Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 7. 2007 v 3:03 #29350
Anonymní uživatel
Neaktivní01. Veracocha – Carte Blanche (Marcus Schossow Remix) [More Moor Music]
Armin nám slibuje na začátku, že se jedná o originálně provedený remix, s tím nelze než souhlasit, přesto nečekejte nějaké melodické euforie (kromě breakdownu), ale spíše zvukové experimentíky 7/1002. Rinster – Out of the Water (Nick Thompson Ibiza Sunrise Remix) [White Label]
Celkem dobrý progressivní track s vokálama 7/1003. Pryda – Madderferry [Pryda]
Hned od začátku se ozývá hypnotizující sound a tradiční Prydzův house rytmus. Bohužel se track nikam nevyvíjí a ono hypnotizující sound je v podstatě to jediné, co tento track nabízí 5/10 X[]04. B.E.N. vs. Mr. Pit – Superstition (Original Mix) [Coldharbour]
Zvláštní track, který je těžké někam zařadit, zkrátka je to takový „mišmaš“ všeho možného, jen nečekejte nic melodického, ale spíše jakýsi funky hybrid 6+/1005. Terry Ferminal – Deep Inside [High Contrast] [Tune Of The Week]
Možná to bude chtít více poslechů, než na tomto tracku najdu něco zajímavého. Nelíbí se mi příliš vokální část a ani melodie, která následuje není nic extra 6/1006. David West – Welsh Morphology [Anjunadeep]
Výborný track, ze kterého čiší originalita, melodie je extrémně chytlavá a exotické vokály se k tomuto tracku hodí 9+/10 😛07. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting Here For You (Dub Mix) [Adjusted]
Výborná letní záležitost ve své nejlepší verzi 9/1008. Supuer – Minerva [Enhanced Progressive]
Další track s letním soundem a tentokráte kytarovou melodií 8/1009. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats]
Pro mě určitě nejhorší verze jinak výborného tracku, i když to nemohlo dopadnout vůbec špatně, nebýt některých slabších pasáží 7/1010. Evbointh – One Wish (Original Mix) [Anjunabeats]
Poněkud starší track, který se ale konečně dočká releasu, příjemný uplifting s letním nádechem 8/1011. Cape Town – Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) [Bonzai]
Už jsem si říkal, že snad ani není možné příblížit se božskému Proglifteru a Percivalesque, ale stalo se. Hned od úvodních vteřin nastupuje melodie, která je jak z jiného světa, prostě nádhera. V breakdownu se přidá písklavá melodie, která mi ale v tomto případě vůbec nevadí, jelikož je prostě božská 10/10 :-P:-P:-P12. The Blizzard – Kalopsia [Armind]
Podařený trance se zajímavou melodií 8/1013. Miikka Leinonen – Shadow Hearts (Estiva Mix) [Alter Ego Pure]
Škoda, že Armin nezahrál spíše originál, kterej je výbornej. Tento remix považuji z celého releasu za nejslabší 6/1014. Oxid Project – Before You Go (Likuida Remix) [Daif]
Skvělý energetický uplifting 9/10 😛15. Cold Blue & Del Mar – 11 Days (Sebastian Brandt Rework) [Future Favorite]
Trošku překvapivý vítěz, ale zřejmě zasloužený. Pěkná melodická záležitost 8+/1016. Bissen – Exhale (Sean Tyas Remix) [Armada]
Tyas si může připsat další plusové bodíky za tento povedený remix. Poupravil trochu melodii a podle mého názrou překonal originál 9/10 😛17. Aly & Fila vs. FKN feat. Jahala – How Long? [Armada/Offshore Music]
Pro mně jen průměrný uplifting 6/1018. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out [Armada]
Příliš se mi nelíbějí pasáže, které následují po breakdownech, jinak by to šlo 7-/1019. Menno De Jong feat. Re:Locate – Solid State [Intuition]
Výborný energetický track s parádní hnací melodií 9/10:-P20. Yahel – Devotion (Armin van Buuren Remix) [Cyber Records] [ASOT Radio Classic]
Opět skvělý výběr klasiky. Jeden z nejlepších Arminových remixů 9+/106. 7. 2007 v 0:02 #29335trancer
ČlenAle to co hraje po ASOTu je taky moc super:-O
5. 7. 2007 v 21:28 #29313Desire
Člen2 Splach: Delas chybu jestli neposlouchas, pac druha hodinka je zatim luxusni!! B-]
5. 7. 2007 v 21:19 #29309trancemaniac
ČlenNo me se to libi pokazdy, nekdy vic nekdy min a jeste se mi nestalo, ze bych to vypnul. DI.fm posloucham v podstate nonstop :oD nekdy prepnu na ent.fm bo ah.fm. Hold nejsem asi tak narocnej nebo zmlsanej :´-))
5. 7. 2007 v 21:17 #29307Splach
ČlenTaky jsem si myslel, že Super8 & Tab – Oceanic bude zaručeně pecka, ale zklamání, když jsem to slyšel, bylo obrovské.
5. 7. 2007 v 21:17 #29306Desire
ČlenNahodou se to posloucha krasne!! A to co ted jede za song, to si strikam do trenek!! Nadhera!!! :oP
5. 7. 2007 v 21:13 #29304Anonymní uživatel
Neaktivníheh nevim co se na tom nedá poslouchat, já to sice taky ted neposlouchám ale juknul jsem na playlist a vypadá dobře
5. 7. 2007 v 21:06 #29303Collin
ČlenSplach napsal(a):
——————————————————-
> Tak jsem to zas byl nucen vypnout, nedá se to
> poslouchat. 🙁:oD:oD
+1
5. 7. 2007 v 20:56 #29298Splach
ČlenTak jsem to zas byl nucen vypnout, nedá se to poslouchat. 🙁
5. 7. 2007 v 20:11 #29287FDI
Člentm: jj:-)
5. 7. 2007 v 20:07 #29283trancemaniac
ČlenTak 307 nam zacala. Paradni klasika na zacatek :))
4. 7. 2007 v 7:13 #29082FDI
Členok ok …. taky jsem vahal:-) tak to od nich bylo docela zbytecny se hadat jestli remix nebo rework…
3. 7. 2007 v 21:36 #29058Anonymní uživatel
Neaktivníhm takže jse jim ten bod strhnul bezdůvodně 🙂
3. 7. 2007 v 20:32 #29056Anonymní uživatel
Neaktivníčímž se vysvětluje i freezerovo komentář:-):
18. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
Byl jsem zvědav co s tímto pěkným tranceovým trackem provedou egyptští hoši, ale kromě změny beatu a basové linky nezměnili nic, za to strhávám bod 8/103. 7. 2007 v 20:11 #29047Natix
ÚčastníkFDI: Vždyť si to přečti:
aly&fila: Hi everyone, Just wanted to say that Armin Played our Rework of Summer Blush. We didn’t do a remix hehe
Cheers TAČili je to jejich, ale ne remix, jenom rework.;-)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.