TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,645)
  • Autor
    hoky
    Člen

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > První dva tracky dneska luxusní, ale pak samá
    > bída.%-) Mimochodem, ta „novinka“ od Cosmic Gate
    > je jenom starý Element Of Life doplněný o vokály,
    > které se tam ani nehodí.:-|

jo přesně to říkám i já, podle mě uplně zbytečná věc btw teď hraje movej singl od Ronskiho

ceero
    Účastník

preco preboha hra tu columbian soul tak rychlo ?? zatial najlepsi track a takto ho kvalitne pokurvil X[]

Natix
    Účastník

První dva tracky dneska luxusní, ale pak samá bída.%-) Mimochodem, ta „novinka“ od Cosmic Gate je jenom starý Element Of Life doplněný o vokály, které se tam ani nehodí.:-|

Newman
    Člen

From Thursday 06 September 2007 and every Thursday you can tune in for your favourite radioshow on danceradio’s trance stream (www.danceradio.gr) at 21.00 (GMT+3h, CET+2h) on the high quality of 160k mp3 ABSOLUTELY FREE!

http://www.danceradio.gr/mainsite/The_News/Latest_News/Armin_Van_Buuren_Joins_Danceradio.gr_200709051390/

Linky na streamy jsou v odkazu. Vysílá se bez hodinového zpoždění oproti českému danceradiu 😉

Sq4Raa
    Člen

přesně 😀

FDI
    Člen

sq: prvni vec v kine co me pritom napadla 🙂

Sq4Raa
    Člen

Mi na zadek :oD

mountainer
    Člen

07. Sunlounger – Another Day On The Terrace (Club Mix)

tak toto mě v tomhle hnusnym počasí vrací do krásnejch slunnejch dnů, velmi povedená věc, jestli někdo umí vysloveně pohodovej trancík, tak je to pan Šáh 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Magik Journey: co je?

:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Bob a Bobek 315

1st part – regular show

01. Michael Cassette – David (Allende Remix)
    Armin začal s tímto novým Allende remixem, který podle mého názoru převyšuje originál. Tento remix má ten správný drive a přefiltrované vokály zněji vcelku dobře 9/10

02. 8 Wonders – Rendez-Vous [Destination Unknown] [Tune Of The Week]
    Typický letní track. Komu vyhovuje styl Dj Shaha, tak bude zřejmě spokojen i s tímto trackem 8/10

03. Dubfire – Roadkill (EDX Acapulco at Night Remix) [Electronic Elements]
    Zajímavý remix, který mě zaujal více než trochu přeceněný Breakfast remix 7-/10

04. D Ramirez & Mark Knight – Colombian Soul (Gabriel & Dresden Tuscan Soul Reconstruction) [Toolroom Trax]
    Rekonstrukce se příliš od své původní verze neliší. Tento track vyzní daleko lépe spíše v klubech 7-/10

05. Deadmau5 – Arguru [Rising]
    Deadmau5 je jistě zajímavý nový projekt, ale tento track mi přijde vůbec nejhorší z toho, co jsem měl možnost od nich slyšet 5/10

06. Cosmic Gate – Body Of Conflict (Extended Mix) [Black Hole/Maelstrom]
    Nový singl kosmiků mě nijak zvlášť nezaujal. Sice je zde velmi dobrý breakdown, ale jinak je to jen typický nenápaditý techy sound 6-/10

07. Sunlounger – Another Day On The Terrace (Club Mix) [Armada]
    Jeden z nejlepších tracků z nového Sunlounger alba 8+/10

08. John O Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Original Mix) [Armind]
    Trochu jsem měl obavy, že originál bude slabší než remix, ale je to tak zhruba nastejno, takže dobré 8/10

09. Heatbeat – Protoculture
    Nová pecka od Heatbeat aneb Daft Punk bootleg bez vokálů. Já si rád poslechnu obě verze. V každém případě tady nebudu šetřit a dávám maximum 10/10

10. A/B Project – Misconceptions (Ehrens Massive Riff Remix) [Mondo]
    A opět tasím známku nejvyšší, jelikože je to nádherný euforický uplifting, který se dnes už jentak neslyší 10/10

11. The Veil Kings – Searching For Truth [Songbird]
    Track známý z ISOS6 kompilace. Vcelku ucházející letní track s kytarovou melodií, ale nějak extrémně zase nenadchne 6+/10

12. Denga & Manus – Dimensions
    Spíše průměrnější uplifting s melodií, která má trochu nádech Addagia 6/10

13. Above & Beyond – Home (Club Mix) [Anjunabeats] [Future Favorite]
    Tento vítěz se dal čekat…možná trochu cheesy track, ale v tomto případě to házím za hlavu a vychutnávám si vlny euforií 9+/10

14. Amurai vs. Static Blue – After The Sunrise (Daniel Kandi Rising Remix) [Alter Ego]
    Trošku zklamání. Čekal jsem od Kandiho trochu více než jen lehce nadprůměrný uplifting 7+/10

15. Onova – Platitude [Monster Tunes]
    Výborný uplifting známý z předcházejících epizod 9/10

16. Dutch Force – Deadline [Insolent Tracks] [ASOT Radio Classic]
    Špičkový výběr klasiky. Tento track od producentů Rank1 zůstal trochu zapomenut a je moc dobře, že nám ho Armin opět připomněl. Je jen škoda, že z Rank1 je momentálně jen tuctový techy projekt. Tento track patří do mé osobní all-time top 15. 10/10

2nd part – LIVE Set from Armada @ Amnesia, Ibiza (28-08-07) – b2b with Markus Schulz

01. Joop – Prominent [High Contrast] 7/10
    02. Bart Claessen – Playmo (1st Play) [Yakuza] 6-/10
    03. Solarstone – Seven Cities (Tom Colontonio Remix) 7+/10
    04. Dave202 – Louvre [Captivating] 9/10

FDI
    Člen

jj home je neco jako good4me a vsichni vime jak to s nim nakonec dopadlo. pokud a&b letos zase budou mit poctvrty v rade TOFTY, tak to bude tohle nebo oceanic:-)

mountainer
    Člen

a tak Home já můžu, ten Club Mix se mi líbí dosti 😛

Collin
    Člen

Mark Norman – Blikken Machine [Magik Muzik] asi toto je najlepsi track z celeho ASOTU

Sq4Raa
    Člen

kvalitní? :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.