Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 8. 2007 v 0:53 #33695
Anonymní uživatel
NeaktivníA state of smrděj mi ponožky 312.
01. Pryda – Balaton [Pryda]
Úvodní track má na svědomí Eric Prydz a jeho projekt Pryda. Hned od začátku se ozývá hlavní happy motiv, který se střídá s funky pasážemi. Není to špatné, ale Armed je Armed 6+/1002. Rue De Garr – Soul Symbol (Original Mix) [Curvve]
Piánko je moc fajn, ale celkově na mě působí track poněkud ospale 7/1003. Super8 & Tab vs. Mark Pledger – Worldwide (Junk Science Remix) [Anjunabeats]
Na tomto remixu mi přišel zajímavý jen breakdown. Jinak je to nemastné, neslané 6/1004. Genix – Fused (Marcus Schossow Remix) [Spinnin]
Typický Marcusův sound, kterej mi sice přišel zpočátku zajímavej a inovativní, ale dnes mě už celkem nudí 5+/1005. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Vocal Mix – AvB Edit) [Armada] [Future Favorite]
Pravidelný účastník Asotu, u kterého mi přeci jen více vyhovuje Dub verze 8-/1006. Nic Chagall – Back To San Francisco [High Contrast]
Chagall kombinuje melodii, která je typická spíše pro house tracky s elektro-trance podkladem. Výsledek na mně dojem neudělal, narozdíl od tracku Borderline, co bude zřejmě b-strana 4/1007. Solarstone & Alucard – Late Summer Fields (Deeper Sunrise Dub Mix) [Deep Blue]
Pohodový letní track s dreamy melodií 7+/1008. The Blizzard – Kalopsia (Mark Otten Energetic Remix) [Armind]
Známe z minulé epizody. Docela povedený remix 7+/1009. Paul Van Dyk feat. Ashley Tomberlin – Complicated [Vandit] (from album In Between)
Vokály průměr, sound průměr a melodie se dostaví jen na chvilku až v závěru. Zklamání 5/1010. Paul Van Dyk & Alex M.O.R.P.H. feat. Ashley Tomberlin – Get Back [Vandit] w/ Above & Beyond – Cant Sleep (Acapella) (from album In Between)
Tento mashup je na tom podobně. Vcelku dobré vokály, ale jinak jsem nic zajímavého na tomto tracku nenašel 5/1011. Paul Van Dyk & Giuseppe Ottaviani – Far Away [Vandit] (from album In Between)
Tady moc není co dodat, nádherný uplifting a jeden z nej tracků tohoto roku, jen škoda, že se PVD album neponese celé v tomto stylu 10/1012. Denga & Manus – Dimensions
Vcelku obstojný uplifitng, ale kvalit předchozího tracku nedosahuje 7/1013. Bissen – Quicksand [A State Of Trance]
Další povedený uplifting, ovšem víc se mi zamlouvá Tyasův remix 8-/1014. Markus Schulz feat. Andy Moor – Daydream [Coldharbour]
Výtečné vokály, ale jinak nic převratného 7/1015. Talla 2XLC – No In Between (John OCallaghan Remix) [Breeze]
Tento remix se mi zamlouvá více než od Duderstadt remix. Je jen škoda, že to trochu kazí vokály 7+/1016. John OCallaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) [Armind] [Tune Of The Week]
Track ,který je až příliš nápadně podobný starší hitovce Holding Onto Nothing. Není to špatné, ale vokály nepovažuji za zrovna nejlepší, i když jsou docela chytlavé 7+/1017. Thomas Bronzwaer – Resound [United]
Neskutečně energetický uplifting s nádhernou melodií. Dnes podruhé tasím známku nejvyšší možnou 10/1018. Onova – Platitude [Monster Tunes]
Nádherná melodie nás čeká i v tomto tracku 9/1019. Majera – Velvet Sun (Aly & Fila Remix) [Deep Blue]
Tento track hrají hoši z Egypta ve svých setech už zhruba rok. Konečně se zřejmě blíží release. Piano melodie je opravdu povznášející a euforická. Paráda 9+/1020. Asylum – Intoxicated (Mark Sherry vs. James Allan Remix) [In Charge]
Po předchozích melodických extázích mi trochu kazí náladu tuctový techy track 4/1021. DuMonde feat. Aydo Abay – Gun (Instrumental Mix) [F8T Recordings]
Melodie připomínající starší tradiční Dumonde, ale přijde mi, že tihle hoši trochu zaspali dobu…nevýrazný a docela nudný track 5/1022. Nenes & Pascal Feliz – Platinum [High Contrast]
Dancefloor killer, ale pro domácí poslech nic moc 6-/1023. Solarstone – Seven Cities (Armin Van Buuren Remix) [Lost Language] [ASOT Radio Classic]
Výbroná letní klasika a to ve své nejlepší verzi 10/109. 8. 2007 v 22:45 #33668mountainer
Členjako by to byl uplně vyměněnej Armin, některý ty nedávný ASOTy byly slabota a toto bylo neskutečný 😛 pro mě taky jedna z nejlepších epizod
9. 8. 2007 v 22:19 #33657Sickboy
ČlenMně se líbil konec.
9. 8. 2007 v 22:11 #33653mountainer
Členjo dneska to je masírka, Armin se dobře vyspal 😀
9. 8. 2007 v 22:06 #33652Anonymní uživatel
Neaktivníjj byla to paráda, hlavně ta prostřední upliftingová část se tentokrá povedla Resound, Velvet Sound atd atd…hm hodnocení tu bude kolem půlnoci 😉
9. 8. 2007 v 22:05 #33651Sickboy
ČlenA STATE OF TRANCE 312 – jedna z nejlepších epizod, kterou jsem kdy slyšel. Nádhera!!! :-O:-O:-O
3. 8. 2007 v 3:40 #32916Anonymní uživatel
Neaktivní01. Eddie Sender – Maya
Eddie překvapil letním soundem ve style Dj Shah, a tento track považuji za jeho vůbec nejpovedenější 7/1002. The Blizzard – Kalopsia (Mark Otten Energetic Remix) [Armind]
Otten a jeho tradiční jemný progressive sound. Určitě povedený remix, který se mi dokonce líbí i možná o malinko více než originál 8-/1003. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Vocal Mix) [Armada]
Tradiční účastník Asotu, ovšem tentokráte s vokálama, což mi sedí rozhodně méně 7+/1004. Talla 2XLC – No In Between (Duderstadt Progressive Dub Mix) [Breeze] [Tune Of The Week]
Nevim jestli začít s kritikou elektro-techy pasáže nebo naopak s chválením melodických pasáží, které jsou opravdu pěkné. Celkově mám spíše rozpačitý dojem 6+/1005. Global Illumination – Tremble (Danilo Ercole Remix) [Armada]
Originál už v Asotu zazněl a pamatuji si, že se mi líbil celkový nádech tohoto tracku, ovšem vadila mi píštivá melodie, což tento remix alespoň částečně napravuje 8/1006. Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal Dub Remix) [FiveAM] [Future Favorite]
Vítězný track pro mně není až takovým překvapením. Cheesy melodie je zřejmě natolik chytlavá, že si jí oblíbil kde kdo 6+/1007. Tom Colontonio – Oxidize [Conspiracy]
Tohoto nového talentíka jsem si všiml před časem především díky jeho bezvadným setíkům, ale jak vidno, produkování také ovládá více než dobře. Příjemný uplifting nabitý pozitivní energií 8/1008. Simon Patterson – Well See [2Play]
Tento track má podobný nástup v breakdownu jako Bulldozer a říkal jsem si, že to bude to samé, určitě přijde nějaká ta hrozivá techy pasáž…ale naštěstí se tak nestalo a k mému překvapení následovala uplifting pasáž, takže nakonec výborný energetický track 8+/1009. ID – Loop Hole (Robert Gitelman Remix)
Vyzdvihuji především velmi zajímavý breakdown, ale následné synths už se mi příliš nezamlouvají 6-/102nd hour – LIVE Set from Amnesia, Ibiza (24-07-07)
01. Mojado – Kaktus [Black Hole] 6-/10
02. Sander Van Doorn – Riff [Oxygen] 6+/10
03. Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix) [Electronic Elements] 5/10
04. Rex Mundi – Perspective [Cyber] 8-/10
05. Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1) [Rytmic] 9+/10
06. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) [Combined Forces] 9+/10
07. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out [A State Of Trance] 6+/10
08. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic [Anjunabeats] 10/10
09. John O Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix) [Armind] 7-/10
10. Simon Patterson – Bulldozer [2Play] 5+/10
11. Thomas Bronzwaer – Resound [Vandit] 10/102. 8. 2007 v 23:09 #32885Sq4Raa
ČlenBejt v Amnesii, tak umírám i kdyby hrál Guetta :oD . No, to asi ne, ale….
2. 8. 2007 v 22:51 #32882ceero
ÚčastníkHour 1 – The Newest Choons Selected:
01 Eddie Sender – Maya
02 The Blizzard – Kalopsia (Mark Otten’s Energetic Remix)
03 Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Vocal Mix)
04 Talla 2XLC – No In Between (Duderstadt Progressive Dub) (Tune Of The Week)
05 Global Illumination – Tremble (Danilo Ercole Remix)
06 Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal Dub) (Future Favorite)
07 Tom Colontonio – Oxidize
08 Simon Patterson – We’ll See
09 Unknown Artist – Loop Hole (Robert Gitelman Remix)Hour 2 – Set from Amnesia, Ibiza (24-07-07):
01 Mojado – Kaktus
02 Sander van Doorn – Riff
03 Dubfire – Roadkill (Breakfast Remix)
04 Rex Mundi – Perspective
05 Pascal Feliz – From Inside The Speaker (Part 1)
06 Vincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
07 Sean Tyas presents Logistic – One More Night Out
08 Above & Beyond present Tranquility Base – Oceanic (Sean Tyas Remix)
09 John O’Callaghan feat Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix)
10 Simon Patterson – Bulldozer
11 Thomas Bronzwaer – Resound2. 8. 2007 v 22:44 #32874Natix
ÚčastníkSq4Raa:
Jasně, že skoro všechny tracky jsou osvědčené hitovky, ale to nic nemění na tom, že celý set měl ohromnou enegrii a náboj, ty lidi v Amnesii tam museli umírat. :´-))2. 8. 2007 v 22:12 #32858Sq4Raa
ČlenNo vyjma pár tracků, který jsou novější, hraje Armin tohle už od května. A ty tracky, co nehraje tak dlouho, bude mastiti zas až do října, nikterak mě to nenadchlo. Potěšil mě jen Bulldozerem…
2. 8. 2007 v 22:10 #32856Natix
ÚčastníkTak ten živý set z Amnesie byl něco neskutečného, dneska Armin hrál jako bůh! :-O:oP
2. 8. 2007 v 21:27 #32850Natix
ÚčastníkSakra lidi, jaktože nikdo nejste na Xchatu, jsou tam samí cizí lidí.:-!
28. 7. 2007 v 12:56 #32204Sonique
ČlenCože? Global Experience – Madras jen 6+/10?
Vzpamatuj se hochu 😀 toto je pecka nejtežšího kalibru 10/1028. 7. 2007 v 2:57 #32185Newman
ČlenNejhorší epizoda za hodně dlouhou dobu %-):-!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.