TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,645)
  • Autor

Parada…. 😉

DanYjel
    Člen

:-D:-D:-D

miluju 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jooooo tak na tenhle song sem čekal
    jupíííííííííííííB-]

FDI
    Člen

no jo tak speaker nesmi chybet….. po summer blush dobra zmenaB-]

FDI
    Člen

tak to musel byt nejaky housy maser 🙂 …. ale v posledni dobe asotky obcas zacinaly takhle. ja jsem dnes spokojen

milan
    Člen

Hrál tam někdo před ním? Pak by se ten začátek dal vysvětlit:oD

FDI
    Člen

jj outsiders byla dobra zaminka k prechodu…… ale myslim, ze si kazdej prijde na svy. sunlight rox

Sanchez
    Člen

aha, tak ted uz najel armin na to swoje, porad to same dokola:-|, ale zacatek byl exluziwni

Splach
    Člen

Skáču až do stropu. To je neskutečný nářez… B-]

FDI
    Člen

v tu dobu jeste nebyly tyhle rezby…..:-)bohuzel

Sanchez
    Člen

proc tagle nehral tady ten blbec???:-D

DanYjel
    Člen

nebyla, dnes je „speciální“ záznam z jeho setu v amnesii… btw ta píšťalka tam mě už pěkně s**e…

Sanchez
    Člen

toe nakej zaznam setu ci co z Amnesie nebo posloucham spatne:D???

milan
    Člen

Přeslechl jsem se, nebo dnes nebyla znělka?:-)

Splach
    Člen

Vybral jsem jen ty skladby, ke kterým můžu říct něco smysluplného 🙂

01. Veracocha – Carte Blanche (Marcus Schossow Remix) – Z výborného originálu se podařilo udělat paskvil, který rve uši. 3/10

08. Supuer – Minerva – Velice nadějný track, nemůžu se dočkat remixu. 9/10

09. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Super8 & Tab Remix) – Originál je nepřekonatelný a tento remix je od něj kvalitativně nejdál i přesto, že nás Armin přesvědčuje, že je stejně dobrý, jako oba dva předchozí. Ty elektro pasáže jsou v téhle skladbě jako pěst na oko. 5,5/10

11. Cape Town – Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) – Metaphorique se bohužel k dokonalosti Percivalesque nebo Proglifter vůbec neblíží, což mě opravdu moc mrzí. Skladba mi nepřijde tak precizně promyšlená, jako dvě přdchozí a ta krásná melodie, která by byla schopna urvat srdce vůbec nevynikne. Jedno z největších zklamání, které jsem za poslední dobu zažil. 6/10

16. Bissen – Exhale (Sean Tyas Remix) – Tomu říkám pořádný remix. Originál se mi ale líbí víc, ale i v takto hodně překopané verzi zní náramně dobře. 9/10

18. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out – Perfektní energický uplifting, až na ten divný nájezd po breakdownu, jinak by to byl plný knedlík. Velká škoda. 9/10

19. Menno De Jong feat. Re:Locate – Solid State – Uf, tenhle uplifting mě prostě zvedá ze židle, jen mě malinko mrzí, že hlavní pasáž je ve skladbě jen jednou, ale i tak je to špička. 9,5/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 346. až 360. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.