Vybral jsem jen ty skladby, ke kterým můžu říct něco smysluplného 🙂
01. Veracocha – Carte Blanche (Marcus Schossow Remix) – Z výborného originálu se podařilo udělat paskvil, který rve uši. 3/10
08. Supuer – Minerva – Velice nadějný track, nemůžu se dočkat remixu. 9/10
09. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Super8 & Tab Remix) – Originál je nepřekonatelný a tento remix je od něj kvalitativně nejdál i přesto, že nás Armin přesvědčuje, že je stejně dobrý, jako oba dva předchozí. Ty elektro pasáže jsou v téhle skladbě jako pěst na oko. 5,5/10
11. Cape Town – Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) – Metaphorique se bohužel k dokonalosti Percivalesque nebo Proglifter vůbec neblíží, což mě opravdu moc mrzí. Skladba mi nepřijde tak precizně promyšlená, jako dvě přdchozí a ta krásná melodie, která by byla schopna urvat srdce vůbec nevynikne. Jedno z největších zklamání, které jsem za poslední dobu zažil. 6/10
16. Bissen – Exhale (Sean Tyas Remix) – Tomu říkám pořádný remix. Originál se mi ale líbí víc, ale i v takto hodně překopané verzi zní náramně dobře. 9/10
18. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out – Perfektní energický uplifting, až na ten divný nájezd po breakdownu, jinak by to byl plný knedlík. Velká škoda. 9/10
19. Menno De Jong feat. Re:Locate – Solid State – Uf, tenhle uplifting mě prostě zvedá ze židle, jen mě malinko mrzí, že hlavní pasáž je ve skladbě jen jednou, ale i tak je to špička. 9,5/10