TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 1,645)
  • Autor
    hoky
    Člen

škoda že se takovýho zvuku Rank 1 nedržijou i teď

hoky
    Člen

jooo Cygnus X to je masakr:-P

ceero
    Účastník

cygnus x – superstring (rank1 mix) 😛 😛 :-O spolu s l´esperanza najgenialnjsi trance aky kedy bol 😛

marek
    Člen

tak to si u mě teda cosmici zrovna dvakrát nepolepšili :-! :_)

hoky
    Člen

Freezer napsal(a):
    ——————————————————-
    > jo já v tom taky slyším riff, ale měl by to být
    > cosmic gate remix k nějakýmu messlerovi nebo tak
    > něco 🙂

jj máš recht je to 18. Messler – Prepare (Cosmic Gate Edit)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo já v tom taky slyším riff, ale měl by to být cosmic gate remix k nějakýmu messlerovi nebo tak něco 🙂

hoky
    Člen

marek: jo přesně, já myslel že to je nějakej jeho remix tak snad časem uvidíme každopádně to byla celkem děsný:_)

marek
    Člen

nemůžu si pomoct ale taky v tý 18. ID slyšíte Riff? Buď v tom má prsty sander nebo je to jen nehorázná vykrádačka :-!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hej to sou věci v jednom asotu.. chicane, mirco de govia, předělávka suflower (na to se těšim moooc)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hele jsem magor %-)? nebo je normální, že už ten Sunflower sjíždím asi po 6 v řadě? B-] 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Armin postrach ulice 328.

01. Chicane – Spirit [Modena]
    Chicane jsou zpět, hurá! Jásejme, vyvěsme vlajky…no počkat, zase tak žhavé to není. Po hříchu Spirit je jediný track z aktuálního alba, který má alespon něco společného s trancem. Pohodový pomalejší plážový track s příjemnými vokály 8/10

02. Duderstadt feat. Kirsty Hawkshaw – Beatitude (Duderstadt Progressive Remix) [Afterglow]
    Armin vybral snad nejhorší možný remix z tohoto nedávného releasu. Melodické pasáže jsou vynikající, ale nesedí mi elektro pasáže 6/10

03. Envio – For You (The Blizzard Remix) [A State Of Trance]
    Další plážovka. Baleárský trance ve stylu Sunlounger, což mě až tak nebere, ale to je možná jen můj problém. Oceňuji kvalitu a vzhledem k objektivitě dávám 8/10

04. Mazzy Star – Into Dust (John OCallaghan Deep Dream Remix)
    Úvodní track z minulé epizody, kde JOC potvrdil, že je přeci jen dost talentovaný 9/10

05. Rex Mundi – Ibiza Sunlight [Cyber Records]
    Opat se válíme na pláži, tentokrát přímo na Ibize. Jako soundtrack k takovému válení poslouží tento track s piano melodií dobře 7/10

06. Lustral – Everytime (Randy Boyer & Eric Tadla Remix)
    Nový remix této klasiky nedopadl nijak světoborně. Líbí se mi ale ta hutná basovka. Vokály se mi v tomto tracku nikdy moc nelíbily 7-/10

07. Lenny Kravitz – Believe In Me (Mind One Remix) [Tune Of The Week]
    Tak trochu hate or love track a já se spíš přikláním k tomu prvnímu, bohužel tohle nedopadlo zrovna nejlépe 4/10

08. Street Punk – White Russian (Rafaël Frost Remix) [Flashover]
    Ta melodie mi je strašně povědomá, vybavuju si jinou verzi, která je naprostou peckou. Frost však ponechal tu famózní melodii pouze v breakdownech, zbytek je hrozná nuda 5+/10

09. ID
    V tomto prvotřídním upliftingu má podle všeho prsty Adam White. Nezbývá než dodat Good Job 9/10

10. Valhalla – Hope
    Valhalla je projekt človíčka, který je známý spíše jako Sonicvibe. Další povedený uplifting, který připomíná stylově Anjunabeats tracky 8+/10

11. Erik De Koning – Dream Flight
    Líbí se mi ta výrazná basovka. Melodie není až tak zajámavá. Lehkej nadprůměr 6+/10

12. Mike Nichol – Lost For Words
    Breakdown je výborný, ale při gradaci jakoby tento track postupem ztrácel své kouzlo 7+/10

13. Andrelli & Blue feat. Hila – Imagine (Mike Nichol Remix) [Infrasonic]
    Mike Nichol podruhé a tentokrát jako remixér tohoto vokálového počinu. Track má v sobě dost energie a líbí se mi víc než Lost For Words 8/10

14. Vincent De Moor – Sunflower (VDMs 2008 Remake) [More Moor]
    Obrovská klasika z roku 2001 s přímo hymnickou melodií. Originál patří mezi mé absolutní all-time favority. Tento rework se od originálu nijak zásadně neliší. Spíše mi přijde, že je to jen taková upgradenutá verze. Otázkou je jestli už to Vincent s těma reworkama trochu nepřehání, ale v tomto případě odpouštím, jelikož se momentálně vznáším v oblacích a za letu uděluji známku 10/10

15. Masters & Nickson feat. Justine Suissa – Out There (5th Dimension) (Daniel Kandi Remix) [Soundpiercing]
    Opáčko z minulých epizod. Skvělý remix této klasiky 9/10

16. Mirco De Govia – Aura Indigo (Sequentia Remix) [Euphonic]
    Po Mircovi jakoby se slehla zem a tak si alespoň můžeme vychutnat tuto zajímavou předělávku jeho někdejšího singlu 8/10

17. Sascha Milde – All For Nothing
    Poměrně nevyýrazný track. Nezaujal, ale špatné to není 6-/10

18. ID
    Tech-tranceová nakládačka od zatím neznámého interpreta. Kromě hypnotizujícího breakdownu mě nazujalo zhola nic 5/10

19. Ernesto vs. Bastian – Thrill [High Contrast]
    Hymna k nadcházející Trance Energy. Musím se přiznat, že bych se nejradši nakopl do rozkroku, za těch 5/10, které jsem udělil minule. Tohle bude živě mazec, i když na domácí poslech to není to pravé 8-/10

20. Mesh – Purple Haze [In Trance We Trust] [ASOT Radio Classic]
    Když Armin oznámil, že dnešní klasika bude od Mesh, tak jsem si myslel, že to bude spíše Persuasion, ale Armin vybral mojí nejoblíbenější, a to Purple Haze, i když oni všechny tracky od Mesh jsou vynikající. Purple Haze je jeden z těch tracků, u kterých jsem hrdej na to, že poslouchám právě styl trance. Copak lze u nějakého jiného stylu zažít takovou euforii, při které Vám běhá mráz po zádech? Při R&B asi těžko 🙂 Purple Haze je další track, který patří do mé all-time top 20. A hodnocení? To je snad jasný…10/10

hoky
    Člen

jj klasika mě dnes zaujala nejvíc jinač se mi to dnes nějak moc nelíbilo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hehe, no jasný 🙂 minimálně…

K1aptcha
    Člen

bude 10/10? :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj taky se tady rozplývám :-P:-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.