TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

copak? nemáte rádi kvalitní cheesy trance? 🙂

Natix
    Účastník

Home jedině ve Wippenberg rmxu. :´-))

Sq4Raa
    Člen

Home…%-) %-) %-) %-) %-) :-! 🙁 -(( :_) X[]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Jody Wisternoff – Starstrings [High Contrast]
    O úvod dnešní epizody se postaral Jody Wisternoff s novinkou, kterou je těžké někam zařadit a hodně také záleží, zdali jste schopni akceptovat, že tento track má s elektronickou taneční hudbou, natož pak s trancem, pramálo společného. Jedná se spíše o pomalejší popovou skladbu s prvky elektronické hudby a vokály, které já v tomto případě prostě nepřekousnu. 4/10

02. Bobina – The Last He Said
    Po rozpačitém prvním tracku, přichází track, který přesně definuje slovo trance, futurestické zvučíky a hypnotizující sound a pohlcující atmosféra, prostě kvalita 9+/10

03. Nic Chagall – Borderline [High Contrast]
    Příjemný melodický progressive s masivní basovkou. Osobně se mi tento track zamlouvá mnohem více než Back To San Francisco 7+/10

04. ID – Interference
    Docela zajímavý počin kombinující elektro spodek a tranceové melodie, ale hlavní motiv mi po chvilce leze docela na nervy 6/10

05. Signalrunners – Dont Look Back [Anjunabeats]
    Track začíná velmi nadějně s pěkným piano breakdownem, ale když se track rozjede, tak jakoby tomu něco chybělo 6+/10

06. Oakenfold – Its Not Over (Robert Vadney 2007 Remix) [Perfecto]
    Roberta Vadneyho sice považuji za velice nadějného nového producenta, ale tímto remixem klasiky má u mně docela velké mínus. Komu se ale zamlouvá například styl Wippenberga, tak bude zřejmě spokojen s tímto počinem 4/10

07. Terry Ferminal – Deep Inside [High Contrast]
    Tradiční účastník Asotu, takže jen dodám, že na mně tento track působí poněkud nedodělaně. Zaujaly mně jen vokály 5+/10

08. Mark Norman – Blikken Machine [Magik Muzik]
    Zajímavý elektro počin s tajemným až strašidelným breakdownem 6/10

09. The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John OCallaghan Remix) [Armada]
    Výborný tranceový remix výborného vocal house tracku. Oproti minule přidávám bodík 8/10

10. Andy Bagguley – Together As One (Michael Dow Remix) [Instant Music]
    Pěkný euforický uplifting a určitě jeden z horkých kandidátů na příští Future Favourite 8+/10

11. Envio – For You (The Blizzard Remix) [A State Of Trance] [Future Favorite]
    Vítezství tohoto tracku mě příliš nepřekvapuje. Letní styl a příjemná kytarová melodie, to prostě letí. Mně tento styl až tolik nebere, ale vzhledem k objektivitě přidávám jeden bodík 8/10

12. Tom Colontonio – Oxidize [Conspiracy] [Tune Of The Week]
    Přjemný emotivní uplifting. Vypadá to, že máme na světě nového Tyase 8+/10

13. Bart Claessen – First Light (1st Play Mix) [Yakuza]
    Armin sice říká, že to bylo od Claessena chytré si udělat vlastní singl z původního mashupu, ale já jsem tedy jiného názoru a použil bych jiné slovíčko. Bylo to od něj spíše vych…é 🙂 V každém případě u mně velký propadák 3/10

14. Paul Van Dyk – Castaway [Vandit] (from album „In Between“)
    Jeden z těch nejlepších vocal tracků na PVD albu. Pěkné 8/10

15. Solarstone – Seven Cities (Tom Colontonio Remix)
    Zbytečný remix. Originál překonán v žádném případě nebyl 7/10

16. Joop – Prominent [High Contrast]
    Tradiční a nezaměnitelný Joop sound. Zajímavá futuristická záležitost 6+/10

17. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Nic Chagall Drumbeat Re-Edit)
    Tribal kabátek tomuto tracku celkem sedí, jsem docela mile překvapen 7+/10

18. Digital Nature – Oasis (John Askew Remix) [Discover]
    Nevim jestli má cenu vůbec k tomu něco psát. Však to znáte, je to prostě Askew. Je to vždy stejné: tucání, ucházející melodický breakdown, tucání 5/10

19. Above & Beyond – Home (Club Mix) [Anjunabeats]
    Poněkud pozdě se dostal Armin k originálu tohoto výtečného tracku. Pro mně určitě nejlepší verze, emotivní, euforické a povznášející, i když přiznávám, že především díky vokálům je tento track poněkud cheesy, ale vem to čert 9+/10

20. Solid Sessions – Janeiro (Armin Van Buuren Remix) [Positiva] [ASOT Radio Classic]
    Opět skvělý výběr klasiky, letní sound se vším všudy 9+/10

Sanchez
    Člen

dnes wazne docela bida:-|

tak to už jsem neslyšel :-/.. protože fakt mi to taky nějak nebavilo..

mountainer
    Člen

dnešní epizoda se mi moc nelíbila, nebo teda aspoň oproti minulým mi to přišlo slabé…ale pěkná klasika na závěr….In Janeeeiiroo, in Janeeeiro :-P:-P

FDI
    Člen

tak tahle je moje:´-))

FDI
    Člen

tady mas jinou klasiku pro hlasovani 🙂

FDI
    Člen

je to urcite neco novyho co scenu ozivi…. souhlasim

Sq4Raa
    Člen

To já obyčejně nehlasuju, popravdě ani už neposlouchám. Ale The Blizzard docela věřím a líbí se mi (zatím) ten jejich sound 🙂

FDI
    Člen

v poho, treba si jeste vyberes…

Sq4Raa
    Člen

Nj, to není TATW, moje chybka ..:-)

FDI
    Člen

jj kdyby to jen slo B-]

Sq4Raa
    Člen

Výborná FF, kucí z Norska rulujou :-). Hlasuju i pro příští týden 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.