kyau & Albert Remix) [Universal]
    Velmi zajímavý remix. Vokály se mi zamlouvají a některé melodické pasáže také, přesto bych si tento track dokázal představit v o něco více emotivním provedením 8/10

05. Cosmic Gate – Body Of Conflict (Extended Mix) [Maelstrom]
    Toto je pouze track Elements Of Life opatřený vokály, které ale za moc nestojí 6+/10

06. Ben Brown – Love & Solace (Topher Jones Remix) [Audio Logic]
    Trochu svižnější track, přesto bych ho ještě za uplifting nepovažoval. Jednoduchá a chytlavá melodie dělá z tohoto tracku docela záživný počin 8/10

07. D. Ramirez & Mark Knight – Colombian Soul (Gabriel & Dresden Tuscan Soul Reconstruction) [Toolroom Trax]
    Už jsem hodnotil minule. Příliš se od originálu neliší a je vhodný spíše do klubů 6+/10

08. John O Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky [Armind] [Future Favorite]
    Vítez FF opět není překvapivý, dalo se to čekat. Tato verze mi přijde lepší než Agnelli And Nelson remix. 8/10

09. Ronski Speed – Love All The Pain Away [Euphonic]
    Po předchozích produkcích Ronskiho jsem příliš neočekával a dělal jsem dobře. Vokály nejsou špatné, ale vadějí mi tech-tranceové pasáže. 6/10

10. Dan Stone – Spinal Chord (Original Remake) [Inspired Recordings]
    Skvělý uplifting, který nabere neskutečnou energii po breakdownu 9/10

11. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know [Coldharbour] [Tune Of The Week]
    Nový singl Markuse je celkem jasnou vykrádačkou Mindcircus, ale nevadí, track celkem dobře šlape, jen ty vokály ho trochu kazí 7/10

12. The Blizzard – Kalopsia (Monogato Filth Remix) [Armind]
    Rozhodně preferuji originál. V tomto remixu mi vadí prázdná část, která přijde po breakdownu 6+/10

13. Sean Tyas – Drop (Reaves & Ahorn Remix) [Discover]
    Docela zbytečný remix, který se příliš od originálu neliší 8-/10

14. Tetrazone – Alphalux (Static Blue Mix) [Discover]
    Dobrý uplifting se slušnou gradací a docela energetickou melodií 8/10

15. Rapid Eye – Circa-Forever (Aly & Fila Rework)
    Vyloženě pokažený rework, pokud budu srovnávat s původní verzí, kerá má mnohem lepší kick i basovou linku 6+/10

16. U2 – Beautiful Day (Pascal Feliz Bootleg Mix)
    Bootleg, který se drží zaběhnuté šablony, kdy se v breakdownu objeví část původního tracku a zbytek je monotoní tech-trance, ale není to zase tak špatné 6+/10

17. Dennis Sheperd – A Tribute To Life (Martin Roth Temix) [MPFS Recordings]
    Docela zajímavý počin, který zní futuristicky. Neočekávajte ale žádné melodické orgie 7/10

18. Re:Locate feat. Sir Adrian – Times X [Armada]
    Přemýšlím, co na tomto tracku mám vyzdvihnout, protože se mi v hlavě honí jen samá kritika, prostě všechno je špatně, od vokálů až po melodii 3/10 %-)

19. Carlos – Alanda (Leon Bolier Remix) [Liquid]
    Velmi se mi zamlouvá melodie a vůbec celá atmosféra tohoto tracku, jen mi trochu vadí ty tradiční Bolierovi jakoby filtrované synths, které přijdou hned po breakdownu, ale i tak hodnotím dosti vysoko 9-/10

20. Paul Oakenfold – Southern Sun (07 Rework) [Perfecto] [ASOT Radio Classic]
    Armin měl spíše zahrát Tiestův remix, který je opravdovou klasikou a troufám si říci jedním z nejlepších remixů všech dob. Tento remix je mu chvilkama podobný, ale nakonec přijde pasáž, která vše celkem pokazí 7/10

FDI
    Člen

tak koukám protekční big sky se konečně dočkal;-)

ceero
    Účastník

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > Southern Sun. 😛
    > Edti: Oakeyho 2007 rework – lehce vykradený
    > Traffic. :_)

jasne traffic a mne nevedelo prijst napadnut co to vykradol :oD
    inac : Re:Locate ft. Sir Adrian – Time X :-P:-P:-P:-P B-]

Natix
    Účastník

Southern Sun. 😛
    Edit: Oakeyho 2007 rework – lehce vykradený Traffic. :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.