Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17. 9. 2007 v 7:54 #39805
Sonique
ČlenPokud by slo o me, tak bych ani takovy vysoky znamky nedaval 🙂
Napr. 8/10 davam dilku, ktery se mi opravdu moc libi 😉16. 9. 2007 v 23:27 #39783Splach
ČlenTos Freezere celý set dost nadhodnotil ne? Já osobně vidím track číslo 6 na 5/10 😉
Ovšem Spinal Chord je výborný jak v original reworku z minulé epizody, tak v Nitrous Oxide remixu.14. 9. 2007 v 7:20 #39102vyrys
Členborci, co bylo takovy to acidovy v setu Nicka Warrena?
14. 9. 2007 v 2:18 #39084M.i.k.e
Členjen poznamka k Prechovu albu…par zajimavejch tracku se tam prece jen najde…ale zdaleka nic neprekona Broken Inside
14. 9. 2007 v 1:18 #39066Anonymní uživatel
Neaktivníženatý se závazky 317.
Armin Van Buuren
01. Arnej – Rendez-Vous (Destination Unknown) [Armada]
Na žačátek tu máme letní pohodičku s příjemnou melodií, ke které se navíc přidá i piánko 8/1002. Sied Van Riel – Sigh [Spinnin]
Velmi nadějne se rýsující track, ale po zajímavé breakbeatové pasáži track vyvrcholí do prázdné techy pasáže. Ještě štěstí, že se melodie přeci jen nakonec znovu ke konci objeví 7+/1003. Ronski Speed – Love All The Pain Away (Kyau & Albert Dub) [Euphonic]
Tech-tranceový originál mě příliš nezaujal, ale tento remix od známého německého dua mě překvapil. Z původní verze toho příliš nezbylo, ale to je jenom dobře. Dobrý melodický remix 8/1004. Martin Roth & Alex Bartlett – Off The World (Super8 & Tab Remix) [Lunatique]
Nebýt vokálů, hodnotil bych hodně vysoko, jelikož tento track má ten správný drive. Tradiční kvalitka v podání Super8 & Tab 8/1005. Mandala Brothers – Sleepwalking (Duderstadt Uplifting Remix) [Mandala Beatz/Offshore]
Hned v úvodu mě odradila elektro-techy pasáž, ale nakonec se to přeci jen zvrhne v docela pohodový melodický trancík 7-/1006. Little Kitson – Piece Of Mind (Rozza Remix) [Emalodic] [Tune Of The Week]
Pokud nebudete čekat něco extra inovativního, ale spokojíte se s perfektně odvedeným trance řemeslem, pak budete stejně jako já spokojeni 9/1007. The Blizzard – Kalopsia (Monogato Filth Remix) [Armind] [Future Favorite]
Podle mého názoru trochu zbytečný remix, který se až tak zásadně od originálu neliší, navíc zní o něco hůř 6+/1008. DJ Preach – Universe [FBI] (from album Transatlantic)
Zajímavý počin s poněkud chaotickou hlavní melodií. Celé album ale nestojí příliš ani za pozornost, jelikože tento track je jediným zajímavým počinem na albu Transatlantic 6+/1009. Dan Stone – Spinal Chord (Nitrous Oxide Remix) [Inspired]
Rozhodně kvalitní remix v tradičním Nitrous Oxide uplifting stylu, přesto mírně preferuji originál, který má trochu větší náboj 8+/1010. W&W – Mustang
Na závěr tu máme docela dobře šlapající track s tůtavou melodií, která mi ale přijde lehce vykradená z jiného tracku a to včetně použitých synths, jen si nemůžu vzpomenout na název toho tracku 7/10Nick Warren – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)
01. C.O.M.A. – Monday 8/10
02. Pantopic – Surface 7/10
03. Oliver Moldan & Isma-Ae – Five Five Zero (Original Mix) 8/10
04. ID 7/10
05. Funk DVoid – Diabla 8/10ATB – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)
01. Ultra DJs – Me And You (Ernesto vs. Bastian Remix) [High Contrast] 6+/10
02. Mojado – Ethno Preacher [Magik Muzik] 5/10
03. ID 6/10
04. Ferry Corsten – Beautiful [Flashover] 7+/10
05. Super8 & Tab – Suru [Anjunabeats] 10/10
06. Mirco De Govia – Voller Sterne (Super8 Remix) [Euphonic] 8/1013. 9. 2007 v 23:16 #39026Natix
ÚčastníkTak jo, je to opravdu Voller Sterne, škoda že ji nezahrál celou.-((
13. 9. 2007 v 22:49 #39002K1aptcha
ČlenNatix: nj není to poprvé, co TranceAddict lže! :oD
EDIT: nebylo by to poprvé 😉13. 9. 2007 v 22:48 #38997Natix
ÚčastníkK1aptcha:
Voller Sterne to podle mě určitě nebyla. Až stáhnu, tak se na to ještě znova kouknu.13. 9. 2007 v 22:29 #38966Splach
ČlenJá si to vůbec neužil, klasická epizoda byla velmi slabá, první set z Amnézie byl prvotřídní akorát že se nedal poslouchat kvůli idiotovi s píšťalkou. Doufal jsem, že ty píšťalky zakážou po dílu 308 :´-( Každopádně Spinal Chord v Nitrous Oxide remixu byla špička B-]
13. 9. 2007 v 22:28 #38960K1aptcha
ČlenNatix:
z TranceAddictu:
ATB – recorded LIVE from Armada @ Amnesia, Ibiza (11-09-07)01. Ultra DJ’s – Me And You (Ernesto vs. Bastian Remix) [High Contrast]
02. Mojado – Ethno Preacher [Magik Muzik]
03. ID
04. Ferry Corsten – Beautiful [Flashover]
05. Super8 & Tab – Suru [Anjunabeats]
06. Mirco De Govia – Voller Sterne (Super8 Remix) [Euphonic]13. 9. 2007 v 22:11 #38938Natix
ÚčastníkTak jak jsem od ATBho nic nečekal, tak mě příjemně překvapil. Ze začátku novinky, pak profláklé hitovky, ale celkově mě jeho set docela bavil.:-) Jenom mi vrtá hlavou, nevíte někdo který track tam najížděl po Suru těsně před koncem? Určitě to znám, ale nemůžu si za boha vzpomenout.:-|
Edit: Nebyla to náhodou Gouryella?:-O
7. 9. 2007 v 11:20 #38028Anonymní uživatel
NeaktivníAsotník 316
01. David West – Stuck In Friendsville (Allende Remix) [AVA]
Originál je typická produkce Davida Westa, podobná například tracku True Love, proto jen vítám, že Armin zahrál poněkud zajímavější Allende remix 7+/1002. Plastic Angel – Try Walking In My World [Afterglow]
Trochu mě překvapilo, že nový singl Plasticů bude do progressive. Není to špatný track, ale postrádám nějaké záživnější momenty. Určitě více mě nadchnul Kandiho remix 6/1003. Ronnie Allstar – Good Morning Sunshine (Lemon & Einar K Remix) [Flashover]
Toto je podobný případ, opět docela nezáživný progressive, přesto je tento track o něco více chytlavý a melodičtější 6+/1004. Cinema Bizarre – Lovesongs (Kyau & Albert Remix) [Universal]
Velmi zajímavý remix. Vokály se mi zamlouvají a některé melodické pasáže také, přesto bych si tento track dokázal představit v o něco více emotivním provedením 8/1005. Cosmic Gate – Body Of Conflict (Extended Mix) [Maelstrom]
Toto je pouze track Elements Of Life opatřený vokály, které ale za moc nestojí 6+/1006. Ben Brown – Love & Solace (Topher Jones Remix) [Audio Logic]
Trochu svižnější track, přesto bych ho ještě za uplifting nepovažoval. Jednoduchá a chytlavá melodie dělá z tohoto tracku docela záživný počin 8/1007. D. Ramirez & Mark Knight – Colombian Soul (Gabriel & Dresden Tuscan Soul Reconstruction) [Toolroom Trax]
Už jsem hodnotil minule. Příliš se od originálu neliší a je vhodný spíše do klubů 6+/1008. John O Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky [Armind] [Future Favorite]
Vítez FF opět není překvapivý, dalo se to čekat. Tato verze mi přijde lepší než Agnelli And Nelson remix. 8/1009. Ronski Speed – Love All The Pain Away [Euphonic]
Po předchozích produkcích Ronskiho jsem příliš neočekával a dělal jsem dobře. Vokály nejsou špatné, ale vadějí mi tech-tranceové pasáže. 6/1010. Dan Stone – Spinal Chord (Original Remake) [Inspired Recordings]
Skvělý uplifting, který nabere neskutečnou energii po breakdownu 9/1011. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know [Coldharbour] [Tune Of The Week]
Nový singl Markuse je celkem jasnou vykrádačkou Mindcircus, ale nevadí, track celkem dobře šlape, jen ty vokály ho trochu kazí 7/1012. The Blizzard – Kalopsia (Monogato Filth Remix) [Armind]
Rozhodně preferuji originál. V tomto remixu mi vadí prázdná část, která přijde po breakdownu 6+/1013. Sean Tyas – Drop (Reaves & Ahorn Remix) [Discover]
Docela zbytečný remix, který se příliš od originálu neliší 8-/1014. Tetrazone – Alphalux (Static Blue Mix) [Discover]
Dobrý uplifting se slušnou gradací a docela energetickou melodií 8/1015. Rapid Eye – Circa-Forever (Aly & Fila Rework)
Vyloženě pokažený rework, pokud budu srovnávat s původní verzí, kerá má mnohem lepší kick i basovou linku 6+/1016. U2 – Beautiful Day (Pascal Feliz Bootleg Mix)
Bootleg, který se drží zaběhnuté šablony, kdy se v breakdownu objeví část původního tracku a zbytek je monotoní tech-trance, ale není to zase tak špatné 6+/1017. Dennis Sheperd – A Tribute To Life (Martin Roth Temix) [MPFS Recordings]
Docela zajímavý počin, který zní futuristicky. Neočekávajte ale žádné melodické orgie 7/1018. Re:Locate feat. Sir Adrian – Times X [Armada]
Přemýšlím, co na tomto tracku mám vyzdvihnout, protože se mi v hlavě honí jen samá kritika, prostě všechno je špatně, od vokálů až po melodii 3/10 %-)19. Carlos – Alanda (Leon Bolier Remix) [Liquid]
Velmi se mi zamlouvá melodie a vůbec celá atmosféra tohoto tracku, jen mi trochu vadí ty tradiční Bolierovi jakoby filtrované synths, které přijdou hned po breakdownu, ale i tak hodnotím dosti vysoko 9-/1020. Paul Oakenfold – Southern Sun (07 Rework) [Perfecto] [ASOT Radio Classic]
Armin měl spíše zahrát Tiestův remix, který je opravdovou klasikou a troufám si říci jedním z nejlepších remixů všech dob. Tento remix je mu chvilkama podobný, ale nakonec přijde pasáž, která vše celkem pokazí 7/107. 9. 2007 v 10:26 #38020FDI
Člentak koukám protekční big sky se konečně dočkal;-)
6. 9. 2007 v 22:26 #38000ceero
ÚčastníkNatix napsal(a):
——————————————————-
> Southern Sun. 😛
> Edti: Oakeyho 2007 rework – lehce vykradený
> Traffic. :_)jasne traffic a mne nevedelo prijst napadnut co to vykradol :oD
inac : Re:Locate ft. Sir Adrian – Time X :-P:-P:-P:-P B-]6. 9. 2007 v 22:00 #37997Natix
ÚčastníkSouthern Sun. 😛
Edit: Oakeyho 2007 rework – lehce vykradený Traffic. :_) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.