Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 5. 2007 v 23:46 #23166
Sonique
ČlenPoslechněte si např. Deep Blue od Solarsrone a pocítíte kruciální rozdíl mezi ASOT a prvně jmenovanou Show. Já na to snad začnu psát recenze 😀
26. 5. 2007 v 23:00 #23163Splach
ČlenZkusme to ještě jinak: Jestli se vám zdá, že jde ASOT ke dnu, tak se vám to nezdá.
26. 5. 2007 v 22:05 #23158Anonymní uživatel
NeaktivníSpíš bych řekl…Jestl se vám zdá, že jde Asot ke dnu tak zkuste Eso s Leošem Marešem :´-))
26. 5. 2007 v 20:28 #23149milan
ČlenNo, jestli jde ASOT podle některých ke dnu, tak zkuste mnou propagovaný Mellomania:oD
26. 5. 2007 v 19:49 #23144Natix
Účastník301ku jsem živě neposlouchal, protože tou dobou zrovna probíhal můj pomaturitní večírek :´-)) a záznam jsem jenom zběžně prolétnul, takže nevím, ale zato 299 byl pro mě asi nejlepší díl, co jsem zatím slyšel. Přesně tak si představuju dokonalý set – pomalé pohodové vokálovky na začátek, pak trošku proggy, střední část pořádný uplift, před koncem trochu rozbušit tech-trancem a nakonec klasiku jak víno!:oP
26. 5. 2007 v 16:28 #23121Sonique
ČlenLange – Angel Falls (Lange Firewall Mix)
Nejlepší věcička. Taky jsem si první říkal nic moc a najdenou se mě to strašně líbí. Lange sound je good.
Jinak ASOT jde celkem ke dnu :_)26. 5. 2007 v 16:13 #23119Anonymní uživatel
Neaktivníne, to je nechutný
26. 5. 2007 v 15:22 #23108Splach
ČlenTak to je teda smutné :-!
26. 5. 2007 v 15:09 #23106Anonymní uživatel
Neaktivníarmin tam dává tyhle tracky tak trochu z protekce a solidárnosti 🙂 už sám několikrát přiznal, že nekterý tracky se mu ani moc nelíběj ale pustí je i tak…
26. 5. 2007 v 14:39 #23102Newman
Člensry, double post :oP
26. 5. 2007 v 14:34 #23100Newman
ČlenSplach: jj, souhlas, tento díl byl jeden z nejhorších vůbec! Z mého pohledu to zachránil akorát Oceanic, jinak táááková nuda X[]
Silná stránka: 13. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic [Anjunabeats] 😛
Slabá stránka: 07. Dogzilla – Frozen (Wippenberg Remix) [Maelstrom] aneb wtf? %-)26. 5. 2007 v 14:11 #23095Splach
ČlenZdravím, tak mám konečně po úspěšné maturitě, která mi jako na potvoru vlezla do 300. dílu, takže jsem jen smutně koukal na přibývající stránky na tomto fóru a poslechnout jsem si to mohl až ze záznamu. Aly & Fila mix byl absolutně špičkvý.
Ale teď k dnešnímu dílu. Opravdu ti Freezere nezávidím, že jsi musel recenzovat tenhle díl, protože byl snad horší než „legendární“ 292 🙁 Rush Hour mě jako vítěz FF opravdu pobavil a jakmile jsem došel k remixu Frozen, tak jsem to utnul, přeskočil na nový track od Daniela Kandiho, kde mi ještě chybělo zvolání „Carte Blanche“ a už jsem fakt nevydržel a vypnul to úplně.
Jak je možné, že se do prestižní radioshow dostanou zmetky typu toho otřesného remixu Frozen mi není úplně jasné, ale pije mi to krev.
25. 5. 2007 v 17:39 #23008Anonymní uživatel
NeaktivníNo konečně zase regulerní epizodka, takže tady jsou meoje komentíky a postřehy 🙂
A State Of Pepík Van Buuren 301.
01. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting For You (Night Music Edit) [Adjusted]
Novinka od mého kdysi velmi oblíbeného projektu sice nezklamala, ale ani nějak extra nenadchla. Je to prostě celkem pohodový letní pomalejší track s celkem pěknou melodií, ale vokály se mi příliš nezamlouvají 7/1002. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Who Will Find Me [Armada]
V tomto případě je to daleko lepší, také se jedná o track s letním nádechem, který většina z Vás bude znát z kompilace Asot 2007. Opravdu nádherný vocal track s moc příjenou melodií 9+/10 😛03. Global Illumination – Tremble [Tune Of The Week] [Armada]
Track začíná velmi nadějně, ale vše pohřbila sirénovitá melodie alá Steur, velká škoda 6/10 😐04. Remy & Roland Klinkenberg – Mexico Can Wait [Global Underground]
Velmi překvapivě se jedná o poměrně melodický počin od těchto dvou progresivních mágů, jejichž sound se mi nikdy moc nezamlouval, ale toto je vyjímka. Příliš mi nevadí v tomto případě ani elektro pasáž, která přijde po breakdownu 8+/10 🙂05. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down
Vcelku obstojný pomalejší track s výraznou melodií 7+/1006. Lange – Angel Falls (Lange Firewall Mix) [Lange]
Když jsem tento melodický track sylšel poprvé, říkal jsem si, žeto není nic extra, jen průměr. Podruhé jsem si říkal, že to není vůbec špatné. No a po třetím poslechu je to paráda. Z toho vyplívá, že track není možná až tak chytlavý hned na první poslech, ale kvalitní je bezpochyby 9/10 😛07. Dogzilla – Frozen (Wippenberg Remix) [Maelstrom]
Náladu mi ale hned kazí Wippenberg a jeho rušívé zvučíky 4/10:-(08. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (A Less Ordinary Rank 1 Mix) [High Contrast]
Stejně divné jako originál. Za zmínku stojí snad jen solidní breakdown 4/1009. The Blizzard – Kalopsia [Armada]
Další track, který je známý z Asot 2007. Osobně mě příliš nenadchnul, melodie je poměrně chaotická a nepříliš výrazná 6+/1010. Alex Bartlett feat. Anthya – Touch The Sun (Duende Dub) [Drizzly]
Zasekávané vokály jsou sice někdy cool, ale nemusí to zase být zrovna všude. Navíc melodie je naprosto průměrná 6+/1011. Terry Ferminal vs. Mark Sherry – Walk Away (Terry Ferminal Mix) [Armada]
Máme tu další zasekávané vokály, ale v tomto tracku chybí melodie, naopak jsou zde spíše rušivé zvuky. Tento track je vhodný zřejmě jen pro kluby, ale ani tam by mně to zřejmě nebralo 3/10 :-!12. Sunlounger – In & Out (DJ Shah Rework) [Armada]
Nový Sunlounger je pro mně vcelku velkým zklamáním. Podivné vokály a nikterak zajímavá melodie dělá z tohoto tracku spíše průměr 6/1013. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic [Anjunabeats]
Tady není co dodat, nádherná piano melodie a krásný epický uplifting 10/10 :-P:-P14. Armin Van Buuren – Rush Hour [Armind] [Future Favorite]
Tak nejen vítez FF, ale také opravdu parádní oficiální hymna šampionátu v kopané do 21 let 9+/10 😛15. Marc Marberg with Kyau & Albert – Megashira (Stoneface & Terminal Remix) [Euphonic]
Excelentní remix od této dvojice. Je moc dobře, že odstarnili ty příšerné elektro pasáže, výbroný uplifting 8+/10 😛16. Menno De Jong – Nothlando [Intuition]
Nový singl od Menna je pro mně malinko zklamáním, není to rozhodně špatné, ale čekal jsem více 7+/1017. Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd Moon Remix) [Somatic Sense]
Tento track je v Asotu již po několikáté, tak jen dodám, že je to výbroný vocal uplifting 8+/10 😛18. Daniel Kandi – I Found The Way (Anjunabeats)
Zatím ještě ani nevyšel parádní track Make Me Believe a Turnmils a už tu máme další novinku od Daniela, který tímto trackem jednoznačně potvrzuje, že je prostě upliftingový král, i když tak dobré jako Make Me Belive to není, přesto dávám 9+/10 :-P:-P19. Nenes & Pascal Feliz – Platinum (Tech Mix) [High Contrast]
Tech-tranceový track, jehož melodie je spíše nepříjemná 4/1020. Marmion – Schoneberg [ASOT Radio Classic]
Tentokrát nejsem z výběru klasiky až tak nadšen. Sice je to opravdu starý až antikvariátní track, je totiž z roku 1994, ale ani v té době se mi příliš nezamlouval a dnes už vůbec ne 5/10 X[]24. 5. 2007 v 22:28 #22916JAG
Členjo dnezka to je mazec skoda ze nehraje zase nazivo hned bych tam zase jel:´-(
24. 5. 2007 v 22:06 #22914milan
ČlenTak ale i tohle je parádička – James Wood pres Wandi – No love lost…..co teď hraje na di.fm:-P:-P
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.